Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Šiukšlių išvežimas Vilniuje, statybinių atliekų išvežimas

nighel
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

 Šiukšlių išvežimas Vilniuje ir statybinių atliekų išvežimas yra pagrindinė mūsų veikla, ja užsiimame jau daugiau kaip 15 metų. Visada tobulindami savo paslaugų teikimą išvystėme labai patrauklų klientams atliekų aptarnavimą. Pasižymime punktualumu ir patraukliais paslaugų įkainiais. Esame vieni savo srities lyderių Vilniuje, tad jei turite atliekų, kuriomis noryte atsikratyti skambinkite mums ir mes viską sutvarkysime. 
Šiukšlių išvežimas tapo daug brangesnis po to, kai buvo uždarytas liepkalnio savartynas. Nuo šiol statybinės atliekos yra išvežamo į kitų miestų savartynus. Dėl šios priežasties šiukšlių išvežimas ir statybinių atliekų išvežimas pabrango keletą kartą. Tačiau vis vien išlieka rinkoje populiariausias atliekų tvarkymo būdas - konteinerių nuoma Vilniuje. Atsikratykite visų atliekų itin paprastai, į statybinius konteinerius yra lengva šalinti atliekas. 

 

aarunaas
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Ar turite agroplevele savo asortimente?
gerdunka222
Rašyti privačią žinutę

63 žinutės

gerai, kai kažkas organizuoja šiukšlių išvežimą.. aktualu būna ir senų šaldytuvų orkaičių ir tt išvežimas, nes pačiam sunku net ir iki mašinos danešti https://www.epa.lt/paslaugos/buitines-technikos-isvezimas/saldytuvo-isvezimas/ 

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital