Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Blakstienų priauginimas

nighel
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

 Blakstienų priauginimas Vilniuje atliekamas merginoms, kurios nori turėti nepriekaištingą žvilgsnį ištisas savaites. Procedūros metu prie natūralių blakstienų yra klijuojamos dirbtinės, tokiu būdu gaunamas stulbinantis efektas. Dirbtinės blakstienos yra pagamintos iš natūralių medžiagų, tad yra nekenksmingos akims. 
Blakstienų priauginimas trunka kiek daugiau nei valandą, o dirbtinės blakstienos laikosi daugiau nei 3 savaites. Norint išlaikyti dar ilgesnį laiką, reikėtų laikytis specialių nurodymų. Blakstienų priauginimas šiuo metu nėra brangi procedūra, nes konkurencija yra nuspaudusi kainas žemyn. Vien Vilniuje paslaugas teikiančių merginų skaičiuojama šimtais. Todėl blakstienų priauginimui yra iš ko rinktis. Savo ruožtu galiu patikinti klientes, kad mano naudojamos priemonės yra pačios aukščiausios kokybės, o darbo patirtis skaičiuojama tūkstančiais priauginimų. 

Blakstienų priauginimas leis merginoms turėti gražias akis keletą ir daugiau savaičių, galėsite pamiršti kasdienį tušo naudojimą. 

blakstienu priauginimas



 

 


Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital