Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Verslo apskaita

hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Kaip manote ar imanoma (verta) savo jėgomis daryti įmonės buh. apskaitą?
Gal žinote kokią pagalbinę paprastą programėlę netikram buhalteriui?
Kokia jūsų praktika šiuo klausimu steigiant įmonę?
Nojus
Nojus
Rašyti privačią žinutę

4089 žinutės
( +294 / -312 )

 Įmanoma, tik ar verta. Programų yra, bet juk šalia dar visokios ataskaitos VMI, Sodrai ir kitiems. Tai irgi laiko gaišimas. Outsorcing buhalteriją. Pasidomėk kainomis. Labai priimtinos ir visas rūpestis nuo galvos.
Nojaus laivą pastatė mėgėjas, O Titaniką - profesionalas...
hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Bet ten yra daug trūkumų, pvz. reikia surinkti jiems dokumentų krūvą ir įteikti kartą į savaitę, ar mėnesį. O aš norėčiau nuolat matyti skolas tiekėjams, pirkėjų skolas, prekių likučius ir pan. Nesinori kurtis kokio exceliuko ir registruoti skolų. O su prekių apskaita ką daryt? Irgi exceliuką? O SF išrašyti vėl exceliukas... Kažkaip atrodo, kad dvigubas darbas bus... Aš registruosiuos sau, kas man svarbu, o buh. įmonė registruos sau.Gal galima tai kažkaip apjungti?
Nojus
Nojus
Rašyti privačią žinutę

4089 žinutės
( +294 / -312 )

 Nuo verslo specifikos priklauso. Daryk paprastai: pereik per kelias tokias kontoras, ten turėtų papasakoti "know-how", juk kasdien su tuo susiduria. Sužinosi ir sąlygas ir kaip be exceliukų apseiti...

Nojaus laivą pastatė mėgėjas, O Titaniką - profesionalas...
AC17
Rašyti privačią žinutę

91 žinutės
( +16 / -5 )

Del programu tai geriausia yra Navision (bet cia stambiam verslui del kainos),  pigesnes yra lietuviu padarytos, ju yra nemazai (viena is ju Labis), bet cia geriau su savo apskaitininku pasitarti, arba pasiziureti www.buhalteriams.lt. Geroje programoje turetu buti visi norimi dalykai - tiekejai, skolos, likuciai, saskaitos.
... ir akmenys gali judeti, pinigai tuo labiau...
pet
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Visai nieko yra www.monet.lt
Ji nemokama, ganėtinai paprasta ir nereikia nieko instaliuoti
hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Citatos pradžia pet  
  Visai nieko yra www.monet.lt
Ji nemokama, ganėtinai paprasta ir nereikia nieko instaliuoti
Citatos pabaiga
Kaip supratau, čia labai nauja programa, yra kas su ja realiai dirba?
Programa atrodo neblogai, gan lanksti, paprasta.
Bet būtų įdomi nuomonė iš šono. Yra, kas jau ją išbandęs?

originalas
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

 Na mano akimis čia priklauso kiek laiko yra ir kiek turite patirties. Be patirties bus labai sunku.
hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Na, po truputį bandau pasinaudoti monet.lt, cool dalykas, kad yra web'inė. Kol kas tik silpnokas help'as. Na, bet kai nemokamas tai nebaisu ir bandyti. Jei kam bus įdomu, parašysiu, kaip sekasi direktoriauti-buhalteriauti
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

Idomus mastymas,
1.
as gaLvoju, pradziai turi puikiai suvokti ir smulkiai susidelioti "ant pirstu" kaip visa buhalterine apskaita deliojasi.
Kai suvoksi ir suprasi, tada nebereiks jokios buhalterines programos.
2.
Turek omeny - visos buhalterines programos ir "isoriniai buhalteriai" dirba NE tau, o valstybei.
3.
Patarimas: susirask normalu buhalteri - pensyninka, kol Tavo apyvartos ir popierizmas nedidukas, sis zmogus Tau patars ka daryti ir ko nedaryti, ir svarbiausia - JIS dirbs TAU, o ne VALSTYBEI. Taip pat, neuzmirsk zmogiskojo faktoriaus - Tavo issirinktas zmogus pasijus reikalingu, ir sis jausmas vercia didelius kalnus ...
4.
Niekur nepaminejai imones tipo - t.y. VSI, Individuali, UAB'as, kooperatyvas, etc.

hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

1. Kaip tai nereikės programos? Galvoje juk nedarysiu sąskaitų apskaitos
Vis tiek kažkur reikia susivesti viską. Jei man reikų tik buhalterio, tai nesukčiau galvos, kokią programą jis naudoja, bet noriu ir aš pirštus prikišti prie apskaitos, todėl ir domiuosi webiniais sprendimais.
2. Na, dėl šito sutinku, nemėgstu buh. įmonių. Kažkaip geriau jau samdytis savarankiškai dirbančią buhalterę, kuri tvarko kelias įmones namie. Panašu, kaip su įmonę, bet visgi žinai konkretų žmogų, kuris tavo pinigus skaičiuoja. O turint web'inę programą, tai dar ir matai, kada suveda.
3. Aš po apmąstymų renkuosi tokį modelį:
kelis mėn. bandau vesti pats apskaitą, po to vesiu tik pirkimus/pardavimus ir galbūt mokėjimus, nes toj programoj gan paprastai tai padaryta, praktiškai net nereikia žinoti, ką debetuoti, o ką kredituoti, padarytos dažniausiai naudojamų operacijų formos. Na, o buhalterei paliksiu deklaracijas, ir mokesčius.
4. UAB'as aišku.
saga
Rašyti privačią žinutę

23 žinutės
( +1 )

Tai tavo atveju vistiek darbai bus atliekami du kartus, nes buhaltere noredama suvest deklaracijas tures i savo programele vel visus duomenis susivest, registrus sudaryt ir t.t. As tai siulau geriau nusipirkt buhalterine programele (tik ne Labis, kur siule) ir kad ja galetu per interneta naudotis ir buhaltere ir tu pats. Tokia galimybe imanoma. Bet kurie programuotojai parduodantys buhalterines programas sudaro galimybe nusipirkti viena stacionaria programa su viena papildoma darbo vieta (nutolusia nuo pagr.serverio) Tada nesvarbu, kuris i programa suves duomenis, abu juos matysit vienodai. Tada isvengsi darbu dubliavimosi ir sutaupysi ne tik laika, bet ir pinigus . Nes is dabar tavo suvestu duomenu buhaltere tikrai mokesciu deklaraciju neuzpildys. O su firmom buhalterinem tikra tiesa, neprasidek. Ten kepa kiekybe, o kokybes jokios.
hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Va, jau porą savaičių naudojuos web buhalterine programa ir vualia. Buhalerė net skundžiasi, kad neturi darbo
1. Du kartus darbai neatliekami, nes ir aš ir buhalterė dirbam su ta pačia buh. programa. Aš registruoju pirkimus/pardavimus, mokėjimus, o ji visą tai mato iškart per web'ą.
2. Domėjausi Labiais ir pan., taip, jie teikia tokia galimybę prisijungti iš išorės, bet kur tada turi būti pagrindinė programa? Reikia serverio, arba paprasto kompo, kuris nuolat įjungtas ir tinkle. Aš net ofiso pradžioj neturiu, dirbu namie su laptopu, jį visur tampausi, tai jei aš atjungsiu kompą, tai kaip buhalterė suves info? Per terminalą nebeprisijungs. O su web programa nereikia jokio serverio.
finita
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Mes, o taip pat ir kitos buhalterinės firmos, pageidaujantiems suteikiame prisijungimą prie serverio ir buhalterinės programos. Programa guli mūsų serveryje, taigi lieka tik prisijungti. Jūs ir Jūsų buhalterė gali jungtis su tuo pačiu prisijungimu ir suvedinėti, peržiūrinėti duomenis, teikti ataskaitas ir atlikti visus įmonei reikalingus buhalterinius darbus. Prisijungimo kaina tiek pas mus, tiek pas kitas analogiškas įmones neturėtų viršyti 100 Lt/ mėn. už serverį ir programą.
Mes naudojam Rivilę. Taigi, jei reikės, kreipkitės. Uždarbio čia aišku neturėsime, ne dėl to siūlome. Tiesiog, tai gali būti Jums sprendimas. Rivilė, aišku, tikrai turi didesnes galimybes nei nemokama programa - pvz. teikti ataskaitas SoDrai, statistikai, algų modulio toje nemokamoje turbūt irgi nėra, taip pat Rivilėje galite sukurti ir darbo sutartis, kitus dokumentus. Mes neprekiaujame Rivile, nesame suinteresuoti, nesupraskite klaidingai
jūsų naudojamos nemokamos programos dar netyrinėjome, kai bus laisva minute - bandysim patyrinėti. Beje, nelabai tikėčiau, kad nemokama programa garantuoja Jūsų duomenų saugumą, greičiau programos savininkai renka sau reikalingus duomenis...
Bet kokiu atveju linkiu sėkmės ir karštos vasaros
Finita
Finita
Rašyti privačią žinutę

18 žinutės
( +1 / -3 )

Na, duomenų saugą jie (monet.lt) garantuoja, visai įdomu darosi paskaičius
Bandysim tyrinėti kas čia per produktas ir koks jo tikslas
Beje, hamletas gal esate suinteresuotas šios programos reklamavimu?
FINITA - Verslas lengvai
www.finita.lt
Arnas_IT
Arnas_IT
Rašyti privačią žinutę

215 žinutės
( +15 / -34 )

 čia jau darosi panašu į nemokamą reklamą pasidarius keletą account'ų ir iš vien varant tą pačią melodiją. Nojus galėtų ir kažkokių veiksmų imtis.
hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Maniau, gal kam bus įdomios jauno verslinyko buhalterinės klajonės ieškat buh. programos šiuolaikiškesniai apskaitai, ir pačiam įdomu gauti patarimų. Finito variantas sudomino, reikės pasidomėti plačiau.

Na, šiais laikais, jei kas per forumus daro reklamą, tai vienas žmogutis iš vieno kompo tikrai du account'us nenaudos, juk per IP susekt iškart galima, adminai juk mato žinučių autorių IP adresus. Aišku, būna, kad du suinteresuoti žmonės susitaria, tada turbūt sunkiau susekt.
hamletas
hamletas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Citatos pradžia finita  
  Jūs ir Jūsų buhalterė gali jungtis su tuo pačiu prisijungimu ir suvedinėti, peržiūrinėti duomenis, teikti ataskaitas ir atlikti visus įmonei reikalingus buhalterinius darbus. Prisijungimo kaina tiek pas mus, tiek pas kitas analogiškas įmones neturėtų viršyti 100 Lt/ mėn. už serverį ir programą.
Mes naudojam Rivilę.
Citatos pabaiga
Tai ta prasme, aš galiu nepirtki iš jūsų buh. paslaugų, o tik buh. programos nuomą? 100Lt./mėn. ir Rivile naudojuosi pilnom teisėm? Oho! O ten galima atspausdinti prisijungus SF, ir kad ant mano printerio išlįstų sąskaita? Turbūt įmanoma servery prisimapinti savo printerį?
Finita
Finita
Rašyti privačią žinutę

18 žinutės
( +1 / -3 )

Atsakymas hamletas - taip
Atsakymas Arnas_IT - tiesiog pamiršę buvom, kad jau užsiregistravę kažkada šiame forume senu vardu su senu el.paštu. Senasis accountas bus ištrintas, nors niekam tai neįdomu be Jūsų... nebent dar kažkas neturi ką veikti
FINITA - Verslas lengvai
www.finita.lt
baltaspalvota
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Pabandykite B1 - nemokama buhalterinė programa

B1 misija - padėti visoms įmonėms Lietuvoje sumažinti buhalterinės apskaitos kaštus 10 kartų.
B1 turi visus būtinus modulius visapusiškam buhalterijos  tvarkymui tiek prekybos ir paslaugų įmonėms, tiek ir gamybos bei transporto įmonėms.
https://www.b1.lt/privalumai

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital