Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Nekilnojamasis turtas Ispanijoje, prie juros

Spanishdream
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 / -1 )

Jūs seniai svajojate apie nuosavą namelį arba jaukius apartamentus ant jūros kranto? Norite vos išlipę iš lovos žiūrėti pro langą į krantą skalaujančias bangas, o naktimis mėgautis gaiviu jūros vėjeliu? Pusryčiauti terasoje, lepintis ryškia Viduržemio jūros saule?

Tai realu! Jūsų svajonę ne taip sunku įgyvendinti, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Mūsų kompanija dirba būtent tam, kad Jūsų svajonės išsipildytų!

Mes siūlome Jums unikalią galimybę susipažinti su geriausiais nekilnojamojo turto pasiūlymais Ispanijos Viduržemio jūros pakrantėje.

Populiariausias nekilnojamasis turtas yra kurortinėse Kosta Blankos regiono zonose – tai Alikantės provincija. Būstas šiuose rajonuose – geriausia investicija. Pagrindinis mūsų kompanijos biuras yra Torevjechos mieste, kur mes sėkmingai dirbame jau virš 16 metų.

Mūsų kompanija siūlo visas paslaugas, susijusias su bet kokio nekilnojamojo turto Ispanijoje paieška ir pardavimu. Kadangi kompanija turi daugiametę patirtį šioje rinkoje, turime nuosavą duomenų bazę ir galime užmegzti patikimus dalykinius ryšius bei padėti klientams įgyvendinti jų svajonę – nusipirkti būstą Ispanijoje.

Mes labai vertiname savo reputaciją ir siūlome klientams tik pačius geriausius variantus – tai, ką mielai nusipirktume patys. Tai yra objektai Ispanijoje, ant jūros kranto, kuriuose tikrai norisi gyventi.

http://spanishdream.eu/lt

El.paštas: [email protected]



Paskutinį kartą redagavo: Spanishdream (2015-04-05 12:26)
vilu
Rašyti privačią žinutę

337 žinutės
( +30 / -9 )

Buvo jau visokių čia investuotojų. Ir į Ispaniją, ir į Kroatiją, ir į Bulgariją...
Mokytis niekada ne vėlu - http://www.finansistas.net
Spanishdream
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 / -1 )

Čia kalba eina nebutinai apie investicijas. Galima sau nusipirkti, ilsėtis. Yra visai "biudžetinių" variantų nuo 25000-30000 EUR. O klimatas tai tikrai SUPER. Maudytis juroje galima spalio ir lapkričio men. Beveik visa žiema + 15, kartais + 20. Smagu

http://spanishdream.eu/lt

El.paštas: [email protected]



Spanishdream
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 / -1 )

Apartamentai Alikantes mieste

Geras rajonas, netoli jurą, kompleksas saugomas, su baldais, yra galimybė gauti kreditą

Nuotrakų galima pažiurėti čia:

http://www.retalk.ru/index.php?showtopic=25808&st=0#entry50757

Mūsų tinklalapis: spanishdream.eu/lt/

Elektroninis paštas: [email protected]

Turite klausymų - drasiai kreipkytės!

Visos konsultacijos NEMOKAMOS



Paskutinį kartą redagavo: Spanishdream (2015-04-05 12:38)
Spanishdream
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 / -1 )

Pagrindiniai nekilnojamajo turto Ispanijoje pirkėjai:

Anglai - 18,62 proc.
Skandibavai - 9,57 proc.
Vokečiai - 7,25 proc.
Belgai - 6,9 proc.
Rusai - 5,8 proc.


Paskutinį kartą redagavo: Spanishdream (2015-04-05 12:46)
vilu
Rašyti privačią žinutę

337 žinutės
( +30 / -9 )

 Sau nusipirkti, ir kas toliau? Koks atstumas nuo oro uosto su tiesioginiais skrydžiais į Lietuvą? Ir kiek kartų žmonės turintys turtą užsienyje į jį nuvyksta per metus realybėje?
Mokytis niekada ne vėlu - http://www.finansistas.net
Spanishdream
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 / -1 )

Citatos pradžia vilu  
   Sau nusipirkti, ir kas toliau? Koks atstumas nuo oro uosto su tiesioginiais skrydžiais į Lietuvą? Ir kiek kartų žmonės turintys turtą užsienyje į jį nuvyksta per metus realybėje? Citatos pabaiga
Iki Palangos iš Vilniaus 3 val. kelio automobilių, iki Alikantės iš Vilniaus apie 3 val. lektuvų. Pagal laiką tas pats. Yra tiesioginių reisų, pigios avialinijos skraidina. Tad viskas realiai priklauso tik nuo noro ir finansinių galimybių.

Kitas dalikas - pav., turi tu butuką Palangoje. Vasara - super, o rugsejo men. kas? O spalio men.? O Ispanijoje dar visai mausytis juroje įmanoma Žiemą irgi pasaka - kartais buna ir iki + 15-17 laipsnių šilumos. Argi nenuostabų?

O kainos nera itin baisios - už 45-50 tukst. EUR jau galima kaž-ką surasti.

Visos mūsų konsultacijos NEMOKAMOS

Jeigu Jums RIMTAI įdomu - parašykite į [email protected] pildykite anketas spanishdream.eu/lt



Paskutinį kartą redagavo: Spanishdream (2015-05-13 08:32)
Spanishdream
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 / -1 )

Atsirado visai nebrangiu apartamentu Alikantes regione - kainos nuo 20 iki 30 tukst. EUR.

Kam idomu, rashykite i: [email protected] arba ateikite i Skype: spanish.dream


pralobimas
Rašyti privačią žinutę

21 žinutės
( +1 )

 Truputi su sypsena ziuriu i tokius pasiulymus,atseit cia puiki investicija. Kodel? Investicija buvo gera iki 2008 metu,kai britai,airiai nezinojo kur deti pinigus ir puole investuoti,o ispanai pakrantese,kartais be jokiu leidimu "kepe" bustus ir prekiavo kaip bandelelmis.Gera investicija tam kas spejo jos iki 2008 metu atsikratyti. Po to Ispanijoje liko "kruva" nekokybisko,niekam nereikalingo busto. Ir jis pigiai pardavinejamas. 20-30 ar 40 tukst. euru ko gero yra maziau uz savikaina,idomu kodel jis toks pigus,kai uz 20-30 km toks pat bustas kainuoja 100 000 euru? Atsiminkite Location,Location,Location. O pasakymas puikus klimatas,silta jura,rugseji,spali gali maudytis yra tik marketingo makaronu kabinimas. Visa tai galima rasti ir Graikijoje,ir Portugalijoje,ir Kanaru salose ar kokiam Tailande,tai kodel as tureciau isleisti 30 000 euru,kad kasmet lekciau atostogauti i ta pacia vieta ir visus metus dar mokeciau mokescius uz ta busta,rupinciausi juo? Uz 30000 euru as galiu tureti 20 puikiu atostogu siltuose krastuos ir vis kitam mieste (1500 euru vienoms atostogoms),tai bus 20 metu is eiles. Cia norima uzkabinti zmogaus ego,nusipirksi ta buteli ir galesi pasigirti,va turiu buta Ispanijoje,silta jura,bla,bla,bla.. Sekmes perkant,bet pirkdamas busta atostogoms nepamirskite apie jo pardavima,kas ji pirktu ir uz kiek. Net spauda rase,kad Bulgarijoje NT agentai juokaudavo,kad jie turi 3 busto kainas. Viena vietiniams,antra uzsienieciams,o trecia airiams,kurie pirko viska is eiles.Siulykite Bulgarijoje geriau,ten is airio ir uz 15000 euru nusipirksite buta Sauletame Krante)
peledziukas28
Rašyti privačią žinutę

5 žinutės

Dabar sugrizta tie laikai, kokie buvo iki 2008 metu, Ispanijoje statybos sektorius atsigauna ir butus vel "kepa kaip bandelius". Visur aktyviai vyksta statybos, o virs puse tos pacios Costa Blancos gyventoju - uzsieneciai. Yra ir anglu, ir airiu, ir vokeciu, ir skanbdinavu, ir rusu.

Geri laikai vel sugrizo

Bet ir Ispanija bet kokiu atveju yra daug idomesne, negu Bulgarija...

Yra visai neblogu NT variantu vos nuo 40-50 tukst. EUR

Daugiau info tinklalapyje: spanishdream.lt arba elektroniniu pastu: [email protected]

peledziukas28
Rašyti privačią žinutę

5 žinutės

Visiskai suremontuotas, paruostas gyventi butas - tik 46.000 EUR!

http://spanishdream.lt/properties/visiskai-suremontuotas-paruostas-gyventi-butas/
peledziukas28
Rašyti privačią žinutę

5 žinutės

Apartamentai Alikanteje - tik 35.000 EUR

http://spanishdream.lt/properties/parduodamas-butas-pacioje-alikantes-sirdyje-su-vaizdu-i-santa-barbaros-pili/
peledziukas28
Rašyti privačią žinutę

5 žinutės

Parduodamas butas antroje pliažo linijoje turistiniame Kosta Blankos mieste – Torrevieja. Namas naujos statybos, butas naujas, su pilna apdaila, virtuviniais bei vonios baldais. Pasirinkimas butų su dviem arba trimis kambariais nuo pirmo iki penkto aukšto. Namas turi 2 liftus, pastatytas pagal naujausius standartus bei technologijas. Ideliai tinkanti vieta poilsiui, taip pat galimybė lengvai išnuomoti Jums nesant čia. Vos 10 minučių pėstute iki Torreviejos centro.
Šalia yra parduotuvės, barai, restoranai, žaliosios parko zonos. Puikus susisiekimas autobusu su visa likusia miesto dalimi. Iki pliažo 50 metrų.
Finansavimo galimybė iki 90% su palankiomis metinėmis palūkanomis 1,75%+EURIBOR. Kaina nuo 58 757 EUR.

http://spanishdream.lt/properties/parduodamas-butas-antroje-pliazo-linijoje-turistiniame-kosta-blankos-mieste-torrevieja/
peledziukas28
Rašyti privačią žinutę

5 žinutės

Parduodamas dviejų kambarių butas Torreviejos mieste arti plaižo Del Cura. Vienas miegamasis, vonios kambarys, atviro tipo virtuvė, svetainė, įstiklinta terasa. Butas parduodamas su baldais, bei buitine technika. Itin ekonomiškas varijantas. Butas labai tvarkingas, nereikalaujantis remonto. Puiki investicija Viduržemio jūros pakrantėje.

Kaina tik 38 500 eurų.

http://spanishdream.lt/properties/parduodamas-dvieju-kambariu-butas-torreviejos-mieyte-arti-papludimio-del-cura/
Darriusk
Darriusk
Rašyti privačią žinutę

438 žinutės
( +48 / -17 )

Citatos pradžia peledziukas28  
 

 Butas labai tvarkingas, nereikalaujantis remonto. Puiki investicija Viduržemio jūros pakrantėje.

Kaina tik 38 500 eurų.

Citatos pabaiga
Už tokį butą turbūt nereiks mokėti daugiau kaip 450 EUR į metus ?

Kuo ta investicija "puiki" ?



Paskutinį kartą redagavo: Darriusk (2015-11-19 13:01)
Forexe žinau viską :D
Mandarinas
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės
( -1 )

 
Apartamentai prie pat paplūdimio Siūlome Jūsų dėmesiui nuostabų apartamentų su vienų miegamųjų variantą. Apartamentai randasi Torrevjejos mieste, vos kelėta žingsnių iki Playa del CURA paplūdimio.

Apartamentai labai šviesus ir pilnai apstatyti.

Kaina 49.000 EUR su galimybė gauti busto kreditą iki 50-60% nuo objekto vertės.

MINIMALUS DOKUMENTŲ PAKETAS!

http://spanishdream.lt/properties/apartamentai-prie-pat-papludimio/

El. paštas: [email protected]

Skype: spanish.dream

Mandarinas
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės
( -1 )

Unikalus pasiūlymas – nuostabus namas Ispanijos pakrantėje, Costa Blanka regionė. Patraukli kaina, žemiau rinkos kainos. Vienas iš prabangiausių Torrevjejos miesto rajonų – Aguas Nuevas. Uždaro tipo rezidencija su savo baseinų ir pasivaikščiojimo teritoriją.

Name yra du atskirieji miegamieji, erdvi svetainė, virtuvė, vonios kambariai ir didelė pietų krypties terasa. Namas pilnai paruoštas apgyvendinimui, padarytas remontas. Prie namo yra nuosavas kiemelis ir vieta automobiliui.

Netoli nuo urbanizacijos yra daugybė restoranų, barų ir parduotuvių, o taip pat municipalinė mokykla ir viešojo transporto stotelė.

Šis variantas idealiai tiks kaip pastoviam gyvenimui Ispanijoje, taip ir sezoniniam poilsiui.

Kaina 79.000 EUR!

Yra galimybė gauti busto kreditą

http://spanishdream.lt/properties/unikalus-pasiulymas-nuostabus-namas-ispanijos-pakranteje/

El. paštas: [email protected]

Skype: spanish.dream

Mandarinas
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės
( -1 )

Nebrangus butas – studija ant Viduržemio juros kranto, Kosta Blanca regionė. Kurortinis miestas Torrevjeja su gerai išvystytą infrastruktūrą. Visai netoli įvairios parduotuvės, supermarketai, nuostabus smėlio paplūdimys, autobusų stotelė. Komplekso teritorijoje yra baseinas.

Iki juros tik 400 metrų!

Butas parduodamas su baldais ir buitinę techniką. Nuostabus nebtrangaus nekilnojamojo turto Ispanijoje variantas!

Butuko kaina tik 32.000 EUR!

Yra galimybė gauti ipoteką (labai geros sąlygos)

http://spanishdream.lt/properties/nebrangus-butas-studija-ant-vidurzemio-juros-kranto/

El. paštas: [email protected]

Skype: spanish.dream

Lirilija
Rašyti privačią žinutę

16 žinutės

 Butas uzsienyje yra nereali investicija, ypac jei siltame kraste, dar ispanijoje prie jūros. Bet kaip ten vyksta siuntų gabenimas tarkim? Jeigu apsigyveni ten ilgesniam laikui, tai ar siuntos ilgai keliauja? 

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital