Paieška:

Pasiūlymas investuoti į franšizės verslą

Skelbimas įkeltas: 2017-03-18

| Parduoda franšizę |

UAB "KREINER" įkurta 2009-04-30 ir sėkmingai vykdo užsakymus visoje Lietuvoje. Įmonė yra specializuota stogo dangų ir susijusių statybinių medžiagų pardavimo srityje. Nuo pat veiklos pradžios įmonė sėkmingai išlaiko pardavimų augimą. Esame stogo dangų komplektų pardavimo lyderis Pietų Lietuvoje. Panaudodami savo "Know how" norime tapti lyderiu Lietuvoje ir padėti Jums išvystyti verslą.

Informacija apie franšizę:
Įsigydami „KREINER – stogo komplektas iki varžtelio“ franšizę prisijungiate prie jau išvystyto verslo, kuris leidžia pradėti verslą su minimaliomis investicijomis. Nuolatos rūpinamės prekinio ženklo žinomumu ir marketingu. Siūlome visas reikiamas konsultacijas verslo pradžiai ir taip pat organizuojame mokymus Jums ir Jūsų darbuotojams. Išvystyta logistikos sistema leis Jums vykdyti pardavimus be jokių kitų rūpesčių.

Privalumai: Buhalterinė programa, darbų saugos ir kiti svarbūs įmonės dokumentai palengvinantys darbą ir verslo pradžią, išvystyta logistikos sistema, pasirašytos tiekimo sutartys, reklama, kontaktai gerai atpažystamoje kreiner.lt svetainėje, darbo stantdartų sistema, apmokymas, produktų pavyzdžiai.

Kaina: 2000 EUR

Miestas: Vilnius
Vardas, pavardė: Robertas Gervelis
Įmonės pavadinimas: UAB KREINER
Telefono numeris: 861431096
El. paštas: [email protected]
Nuotraukos:

Pasiūlymas investuoti į franšizės verslą
Pasiūlymas investuoti į franšizės verslą
Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital