Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Kredito unija

bugis
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 Labas, nepaslaptis, kad bankai neduoda tokiu metiniu palukanu kaip kai kurios kredito unijos, o ir is kitos puses pasitikejimas bankais smuko (po pastaruju ivykiu). Nelabai suprantu tu kredito uniju veikimo principu, todel ir iskilo klausimas del indelio dejimo. Norejau suzinoti jusu nuomone, ar verta deti indeli i kredito unija? Kur kreipti demesi pries pasirasant sutarti? Ar galima pasitiketi "sviezia" unija siulancia geriausias palukanas? Gal kam teko susidurti?
sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

Po nacionalizacijos apie pasitikejima reiktu kalbet tik butuoju laiku. O seip indeliu draudimas lyg ir islieka . Gal swedbankiu  paputzandis nedris liesti ?
westpoint
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 / -1 )

        Sveikas, pamastyk ka reiskia dideles palukanos.Didesne rizika.Siaip tai indeliu draudimo istatymas graziai parasytas,ti jame  nera vieno grazinimo termino:-) Dabar galvok - ar nebus gaila prarasti pinigu gautu pardavus buta?Gali taip ir nenutikti, bet gali ir nutikti.Siaip tai procedura ten legali, veikla licenzijuota.Veikimo principas - a la savisalpos kasu tik pinigai vaiksto nelabai aisku kur.Kiek girdejau - momentiniai kreditai.Kiek domejausi - visi teigia,kad indeliai apdrausti.Ir cia nesvarbu - sviezia unija ar ne.Klausimas - jei uzlinks- kada atgausi pinigus?
newyork
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės

 Sveiki, mielieji.

Būčiau dėkinga, jei pagelbėtumėte draugui  ir skyrę kelias minutes savo laiko užpildytumėte šią anketą, kurios tikslas yra nustatyti nuotaikos ir tolerancijos rizikai ryšį. Nepykite, kad galbūt teršiu forumą, būkite supratingi ir kantrūs  Iš anksto dėkoju!
http://apklausa.lt/f/nuotaikos-ir-tolerancijos-rizikai-rysys-gjcwpwe.fullpage
kurejas
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Citatos pradžia bugis  
   Labas, nepaslaptis, kad bankai neduoda tokiu metiniu palukanu kaip kai kurios kredito unijos, o ir is kitos puses pasitikejimas bankais smuko (po pastaruju ivykiu). Nelabai suprantu tu kredito uniju veikimo principu, todel ir iskilo klausimas del indelio dejimo. Norejau suzinoti jusu nuomone, ar verta deti indeli i kredito unija? Kur kreipti demesi pries pasirasant sutarti? Ar galima pasitiketi "sviezia" unija siulancia geriausias palukanas? Gal kam teko susidurti? Citatos pabaiga
unijos reguliuojamos panasiai kaip ir bankai. tad saugumas pas juos panasus tik skiriasi kapitalo dydis ir likvidumas.
indeli verta deti tik ziurekit kokia rizika galit prisiimti (siaip indeliai ir KU draustini tad rizika cia tik atgavimo laikas ir infliacine zala per ta laikotarpi). ismokit zmones diversifikuoti savo santaupas ir nekiskit visko i viena vieta kad jai uzsiraukus nereiktu dantu ant lentynos deti.
jei deti dali savo santaupu i KU taip pat dekit ne i viena o i visiskai nesusijusias atskiro kapitalo KU.
 
 
lokys
Rašyti privačią žinutę

157 žinutės
( +3 )

Viskas api unijas : www.lku.lt - pasiskaitykite ir bus aišku, kad tai tos pačios LR kredito įstaigos, kaip ir bankai, kurioms taip pat galioja indėlių draudimas,tik užimančios nedidelę rinkos dalį
FX4EVER
sigitasv
sigitasv
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės

Klausimas ne apie kredito unijas o apie banko saskaitoje laikomas lesas, ar jos draustos kaip ir indelis? Ar draudziamas tik indelis? Ir dar visur akcentuojama kad draudziami terminuoti indeliai, o kaip kaupiamieji? (Tai turima omeny kad ir kaupiamieji ir terminuoti draudziami?)

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital