Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

LibertaGia

Vosyl
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės
( +1 )

 https://www.flickr.com/photos/101597149@N08/14076148984/in/photostream/

Pradek savo versla be pradinio kapitalo, be investavimo, si imone tau suteikia proga uzsidirbti pirmus pinigus.
 
LibertaGia yra technologiju kompanija, dirbanti tarptautiniu mastu, kurios pagrindinis siekis kurti programeles, kurios išsprestu bendras problemas žmoniu gyvenime. Mes norime integruoti taip reikiamas technologijas i kiekviena, atliekant profesionalias, personalines ir socialinias veiklas vienoje vietoje. Mes vadiname tai – naudingumu!
 
LibertaGia gali uždirbti visi, todel nebutina investuoti norint pradeti dirbti.
 
LibertaGia verslo modelis paremtas tinkliniu marketingu. Jeigu nežinote kas tai yra, trumpai Jums paaiškinsiu: jie nori, kad prie kompanijos prisijungtu kuo daugiau žmoniu, o tai labai efektyviai padeda reklamuoti kompanija ir jos produktus. Uždirbate abu, Jus ir kompanija.
 
Trys uždarbio budai: 
1.Dienos užduotys
2.Produktu pardavimai
3. Jusu komandos tinklas (kvieciate žmones prisijungti ir daryti ta pati)
Jus galite pasirinkti viena iš šiu uždarbio metodu arba dirbti su visais iš karto. Aš pats dirbu ties pirmu ir treciu budu. Dienos užduotys yra pats paprasciausias budas uždirbti (uždarbis iki 3 USD kiekviena darbo diena).
 
Nemokami nariai (bronzinis paketas) gali uždirbti mažiausiai 60 USD per menesi, atlikinedami paprastas užduotis kasdien skirdami po maždaug 10 minuciu.
 
Konferencija apie LibertaGia : https://www.youtube.com/watch?v=pAp_MtEXQ7w&
 
Išmokos
Minimali išmoka 300$
Šiuo metu yra 2 galimybes išgryninti pinigus:
Pavedimu i banka (Financial > Withdrawal)
Užsakyti asmenine debetine banko kortele GiaPay (korteles mokestis metams – 30 USD, su šia kortele galesite išgryninti turimus pinigus betkokiame bankomate.
 
Registruojantis, butina pateikti tikslius savo duomenis iskaitant asmens koda (ID), kad nekiltu problemu ateityje, gryninant uždirbtus pinigus. Taip pat užsiregistrave turite 30 dienu, savo dokumentu pateikimui (Personal data). Jie nori buti tikri, kad tikrai registravotes Jus ir kad galetu Jums išduoti asmenine debetine banko kortele – GiaPay.
 
WEBINARAI lietuviu kalba: Antradieni, ketvirtadieni 21,00 val. 
 
 
Tape musu komandos nariais, gausite visa reikalinga informacija, pagalba, apmokymus...
Vosyl
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės
( +1 )

 Vos truputi daugiau nei per 6 menesius LibertáGiá pasieke ispudinga rezulata, turedama 1.000.000 nariu ir dirbdama 150 valstybiu. Top valstybiu desimtukas, kuriose dirbanciuju yra daugiausiai tai Brazilija, Kinija, Rusija, Portugalija, Kolumbija, Venesuela, Peru, Ispanija, Dominikos Respublika ir Ukraina.
"Augimas buvo toks greitas, kad net nesitikejome. Esame labiau, nei patenkinti tokiais puikiais rezultatais ir tokiu sauniu visu nariu darbu", sake kompanijos prezidentas Rui Salvador.
Siandien turime penkis lyderius jau pasiekusius Deimanto kvalifikacija, taip pat 19 Esmeraldos ir 30 Rubi kvalifikacijas pasiekusiu lyderiu.
"Didziausias malonumas dirbti sioje kompanijoje. Ir tikiuosi, kad musu lyderiai ir visi kompanijos nariai taip pat didziuojasi, budami sios nuostabios komandos, vardu LibertáGiá, dalimi. 
Visada tesime si saunu darba", sako Rui Salvador.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital