Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Kaip pasirenkami investiciniai fondai Lietuvoje

whiteagate
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės
( -1 )

Labas vakaras,

Esame Finansų ekonomikos trečio kurso studentės, ir atliekame tyrimą tema Kaip pasirenkami investiciniai fondai Lietuvoje. Mums labai praverstų Jūsų pagalba, tad jei nesunku, užpildykite trumputę anketą. Iš anksto dėkojame!

http://www.publika.lt/apklausa-15-4d6fdbdcb0e45.html


whiteagate
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės
( -1 )

Laba diena, jei dar neužpildėte ir turite keletą laisvų minučių, labai prašome užpildyti trumpą anketą. Labai padėtumėte!!
Vilius01
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės
( +4 )

Manau jusu klausimyne yra netikslumas:
"Į kokius Lietuvos investicinius fondus investuojate?" - taigi, ar Lietuvoje apskritai yra tokiu fondu ? Yra keliolika lietuvisku valdytoju fondu, bet jie paprastai investuoja ne Lietuvoje. Todel pats klausimas man nesuprantamas, gal ismeskit zodi "Lietuvos". Po to pensiju fondai, hedge fondai nera investiciniai fondai, nes ju teisinis reguliavimas skiriasi is esmes nuo inv. fondu. Indekso fondai ? Balazin, panasu, kad turite omeny ETF fondus, o tai irgi nera inv. fondai. NT fondas ? Rasi priklauso "Specializuotiems", tuomet butu logiska isskirti: zaliavu, pramones sektoriu ir pan. fondus ?
"Kokių įstaigų investicinius fondus renkatės?" - as tik uzmeciau aki i ERGO puslapyje ir neradau, kad jie apskritai siulytu koki inv. fonda. Yra tik pensijiniu fondu pasirinkimas ir inv. draudimas, o tai skirtingos paslaugos nuo inv. fondu. O siaip turetumet itraukti uzsienio valdytojus (prieinamus Lietuvoje) i si sarasa kaip: Franklin Templeton, Fidelity, na ir t.t.
sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

Viliau, nekask taip giliai . Mergikes tik pavirsutiniskai  nori darba prastumt per daug nesigilindamos i investavima.
Juk 90... keli proc . banko klerko ikalbetu investiciniu fondu vienetu pirkejai irgi visiskai nesidomi kur meta savo pinigelius.
O draudimo kompanijos tik turi sudare sutartis su fondu valdytojais, del konkreciu fondu ir visiskai nesuka sau galvos del veiklos rezu , jiems svarbu tik savo komisa  nugrezti nuo klijentuso ir psio.
Ergo atvejis - Tigon, estuku fondai keli. Ir Meag - kur infa surasti isvis neimanoma nekalbant fokiskai .
dita25
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( -2 )

sveiki, prašau pagalbos. Reikia, kad padėtumėte atsakyti į anketos klausimus apie investavimą į investicinius fondus. Prašau skirkite keletą min., nuoširdžiai dėkoju

http://apklausa.lt/f/investiciniu-fondu-pasirinkimo-kriteriju-tyrimas-elg83lv/answers/new.html  

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital