Paieška:

Parduodamas e.prekybos verslo sprendimas, prekiauti unikalia kosmetika su gydomuoju mineraliniu vandeniu

Skelbimas įkeltas: 2022-01-08

| Parduoda verslą |

Parduodamas parengtas e.prekybos verslo sprendimas www.balneokosmetika.lt, norintiems prekiaujanti unikalia, mūsų šalyje neturinčia analogų kosmetika su gydomuoju mineraliniu vandeniu. Sukurtas pagrindas naujo prekės ženklo įvedimui į Lietuvos rinką. Toliau viskas priklausys nuo jūsų norų ir galimybių. Tai gali būti maloni papildoma veikla, apsiribojant prekyba internetu arba aktyvi plėtra, pasitelkiant kitus verslo partnerius. Būdami vieninteliai gamintojo atstovai Lietuvoje (norint ir kitose Baltijos šalyse), galėsite pasiekti puikių rezultatų. Gamintojo kontaktai ir kita naudinga informacija bus suteikti. Ši produkcija buvo CPNP notifikuota ir Lietuvoje pradėta prekiauti 2021 m. vasarą. Aktyvi veikla truko vos keletą mėnesių. Vėliau, pasikeitus aplinkybėms, šį projektą teko atidėti. Tolimesniam vystymui reikėtų tik marketinginių sprendimų ir būtų galima nenutrūkstamai tęsti veiklą. Parduodama su nedideliu prekių likučiu. Be prekių e.shop įsigijimas negalimas. Pardavimo kaina 1000 Eur + prekių likučio suma, kuris šio metu sudaro apie 1700 Eur (didmeninė kaina).
Techninė informacija:
• Turinio valdymo sistema: Wordpress su WooCommerce papildiniu. Tai populiariausios ir lengviausiai valdomos sistemos, kurias itin lengva administruoti.
• Apmokėjimas: integruotas Paysera modulis, leidžiantis pasirinkti patogiausią apmokėjimo būdą. Nustatytas automatinis pranešimų ir sąskaitų siuntimas pirkėjui.
• Pristatymas: integruotas Omniva modulis. Pagal poreikį visada galima keisti arba papildyti. Šiuo metu Paysera siūlo plačias galimybes.
• Svetainė turi įdiegtą Google Analytics bei Facebook Pixel’i.
• Turinys: atsakingai parengti kategorijų ir prekių aprašymai, straipsniai naujienų ir patarimų skiltyje, įtakojantys optimizavimo procesus Google ir kitose paieškos sistemose.
• Prekės: startinis prekių paketas ~ 1700 Eur. (priklausomai nuo likučio).

Dėl informacijos prašau kreiptis el.p.: [email protected]

Kaina: 1000 EUR

Miestas: Vilnius
Vardas, pavardė: Daiva
Telefono numeris: +37067907573
El. paštas: [email protected]
Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital