Kaip išsirinkti motociklo padangas?

Padangos | 2021-06-17 16:33 | perskaitė: 249
Kaip išsirinkti motociklo padangas? Sveiki atvykę į Padangų mokyklą! Mes surengsime motociklų padangų avarinį kursą (vaizdžiai tariant!). Čia tiesiogine prasme guma susitinka su keliu.

Sveiki atvykę į Padangų mokyklą! Mes surengsime motociklų padangų avarinį kursą (vaizdžiai tariant!). Čia tiesiogine prasme guma susitinka su keliu. Mes susiduriame su dideliu klientų spektru, pradedant rėmėjais raketomis, baigiant žaliaisiais naujokais „Ninja 250“ automobilyje, ir baigiant šimtais mylių kasdien „Harley“ krepšyje - ir tai tik gatvės vairuotojai! Vienas dalykas, kurį jie visi turi, yra tai, kad padangos yra svarbiausi komponentai. Kaip ir daugumoje mūsų parduodamų produktų, taip ir tinkamai priimti sprendimą renkantis padangas reikia suprasti, kaip važiuojate, būti sąžiningam dėl savo ketinimų ir sugebėjimų, o svarbiausia - būti saugiam. Pradėkime nuo greito padangų terminologijos aprašymo. Pagrindinės padangų konstrukcijos sąlygos Protektorius: tai yra jūsų matoma dalis, kuri pasirodo ant kelio ir apie kurią dauguma žmonių galvoja. Apskritai, lygesnis protektorius geriau tinka lygioms, sausoms dangoms, o „stambesnės“ padangos - bekelėje. Kai kurie gatvių protektoriaus raštai yra sukurti tam, kad geriau veiktų šlapios ir bekelės padangos, įvairios dangos įvairios, nuo kietai supakuoto purvo iki smėlio. Karoliukas: tai padangos dalis, susiliejanti su ratu. Paprastai tai yra plieninė viela, padengta guma. Karoliukas yra prigludęs prie rato, kad ratas neslystų sukantis padangoje. Karkasas: paprastai kalbant, tai yra padangos „kūnas“ po protektoriumi. Motociklų padangos paprastai yra šališkos arba radialinės, o tai reiškia, kaip padanga yra sukonstruota. Radialinės padangos turi sutvirtinančius diržus (kurie beveik visada yra plieniniai), einančius nuo karoliukų iki karoliukų per padangos protektorių. Įstrižinio sluoksnio padangos turi diržus, kurie paprastai yra iš pluošto pagamintos virvelės, tokios kaip poliesteris, aramidas ar stiklo pluoštas, kurios eina nuo karoliuko iki karoliuko 30–40 laipsnių kampu. (Tai šališkumas!) Šoninė sienelė: padangos plotas, jungiantis protektorių ir karoliukus. Maža padangos dalis yra gyvybiškai svarbi. Tai suteikia padangai daugybę valdymo ir apkrovos savybių. Tai yra ta padangos dalis, apie kurią kalbame, kai atsižvelgiame į aukštį, profilį ar kraštinių santykį. Paprastai trumpesnė šoninė sienelė suteikia kietesnę šoną, kuri linkusi mažiau lankstytis. Vairuotojui tai reiškia geresnį valdymą ir pasukimą, blogesnį smūgio sugėrimą ir sunkesnį montavimą. Šis skyrius labai prisideda prie padangos vaidmens pakaboje. Teisingai - padanga yra pakabos dalis! Daugiau - padanguparduotuve.lt

Komentarai



2021 11 01 08:31     #45330
ačiū už straipsnį! naudinga info! radau geromis kainomis padangų čia https://epadangos24.lt/motociklu-padangos , kaip manot kurias verta pirkti?
Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital