Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Darom versla?

velsas
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Sveiki,
Man, kaip ir daugumai, noretusi tureti kazka savo, dirbti sau ir pan. Deje, kartais (daznai) tam truksta kapitalo, ideju, ryzto, palaikymo.... sarasa galima testi iki begalybes. Ir kiek teko bendrauti su zmonem, taip buna ne man vienam. 
 Zodziu uzteks cia filosofuot. Mano mintis butu paprasta - kooperuokimes. Suburiam bendraminciu, protingu, mastanciu zmoniu buri (rata, kluba, komanda...). Pasitariam, pamastom, pasirenkam gera ideja ir bandom ja igyvendint vienas kito pagalba. Kodel tokia forma? Rizika maziausia, investicijos irgi, na atitinkamai ir pelnas, bet isejus i platesnius vandenis, paskutinysis rodiklis zenkliai padideja. O kur dar individualus gebejimai, pazintys is pan... Tarkim as turiu kazkokia minti, ir kaip visada, viskas atrodo kaip per rozinius akinius, neivertinu kazkokiu rizikos faktoriu - su komanda tai padaryti butu lengviau. Ikurt bendrove irgi butu paprasciau - uztektu 5 zmogeliuku su 2000Lt ir UABás. O vienam 10k jau nemazi pinigai. Netgi verslo pletrai ar siaip kazkokiom financinem  injekcijom daryti butu ne taip skaudu. Tai butu tarsi verslo inkubatorius ar koks holdingas... Na manau minti supratot, jei yra norinciu, rasykit pm, ar [email protected].
P.S. Tai nera kazkoks uzsifruotas tinklinis marketingas ar finansines piramides tiesiog norisi tureti kazka savo, plestis, tobuleti. O vat visko mesti, ka dabar turiu - nenoriu,baugu, truksta ryzto, nes tam irgi idejau nemaza indeli ir viska prarasti... O juk yra tiek zmoniu, kurie siuo metu nieko neturi ar prarado, taciau galvelese kirba geros mintys, o viduje didelis potencialas.

O dabar laikas kritikai, pastaboms, pasiulymams, pagyrimams ir pan.

pinkiaiii
Rašyti privačią žinutę

320 žinutės
( +61 / -69 )

tai parasyk kokius turi sugebejimus,patirti ir pan kokioj nisoj,Nes Tokiu darom pilni svietai,tik dazniausiai tie kurie tur sugebejimu kazkioj tai srity,ir savarankiskai prasimus.
mantas0
mantas0
Rašyti privačią žinutę

547 žinutės
( +37 / -43 )

Tu 10k UAB reikia tik keletai dienu kol iregistruosi, tad gali is dedes paprasyti trumpam nereiks ir keturiu draugu su 2k, is patirties, ka darau deja darau nevienas, bet daryti geriausia vienam, nevien del pelno didesnio, tiesiog esant daug nuomoniu atsiranda problemu viduje, o galiausiai pykciai kurie mazina darbo produktyvuma, slapti apsnekejimai ir pansiai galiausiai viskas baigiasi issiskirimu, tad deja kolkas vis dar darau nevienas, bet geriau samdyti zmogu kuri galesi bet kada atleisti ir jis nesijaus lygiavertis tau nors jo indelis i veikla tau atrodys minimalus, o gal be to draugo reikalai judetu geriau, bet veikla kurios emiausi nesenai tenka pripazinti vienas nepatempciau tad del to darymo grupe reiktu labai apmastyti, o ideja su 10k nzn nebent pritrauksi papildomu investiciju nes su 10k rimtu pinigu legaliai neuzdirbsi, ismaitinti grupelej tokiu jaunu zmoniu kaip mane nepavyktu o is idejos dorbti hmmm, pamokos patirtis gerai bet siai dienai motivuotu zmoniu kurie aukotu uzmokesti uz perspektyvas mazai,,'tai tiek

Paskutinį kartą redagavo: mantas0 (2011-02-28 19:35)
I tapati upes vandeni antra karta neibrisi.
Norge/LT
Norge/LT
Rašyti privačią žinutę

327 žinutės
( +34 / -38 )

siaip mintis GRAZI,bet aiskumo ner...
velsas
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Sugebejimai. Na nenoriu konkreciai cia kazkuo girtis. Yra teke dirbi keliose srityse, is ju semiausi viska, ka galejau. Cia daug susije su gamyba ir pan. Geri igudziai projektavime. Zodziu nemanau, kad cia isvardinus sritis kazkas pasikeistu, manau svarbiausia gebejimas mastyti. Manau visi kazkuo galetume buti naudingi, juolab visko galima ismokti. Siuo metu dirbu darba, susijusi su infrastruktura, taciau pradeti kazka is "sios serijos" man reiketu min kokio 1mln investiciju, bet ir tai nepadetu, nes reikia dar ir daug dedziu pazinot na zodziu daug mates lietuvisko verslo virtuves is vidaus todel... todel nesinori taip pliku uzpakaliu nerti, nes busi ismestas kaip kaciukas is miltu.
Tie 10k tik kaip pavyzdys, jei 5 zmones duotu po 10k, jau butu 50k puikiai zinau, kad vienam daryti daug geriau, bet juk minejau, kas nuo to sulaiko. Taip, vadinkite mane bailiu, neapsisprendeliu, miznium, bekiausiu ir pan., bet as nenoriu visko mesti, ka esu dabar pasiekes, kad pabandyciau. As geriau suteiksiu visa galima palaikyma kazkokiai idejai. Manau tikrai atsiras zmogus, norintis ta ideja vairuoti su gera sturmanu komanda. Mano idejos esme ir yra ta, kad nieko neprarandi isskyrus dali pajamu, jeigu kazkas nepavyksta. O jeigu darai vienas ir nepavyksta - tu prarandi viska! Puikiai zinau, kiek geru galvu vaiksto tarp musu, kiek ju isleidzia universitetai, kiek ju atsiranda gatves universitetuose. Bet retas is ju prasimusa savarankiskai.
Kas liecia atsakomybe, susiskirstyma ir dalinimasi - viskas manau derybu reikalas ir protingiems zmones viska butu galima sutarti, niekas nieko su sautuvu nevercia. Juk visada galima isvaziuoti i Anglija, argi ne?

lilija
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

sveiki,is kokio miesto esate?
Zm
Rašyti privačią žinutę

121 žinutės
( +11 / -31 )

Destytojai pirmame kurse studentus moko, kad kuo maziau verslo partneriu - tuo didesne tikimybe issukti savo versla/ideja, idealus variantas - 1 asmuo, trukstant lesu - 2. Statistiskai - kuo maziau partneriu, tuo ilgiau gyvuoja verslas.
vytautas k.
Rašyti privačią žinutę

81 žinutės
( +6 )

Cia kur ir kokie destytojai taip moko ?  
Arnas_IT
Arnas_IT
Rašyti privačią žinutę

215 žinutės
( +15 / -34 )

Citatos pradžia vytautas k.  
  Cia kur ir kokie destytojai taip moko ?   Citatos pabaiga
pas mane irigi taip moke, ir ka
Zm
Rašyti privačią žinutę

121 žinutės
( +11 / -31 )

Nu tikrai , kad ne tinkuotojo specialybes mokantis
velsas
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Esu iš Vilniaus.
Zm - aš su tavim besąlygiškai sutinku, taip rodo ir teorija ir praktika. Tik būtų gerai, jei kas pasiūlytų kaip apeiti mano išvardintus trūkumus. Kapitalo trūkumo problemos kartais 2  asmenys gali neišspręst, o kažką darant vistiek reikėtų pilnai nutraukti dabartinę veiklą, nes darbas puse pajėgumo lygus žlugimui.
Tiems, kas galvoja, kad 10 žmonių susimetus po 1k daryti verslą - nesamonė, galiu pasakyti: taip visiska nesamonė. Tačiau daugiau žmonių - daugiau minčių. Ir ne visos jos viesiems patiks. Tarkim turim 10 bendraminčių ir dvi idėjas, kurių viena patinka 3 žmonėms, kiti 3 žmonės tiki kita, o likusiems 4 nepatinka niekas. Tai taip ir darom: pirmieji trys įgyvendina 1-ają, antrieji - 2ają, o likusieji 4 ieško toliau arba nuleidžia rankas, pasako, kad čia nesamonė ir skirstosi NIEKO NEPRARADĘ. 
Beje susidomėjusių jau yra.

Zm
Rašyti privačią žinutę

121 žinutės
( +11 / -31 )

Citatos pradžia Nojus
 

 
 Jau prasidėjo lietuviško viarslo niuansai net nepradėjus verslo ir nesumetus pinigų į krūvą. Kas darysi, kai pinigus sudėsit? Citatos pabaiga

O ka as sakiau?  Dviese virtualiai nesusisneka, kas bus kai 10 akis i aki susitiks, jei is pradziu ir rasit bendra kalba, su laiku ji tik labiau issiskirs. Taisykle patvirtinta, idealus variantas - 1 asmuo
velsas
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

O su kuo ir apie ka cia susisneket, juk ne i tema diskusija buvo? Yra toks terminas "trolis"... O del 10 zmoniu jau pasakiau.
tartu1
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės

pravalas airiui

Mindzio
Mindzio
Rašyti privačią žinutę

957 žinutės
( +55 / -24 )

Citatos pradžia Zm
 

 
kuo maziau verslo partneriu - tuo didesne tikimybe issukti savo versla/ideja, idealus variantas - 1 asmuo, trukstant lesu - 2. Statistiskai - kuo maziau partneriu, tuo ilgiau gyvuoja verslas.
 
Citatos pabaiga
labai teisinga mintis. (is patirties)  + statistika nemeluoja. 
Emini-Systems.com
mantas0
mantas0
Rašyti privačią žinutę

547 žinutės
( +37 / -43 )

(+0 / -6)?
I tapati upes vandeni antra karta neibrisi.
SUPER
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės
( +1 )

Idėja gera, bet ne verslo vykdymui. Gerai kai verslūs žmonės susirenka į bendrą ratą ir diskutuoja, padeda įvairiais verslo klausimais savo bendraminčiams.Kaip sakoma nemokamu pietu nebūna, taigi vieni ir kiti "gaudo" patarimus, įdėjas, ieško naudos ir kas vienam atrodo nuoširdus patarimas, kitam gali tapti verslo įdėja pažvelgus kitu kampu.

Tuos 10k ar kiek ten geriau pataupyti "nemetant" į  krūvą, o investuoti pirma i save.Tokie "susibūrimai" manau padėtu.
Kai atsiras gera idėja, atsiras ir pinigų ir draugų kurie pagelbės

Duser
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės
( +2 )

Nu šaunu kad yra netik užsidegimas, bet ir pirmieji veiksmai siekiant įgyvendinti mintį.....

Galiu pasakyt tiek kad nemanau kad atsiras žmonių kurie tikrai gerai išmanys sritį ir norės prisijunkti tokie žmonės dažniausiai būna labai užsijėme...
Pats turėjau bei turiu begalė minčių bet neturiu piningų už ką jas įgyvendinti, todėl bandau išmastyti mintį tokia kuriai nereikėtu didelių investicijų užtektu mano gebėjimų jai pradėt vystyti. Šiaip visiem patarčiau užsimti ta sritimi kuria išmanote ne tai kad koks mechanikas uzhsimano pradėt prekiaut rūbais internete.... Patirties visad geriause yra gaut pačiam su kiekviena mintimi ir bandymu išsiaiškinti kiek kas kainuoja įgauni naujos patirties. 

Visų pirma kilus minčiai pasidomėkit kokios išlaidos bus ( nepamirškit ir visų smulkmenų kaip telefono skambučiai degalai, ir ivairius kiti dalykai) visų antra pasidomėkit konkurentais koks ju pelnas mzdg... visų trečia pasidomėkit leidimais kokių reikia užsimti veikla ta...  paskaičiuokit kiek galit uždirbt i metus nubraukit pora nuliukų ir jai tenkins vis dar gilinkitės toliau...

Ir galiu pasakyt tiek daugiau darbu, mažiau svaigimo.....  nes laikas yra brangus dalykas svaigdami sugaišit kokia savaite ir poto sakysit ai neverta, kai galit sugaišt diena dvi susidare primityvu verslo palaniuka su išlaidom pajamom ir kažkokiu rinkos primytyviausiu tyrimu... 

Ir nėra geriau daryt vienam, vistiek atsiras kas tyngi netaip rodo inecetyva vienam ta mintis nelabai patinka ir panašiai..... kitų prašyt galit tik pakalbos bet nedaryt kartu bizni ..... 


 


Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital