Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Šiukšlių išvežimas Vilniuje ir statybinių atliekų išvežimas

nighel
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

Statybinių šiukšlių išvežimas Vilniuje nuo šiol paprastes, mūsų stipri komanda transportuoja įvairias atliekas į savivartynus, perdirbimo taškus. Savo transportu ir žmonių pajėgumais pakrauname sandeliuojamas šiukšles iš statybviečius, privačių kiemų, bendrijų, namo ar buto remonto vietos. Šiukšlių išvežimas vykdomas mikroautobusais, savivarčiais, konteineriais.  http://siuksliutvarkymas.lt/
Šiukšlių išvežimas Vilniuje - tai visų rūšių atliekos, kurios gali būti nerūšiuotos, rūšiuotos, sandeliuotos krūvose ar išmėtytos, klientams siūlome visą kompleksą nuo surinkimo iki išvežimo. Verta paminėti, kad rūšiuojamas šiukšles yra daug pigiau šalinti. 
Statybinių atliekų išvežimas atliekamas dažniausiai statybiniais konteineriais 7-10 kub. metrų, kurie puikiai tinka, keičiame labai greitais išankstiniu susitarimu. Statybinių konteinerių nuoma nuo šiol labai paprasta, o sutartyje yra viskas aišku, klientui nekyla klausimų dėl skirtingų kainų. 

Kviečiame pasinaudoti mūsų teikiamomis paslaugomis, kurios atliekamos visame vilniaus rajone, kontaktus rasite skiltyje. 



 






 
intodra
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės

 Taip pat rekomenduoju - www.kraustomesvilniuje.lt irgi gerai dirba

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital