Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

EURUSD

Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

AAAAAA!!!
Vėl užvažiavo..

Niekada neleidžiu sau ant ko nors užvažiuoti vien jau dėl kaip čia pasakyti asmeninės kultūros. Dar, juk nežinai su kuo bendrauji. Aišku čia dar veiksnys yra inetas.
Na tiekto..

Įtarimai..
Kadangi esu įžeistas (dalinai jau vien todėl, kad forumas Forex iki šiol nėra bent jau atskiras.. ), tai tik paminėsiu, kad yra čempionatas ir ten dalyviai registruodamiesi duoda savo depo logino numerį ir invest. pasvordą. Kolkas tai vieša ir prieinama informacija visiems.
Aš esu idėjinis čempionato lyderis. Iki druidos'o atsiradimo statistiką rinkdavau savaitgaliais "rankomis".. Brrr.. prisiminus
Jeigu norite, tai galite metatreiderio4 prisijungti ir matyti visą istoriją. Jos juk nepakeisi.. :wink
Dabar turiu 1 lotą buy.
Jeigu ir to maža, tai užsiregistruokite tame forume. Ateikite į temą. Parašykite ir aš jums atrašysiu.

O aplamai, tai kviečiu visus jus dalyvauti čempionate!
www.forexdreamland.com
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

Kokia kompanija,Jūsų nuomone,tiksliausiai prognuozuoja EURUSD kursą ir kuria kryptimi judės kursas artimiausiu metu?
Grubiai:
Aš manau, kad dabar mes koreguojame prieš tai buvusį trenduką ir po to vėl eisime down.
ozingoff

Gal kas, be pasisakiusiųjų (bent trumpam periodui), papostins savo nuomonę?

P.S. Ši tema tam ir skirta..
www.forexdreamland.com
TALO
Rašyti privačią žinutę

540 žinutės
( +65 / -30 )

Laba,

mano asmenine nuomone ir analizes isvada : siuo metu veiksmas vyksta deja ne "majoruose" , o crosuose ir ypac crosuose su jiena. Kai kurios gafiku formacijos , ypac USD/CHF grafiko formacija (daily)leidzia teigti, kad mes turime lokalu JAV dolerio high mazoriku atzvilgiu (nevertinkite neramumu nigerijoje ir su tomis susijusiu naftos kainu kaip USD/CHF formacijos dali - formacija gauta butent praeita penktadieni, kai ivykiai nigerijoje dar nebuvo isisiubave. .

Taigi, situacija mano akimis sekanti: blogiausiu atveju mes esame keliu menesiu range trade visuose dolerinese porose (isskyrus USD/CAD), geriausiu atveju turime lokalu korekcini majoriku "up" trenduka. Tiek vienu , tiek kitu atveju trumpu periodu - iki1 menesio JAV doleris jau isspaude viska ka galejo - tiek graqfine puse ta rodo, tiek fundamentalus teigiami daugumoje duomenys praeita savaite - nesugebeje pagelbeti JAV doleriui pazengti toliau sekmes keliu.

Kas ipatingai domisi valiutomis siulyciau taip pat atkreipti demesi i tokiu keleta momentu, kad susidaryti tikresni vaizda": stebekite kaip kinta JAV ir kitu saliu ilgalaikiu palukanu (2;5;10;30 metu) spredai (skirtumai). Tai , kad jau beveik metus laiko yra atliekami elementarus pelningumo vaikymosi treidai (skolinames jienas ir sveicarus - perkam eurus ar svarus) rodo, kad valiutu kursai labai stipriai koreliuoja su spredais tarp atitinkamo laikotarpio palukanu normu tarp 2 saliu. Analizei net gi galetumete panaudoti sakykim T-notes futures (optimalu 10 metu) ir atitinkamai euro germany eurobund future. vaizdas dar labiau paaisketu.

sekmes visiems
TALO
Rašyti privačią žinutę

540 žinutės
( +65 / -30 )

dar pridesiu galutine savo minti : del grafiko formacijos ipatumu ir tai ka rodo mano sistema galiu pakankamai drasiai teigti kad artimiausiomis dienomis doleris gaus dideli smugi per sveicarijos franka. Kas prekiauja sia pora, ipatingai bukite atsargus su usd/chf longais. As asmeniskai siandien priemiau ir ivykdziau sprendima rinkoje - atidariau usd/chf shortus. Alegoriskai pasakysiu - ta formacija , kuri dabar yra grafike USD/CHF yra labai panasi i koketuojancia mergina). Bet kas mato tai ka as matau ir sakau sutiks su mano mintimis. Dar pridesiu kolegos jenike minti - siuo metu valiutos , kurios duoda mazesni pajaminguma brangsta su labai dideliu impulsu del to, kad jose neapsimoka del neigiamu swopu ilgai sedeti.

Taigi, antra mano pozicija :

USD/CHF - SHORT:

ENTRY 1.3086
SL 1.3250
TP - 1 1.2750

PABAIGA

Pabaiga.
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

Formacija "koketuojanti mergina" man patiko
O ant kokio taimfreimo matyti? ozingoff
Aš tai įtempęs smegenis ir vaizduotę ant H4-ių..
A jA jai kur man dėti akis reikės, jei visi kitaip pamatė ontgetit :blush
www.forexdreamland.com
jenike
Rašyti privačią žinutę

64 žinutės

Vat paskaitai Talo, ir supranti, kad zmogus kalba tai, ka tikrai supranta.
Vat cia yra argumentuota patyrusio zmogaus nuomone, o ne 30 procentu per menesi uzdarbi kai siulo...

jei taip toliau, tema vel gyva. Valio.
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

Labas jenike,
Ar galėtum ką papostinti apie eurusd, ar (kolkas šioje temoje) ir apie kitas valiutų poras. Galima ir abstrakčius pastebėjimus, trumpalaikę prognozę ir t.t.. ?
Būtų malonu. Lauksiu.
www.forexdreamland.com
Alfredukas
Rašyti privačią žinutę

355 žinutės
( +3 / -6 )

Somai as bent galvoju forexe paprasti zmogeliai negali zinot tiksliai kils ar kris kokia nors valiuta,nes jei butu tiksliai zinanciu jie greit pasidarytu ne paprasti zmogeliai kaip mes,o milijardieriai Mano nuomone forexe daugiau reiksmes turi FA nei TA
TALO
Rašyti privačią žinutę

540 žinutės
( +65 / -30 )

Alfredukas,

funnymentika (tai tas pats kas fundamentika) yra ne kas kita kaip pauksciu kalba. Net gi patyre vilkai kartais ja supranta, kartais stovi aside . Kiek pats kartu esi mates - kad fundamentika rodo buy , o istikruju rinka daro sell. (pavyzdziu toli neieskok - kiek Vilniaus birzoje bendroviu paskelbe labai gerus rezultatus ?)

Taigi, forexe (ir jokiu priestaravimu nepriimu) pagrindinis arkliukas yra TA. Yra treideriu kategorija (kuriu kai ka ir as asmeniskai gerai pazystu, ir kai kurie cia besilankantys kolegos) kurie is vis neziuri i fundamentika (tik negalvokite kad jie jos nesupranta ir nemoka analizuoti - tai seni ir labai patyre vilkai, kuriu laikas forex rinkoje skaiciuojamas ne metais o desimtimis).

Todel neklyskite galvodami , kad forexe padarysite pinigus su FA. Taip galvodami jus net nezinosite, kada ieiti i rinka (entry point), kur deti stopa , kur fiksuoti pelnus. TA, tai ta rinkos gyvybine funkcija (apskritai visose rinkose, ne tik forex), kuri leidzia laiku !!!!!! daryti tai , ka reikia daryti. Todel as asmeniskai labai atlaidziai ziuriu i rinkos apastalus, kurie skelbiasi priimdami sprendimus tik besiremdami FA. Tik TA ir FA tandemas duoda geriausius prekybos rezultatus.
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

Labas Alfredukas,
Visu pirma noriu pasakyti, kad yra malonu kai tema po truputi įsivažiuoja.
Taip pat kviečiu visus skaitytojus prisijungti ir dalintis savo nuomone apie eurusd čia.
Nėra svarbus lygis. Svarbu dalyvauti diskusijoje ir dalintis savo asmeniniais ar kitų (pvz. patiko analitika; panaši nuomonė gerai aprašyta ir atvaizduota) pastebėjimais. Tokiu būdu vyks greitesnis tobulėjimas.

OK! Gerbiu tavo nuomonę.
Spekuliacija neįmanoma be klaidų (losių).

Mano tikslas Forex'o populiarumas Lietuvoje.
www.forexdreamland.com
Alfredukas
Rašyti privačią žinutę

355 žinutės
( +3 / -6 )

TALO tu mastai vienaip as kitaip.Pvz.USA sekanciame FOMC susitikime sumazintu palukanas iki kokiu 2% ar padidintu iki 6% tai cia ir butu pagrindine priezastis USD kritimui ar kilimui.Kad ir ka rodytu TA.
Taksistas
Taksistas
Rašyti privačią žinutę

565 žinutės
( +20 / -10 )

Mano nuomone forexe daugiau reiksmes turi FA nei TA
Sutinku kad FA labai svarbu, bet daug ir tokiu trumpu (dienos begyje) svyravimu kur FA nespesi ivertinti.
FA itakojantys veiksniai (pvz. USA padidintu/sumazintu palukanas) itakoja ilgalaikius pokycius, tuo tarpu naudojantis TA gali ta pacia diena uzdirbti ir is tos pacios valiutos pirkimo ir pardavimo.

http://addurl.tel
Mindzio
Mindzio
Rašyti privačią žinutę

957 žinutės
( +55 / -24 )

Nenorėčiau iškart užsipulti Somo: žmogui visada reikia suteikti šansą įrodyti savo tiesą.
Andrius_S
Sutinku su Andrium. Somas treidu istorija is tiesu ispudinga, taciau mano subjektyvia nuomone nepakankamai ilga. Palauksim daugiau treidu.
Emini-Systems.com
sasas
Rašyti privačią žinutę

83 žinutės
( +13 / -4 )

Somas, nesutinku su tavo nuomone dėl EURUSD judėjimo down. EURUSD stebiu maždaug metai laiko ir manau, jog ji artimiausiu metu up iki 1,2100. Čia mano asmeninė nuomonė.
Andrius_S
Andrius_S
Rašyti privačią žinutę

388 žinutės
( +1 )

TALO tu mastai vienaip as kitaip.Pvz.USA sekanciame FOMC susitikime sumazintu palukanas iki kokiu 2% ar padidintu iki 6% tai cia ir butu pagrindine priezastis USD kritimui ar kilimui.Kad ir ka rodytu TA.
To Alfredukas:
Iš tiesų, niekas palūkanų šiaip sau nekaitalioja... Ypač taip drąstiškai (FED ar CB ne avantiūristai, betrokštantys sukrėtimų ekonomikoje, sėdi ). Bazinių palūkanų normos keitimas yra vienas pagrindinių FED (arba kitų šalių CB) svertų įtakoti ekonomikos vystymąsį. Vadinasi, tam palūkanų keitimui buvo tam tikros fundamentalios priežastys (pvz., kai ekonomika merdėja, CB, norėdamas ją "pažadinti", mažina palūkanų normas). Iš to seka, kad rinka jau lengvai galėjo numanyti kada (nes FOMC susitikimų tvarkaraštis žinomas keliems mėnesiams į priekį), į kurią pusę ir maždaug kiek bus keičiama palūkanų norma. Vadinasi, tas palūkanų keitimas jau būna rinkos įvertintas ir "įskaičiuotas" valiutų kursuose gerokai prieš lemtingąją FOMC susirinkimo dieną. Todėl negalima sakyti, kad palūkanų normos keitimas žymiai įtakoja valiutų (o taip pat ir akcijų bei obligacijų) rinką.
Audringiausia rinkos reakcija būna tada, kai FOMC "nuosprendis" neatitinka rinkos lūkesčių. Tas neatitikimas, dažniausiai, būna labai nežymus, nes kaip ir minėjau, FED ar CB viena iš funkcijų yra išvengti rinkos sukrėtimų. Be to, šis neatitikimas sukelia tik trumpalaikę rinkos reakciją. Be to, šis netikėtas neatitikimas neprognozuojamas FA priemonėmis, nes rezultatas labiau panašus į ruletę: arba kils arba kris ...
Todėl dažnai TA veikia žymiai geriau už FA, nes kai pasireiškia rinkos dalyvių panika ir kt. emocijos, išgaruoja visa fundamentika...

Andrius_S
---------------------------------------------------------------------------------------
In the business world, the rearview mirror is always clearer than the windshield
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

Labas sasas,
O po 1,21 kur manai trauksim?ozingoff
Arba kitaip, tai supratau, kad varom iki 1,21 be didesnių išsidirbinėjimų ?

P.S. Matau scenarijus ir tam, kad prieš ~normalesnį up dar 1,18 pakutensim.
P.S.S. Būtent šiuo metu kertasi per smarkiai galimi scenarijai to up and to down. Man perrizikingas šis momentas.. :blush
www.forexdreamland.com
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

Populiarus pasakymas yra, kad fundamentas pilnai įsipaišo į TA rėmuose atliktą analizę. Na kažkaip panašiai..

Arba analitikai visada turi naujienų priderinti prie kainų pokičio paaiškinimo.

O pats nerealiausias, tai kad ir TA ir FA pilnai įsipaišo į EWA arba EWP(Elliott(Ralph Nelson Elliott) Wave Principle)
www.forexdreamland.com
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

Kankinuosi jau valandą, bet manau, kad verta..
Bandau dėti paveiksliuką..
www.forexdreamland.com
Taksistas
Taksistas
Rašyti privačią žinutę

565 žinutės
( +20 / -10 )

as pries 21 val paemiau buy pozicija @ 1.1930
todel galiu uztikrinti kad eurusd kils

http://addurl.tel
Somas
Rašyti privačią žinutę

293 žinutės

:yesatisfied

Taigi, pagal šį scenarijų tikėtinas rajonas globalaus trendo pratesimui up yra rajone kur susikerta raudonos ir žalios linijos.
Čia viskas nelabai tikslu. Aš piešti nemoku.. :blush
Bet globali mintis yra tokia.

Dabar piešiame (y)(l.tikėtina, kad - impulsas..) of [Z]
Alternatyvaus scenarijaus nenupiešiau. Išsekau.....

Taip pat dėl minties, kad dar 1 nebaigtas nepiešiu. Na tikrai išsekau..

Stengsiuos priprasti paišyti ir dar geriau..
www.forexdreamland.com

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2023 UAB All Media Digital