Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

Fibonacci retracement

^la
Rašyti privačią žinutę

1936 žinutės
( +244 / -33 )

Perkelta iš kitos temos:

2009-05-11 11:55 GMT+02 kafka :
kazkaip jau nuo sitos temos nuklysta... ozingoff
Kol adminas neišspyrė - rašom čia.

Antra - privačiuose pokalbiuose apie Fibo mano komentarai būna analogiški, didelių prieštaravimų nebuvo. Trečia - vesdamas kompiuterinės tematikos kursus analogiško lygio argumentus naudoju ten kur tinka, auditorijos reakcija paprastai labai teigiama.
O beje nepatinka Fibo ar argumentas? Abiem atvejais būtų įdomu išgirsti alternatyvas.
Nepatinka argumentai, Fibo nenaudoju. Kaip minėjau, gali visas Wall Street naudoti Fibo, bet tai nereiškia, kad Fibo duoda naudos nei monetos metimas. Tai yra dalis TA kur naudojami subjektyvūs sprendimai ir empiriškai neįmanoma įrodyti Fibo naudos.
Alternatyvos - prieš naudojant TA patikrinti, ar statistiškai yra prasmė naudoti kokią nors taisyklę. Kaip taisyklė, ta pati taisyklė neveikia visiems instrumentams ar rinkoms

2009-05-11 12:20 GMT+02 tomasg :
Dar truputį offtopic'o.
Kaip empiriškai nustatyti kokie nors panašūs koeficientai 1/2, 2/3 ir pan., tarkim, galėtų būti naudojami (kiek jie statistiškai pasitvirtina, kitas klausimas), bet mane šokiruoja jų išvedimas iš Fibonačio sekų - juk tai yra visiška nesąmonė, tam nėra jokio pagrindo.
Common sense is not very common
ealas
Rašyti privačią žinutę

307 žinutės
( +5 / -1 )

Pasiimu apačią ir viršų brėžiu liniją. Gaunu daugiau linijų. Jos dažniausiai būna rimtesni palaikymo/pasipriešinimo lygiai (naudoju tik 50%). Taip pat dauguma investuotojų šitą metodą irgi naudoja, o kai būna dauguma, tai tada tas metodas pasidaro veikiantis. Kaip ir TA patternai visokie.
Žmonės naudoja šį metodą, o kai kurie net ir uždirba, nu tai kur problema?

Galima ginčytis iki numirimo
kafka
kafka
Rašyti privačią žinutę

357 žinutės
( +29 / -3 )

Pasiimu apačią ir viršų brėžiu liniją. Gaunu daugiau linijų. Jos dažniausiai būna rimtesni palaikymo/pasipriešinimo lygiai (naudoju tik 50%). Taip pat dauguma investuotojų šitą metodą irgi naudoja, o kai būna dauguma, tai tada tas metodas pasidaro veikiantis. Kaip ir TA patternai visokie.
Žmonės naudoja šį metodą, o kai kurie net ir uždirba, nu tai kur problema?
Kodėl manai, kad naudoja dauguma? Aš nenaudoju, todėl manau, kad niekas tų linijų nenaudoja
Manau tiek Fibonacci tiek pivot points statistiškai turi pagrindo veikti, o atsakydamas i minri postą, kažkodėl galvojau apie Ellioto bangas. Sorry, susivariau Priežastis paprasta - vienas iš kintamųjų yra praeitos dienos kainos svyravimo max/min (volatility). Plius turime 3lygius aukštym ir 3 lygius žemyn. Galime paskaičiuoti kokia yra tikimybė, jei rinkai atsidarius kaina yra ties vakar uždarymo kainos, kad kaina pasieks L3 ar S3. Su Fibo lygiai tas pats. Ir tai visai nepriklauso nuo dėdžių norų. Bet kas yra pasiskaičiavęs tikimybes?
O vat Ellioto bangos - kitas klausimas.
Beje, daug matei uždirbančių ? Ar jie kartoja tai N metų iš eilės? Ar tiesiog atsitiktiniai uždarbiai, kuriuos galima sugeneruoti su monetos metimu?
www.investuotojas.eu
73saulius
Rašyti privačią žinutę

36 žinutės
( +3 / -1 )

sveiki,papasakokit kaip prisegti paveiksla prie posto.t.y. kiekviena zingsni.pabandziau,nieko nesigavo.viskas labai gerai matosi kai istempi fibo tinkla,isvengtume daug tusciu gincu.
ariel
Rašyti privačią žinutę

256 žinutės
( +68 / -15 )

Visi matę milijonus atvejų, kai fibo neįsivaizduojamai gražiai parodo visas viršūnes ir dugnus (ypatingas gražumas tame, kad užtempiant jį ant jau susiformavusio grafiko nebereikia laužyti galvos - pramuš 50 ir eis toliau, atšoks nuo jo, o gal ir nepasieks ), lygiai taip pat matę milijonus kitų atvejų, kai fibo geriausiu atvejų rodo kaimyno katės plaukų slinkimo pokytį (nors grafikas kažkodėl USDJPY - dar viena neištirta fibo savybė???).

Tikiu, kad tos linijos gali duoti kažkokių rezultatų, ypač jei naudojamos protingai ir tinkamai kartu su kitais dalykais. Šioje vietoje raktiniai žodžiai - "protingai" bei "tinkamai", taip pat "kitais dalykais". Bet tas pasakytina apie bet kurį įrankį ar indikatorių, tad vėl grįžtame į pradžią.
Gink savo galimybių ribas ir jos tikrai taps tavo
Tingus
Tingus
Rašyti privačią žinutę

57 žinutės
( +1 )

Nezinau, ar fibonacci'o retracement veikia del gamtos desniu ar del to, jog visi mano, kad jis veikia, taciau zinau, jog interbanku prekyboje i ji visada atsizvelgiama. Ir to man pakanka, jog fib butu mano arsenale kaip vienas galingesniu indikatoriu (jei galima ji taip pavadint).

Pagarbiai
kafka
kafka
Rašyti privačią žinutę

357 žinutės
( +29 / -3 )

O iš kur tokios žinios? Kiek bankų buvo patikrinta? Kiek procentų pelno prideda šio indikatoriaus naudojimas? Pasikartosiu, bet paklausiu dar kartą - ar tikrai, jei kažkas super-duper banke naudoja kažkokį indikatorių tai bus naudinga Tamstos prekyboje?
Aš nenoriu pasakyti, kad tai geras/blogas indikatorius. Aš tik noriu pasakyti, kad naudingumas indikatoriaus paremtas gandais....
www.investuotojas.eu
Tingus
Tingus
Rašyti privačią žinutę

57 žinutės
( +1 )

Kafka:

O iš kur tokios žinios?

Galime pavadint, jog vejas pakuzdejo, nes matau potenciala labai ilgai diskusijai, o as ne tam esu cia, jog kazka irodineciau.

Kiek procentų pelno prideda šio indikatoriaus naudojimas?

Nezinau, ar jis tinka pelningumui matuot, labiau jau edge procentui.

jei kažkas super-duper banke naudoja kažkokį indikatorių tai bus naudinga Tamstos prekyboje?

Jei tas super-duper bankas vartys pakankamus pinigus gerai zaist ties S/R zonom, tai atsakymas - taip.

Aš tik noriu pasakyti, kad naudingumas indikatoriaus paremtas gandais

Tegu nors ir gandais, taciau akivaizdu, jog prie tu magiskuju fib level'iu rinka gracingai reaguoja, o kaip zinia, taip vadinamieji individualus prekiautojai tokiu judejimu negali sukelti, ko pasekoje tik patvirtina, jog vejas nemelavo.

It's everything about money making, isn't? Tai jei kazkokie gandai/negandai veikia puikiai, tai kodel nesinaudoti patogumais?
kafka
kafka
Rašyti privačią žinutę

357 žinutės
( +29 / -3 )

It's everything about money making, isn't? Tai jei kazkokie gandai/negandai veikia puikiai, tai kodel nesinaudoti patogumais?
Todel, kad ta pati rezultata galima pasiekti to nenaudojant - at random Pasikeisk procentus, pvz. 20, 60, 80 ir pamatysi kaip ties jais formuojasi palaikymas ir pasipriesinimas. Arba naudok praeitos dienos open/close vietoj high/low... Jokio skirtumo ka naudoti.
www.investuotojas.eu
tomasg
tomasg
Rašyti privačią žinutę

1373 žinutės
( +132 / -65 )

Būtent. High/low iš esmės yra atsitiktiniai skaičiai, bet atsidėjęs fibo lygius nuo jų, kai kas sugeba gauti puikius rezultatus keliems mėn. į priekį.
Ir apskritai, teigti apie kokio nors indikatoriaus naudingumą, galima tik didelius statistinius tyrimus atlikus, kas yra labai nepaprasta. Visi labai lengvai pamiršta tuos atvejus, kai indikatorius nepataikė. Juo labiau, kad nespekuliuojama, remiantis vienu indikatorium, ir pasakyti, ko dėka atsiranda statistiškai patvirtintas pelningumas, vargu ar daug spekuliantų sugebėtų. Užtat dažnai TA instrumentai, nors ir statistiškai beverčiai, prideda pasitikėjimo savim, ypač jei jie vizualiai rimtai atrodo.
Tingus
Tingus
Rašyti privačią žinutę

57 žinutės
( +1 )

Nu pagrinde mano prekiavimo stilius yra paremtas kainos skaitymu, o fib yra kaip instrumentas, patvirtinantis support'u bei resistance reiksmingumus.

Su visa derama pagarba, jei Jus esate patenkinti savo naudojama sistema, gaunate puikius rezultatus, nesinaudodami jokiais sarlataniskais 38/50/62 skaiciais, tai puiku

Taciau as ir toliau vis ta klaidinga isitikinima tvirtinsiu, naudodamasis juo, filtruojant grafikus del aukstos tikimybes iejimu.
chronic
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės

Good forex.
http://www.forex.cominvest.org

Paskutinį kartą redagavo: chronic (2014-07-16 09:06)

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2023 UAB All Media Digital