Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Vertimų biuro paslaugos

Darida
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Bendradarbiaudami su daugybe patyrusių ir kvalifikuotų vertėjų, teikiame kokybiškas vertimo paslaugas tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. Verčiame iš/į anglų, prancūzų, vokiečių, lenkų, rusų, turkų, latvių, estų, kinų, serbų, ispanų, italų ir kitas užsienio kalbas. Mūsų lingvistai specializuojasi įvairiose vertimo srityse - nuo bendrojo pobūdžio tekstų iki medicinos, teisės ir IT sričių, todėl tikrai galime užtikrinti nekriekaištingą ir jūsų lūkesčius atitinkančią vertimo paslaugų kokybę. Visu užsakymus atliekame kokybiškai ir per nustatytus terminus. Klientui pageidaujant, vertimus tvirtiname vertėjų parašais, biuro antspaudu, o taip pat ir notariškai.

„AJ Projects“ – ne vienerius metus kartu dirbanti profesionalių kalbos specialistų komanda, kuri savo klientams siūlo platų vertimo ir kalbų mokymo paslaugų asortimentą. Galime užtikrinti, kad darbus deleguosime tik aukštos kvalifikacijos specialistui, kadangi visi mūsų specialistai turi didelę darbo patirtį ir yra įgiję užsienio kalbų filologinį išsilavinimą, o kai kurie iš jų verčia į savo gimtąją kalbą ar jau ne vienerius metus yra įsikūrę užsienyje. Visa tai užtikrina atliktų paslaugų tikslumą ir kokybę.

Teikdami paslaugas, vadovaujamės šiais kriterijais:

  • Optimalus kokybės ir kainos santykis
  • Konfidencialumas
  • Operatyvumas
  • Lankstumas
  • Atsakingumas
  • Sąžiningumas

Paslaugas teikiame tiek fiziniams asmenims, tiek privačioms Lietuvos ir užsienio įmonėms, valstybinėms institucijoms bei įvairioms organizacijoms.

MB "AJ PROJECTS"
Liejyklos g. 3, Vilnius (VILNIUS INTERNATIONAL HOUSE)
Tel. nr.: +37062322613, +37062205512
El.paštas: [email protected]

http://www.ajprojects.lt








 




Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital