Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Apple aksesuarai

adacka1
Rašyti privačią žinutę

9 žinutės
( -1 )

Sveiki, gal kas zinot kokia situacija del apple aksesuaru prekybos? turiu omeny ne ju gamintus ir brandintus, bet visus tuos kurie pagaminti Kinijoje, neturi obuolio logo taciau yra vistiek pritaikyti butent obuolio produktams. Na pvz iPad deklai ar apsaugos ekranam, iPhonu coveriai, imautes ivairios ir t.t. Dar galbut pakrovejai, automobiliniai ar su perejimais i razetini kistuka su usb ir t.t. ir pan.

Kaip su autorinem teisem siuo atveju? Lyg tais daiktas gamintas Kinijoj, be brando, dizainas irgi nekopintas ( nes ju ten devynios galybes pridaryta, palyginus su oficialiais apple produktais).

Klausiu,nes mastau paprekiaut sitais dalykeliais tik vat baisu kad charakiri nepadarytu koks dede is velnias zino kur islindes
pinkiaiii
Rašyti privačią žinutę

320 žinutės
( +61 / -69 )

jei nebus uobolia zenkla su iphone,ipad bedu neturetu but,nes cia mazdaug tas pats kas adidas-o kinieciai adibas gamin ir viskas gerai kol logotips ar pavadinims nekopijuojams.Bet jei produkcija bus su apple zenklais ir logotipais,o pasirodys kad pagaminta fuflo ir tik lipdukais uzdeliota tada viska konfiskuos.Esme yra kas apple visa sava fuflo irgi kinijoj gamin tik ju kokybe truputi geresne,o tu padirbiniu ypac krovikliu ar usb laidu labai daug su brokais isein  arba isvis neveikiantis,jei turguj kokiam pardavinesi ilgai biznis nesites,nebent su tiekejais sutarsi del broku pakeitima ir pan.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital