sveki turiu keleta klausimu
zodziu paskambino pries kokia savaite tipo is hon kongo zmogelis sako ar domina investavimas ir t.t.
na galvoju rado imones kontaktus vienoj svetainej tarptautinej nu pasnekejau bet jiem pasakyt kad man neidomu neiseina vistiek sako gal domina sako perduosiu kontaktus kitam jis su manim susisieks nu as sakau okay
na po savaites jau skambina tas kitas ir sako kad jis is tokijo o kompanija amerikos jai gerai pamenu nes birza tai nasdac kur tos akcijos bus beje patikrinau tai liktais nemeluoja isties toje birzoje (tas akciju kodas BIDU)
jis kaip tarpininkas zodziu butu mano investuotojas
as su tais aferistais susidures ne karta
pokalbi valdyt moku
jam tapati pasakiau beto paklausiau ar supranta kad cia ne amerika cia lietuva
nesumeluosiu bet prakalbejom 37 minutes is lietuveles tai tokio pokalbio i japonija kaina manau 300 Lt kokie butu
numerio nerodo
sutarem kad jei ka emaila jam atsiusiu su klausimais ir t..t. nes as jam sakau jai jau man skambini tai ar turi klientu is lietuvos atsake kad turi ir viena net paminejo bet is jo kalbos supratau ti kad UAB kazkoks
tautybe jo amerikietis snekejo angliskai nors galvojau kad koks japonas ar kinietis
tai va toks klausimas kas cia afera ar rimtas reikalas ?
minimali pradzia kaip supratau 3000 Lt dar zmogelis patikslino kad litais ne eurais
maksimalus kiekis 500 akciju
esme kad garantuota graza ir man net nieko nesuprantant apie investavima matosi kad tikrai cia grazos gali buti

panasu kaip gogle o kinijoje zinant zmoniu skaiciu...
varda pavarde telefono numeri kompanijos kontaktus interneto adresa dave nieko neslepia
internete paguglinau tai kazkam toks skambino birzelio men bet daugiau komentaru ten nera tai matosi kad i lietuva tikrai skambineja ar cia vel lietuviai gudrauja ?