Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

kaupiamasis indėlis

matas__
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

 "Kaupiamieji indėliai žmogui leidžia elgtis laisviau, nes indėlį galima papildyti ir, svarbiausia, tam tikrais sutartais terminais galima paimti dalį indėlio sumos. Pastarųjų indėlių palūkanos kaupiamos kiekvieną mėnesį ir kaskart skaičiuojamos nuo padidėjusios sumos"

perskaičiau sename investuotojo abc straipsnyje. jei kas žino parašykit ar tikrai palūkanos skaičiuojamos kiekvieną mėnesį ir kaskart nuo padidėjusios sumos???
pvz. spekuliantai.lt -> indėliai -> kaupiamasis indėlis, lentelėje ties akademine kredito unija 1 mėnesio terminui yra parašyta 3%, ar tai reiškia, kad kiekvieną mėnesį prie indėlio sumos pridės po 3%, o kitą mėnesį jau nuo padidėjusios ir vėl skaičiuos 3%?
jų puslapyje tokios kaip mėnesinės palūkanos nėra minimos, kalba eina tik apie metines, tiek terminuotiem indėliams, tiek kaupiamiems.(http://www.aku.lt/indeliai-ir-saskaitos.html)
Nojus
Nojus
Rašyti privačią žinutę

4089 žinutės
( +294 / -312 )

 Palūkanos visada pateikiamos, kaip metinės. Tai mėnesiui -3/12.
Jei nori, kad palūkanos prie indėlio būtų pridėtos mėnesio pabaigoje, turi tai ir nurodyti ar sutartyje, ar ebanko sistemoje (priklausomai kieno paslaugomis naudojiesi). 
Nojaus laivą pastatė mėgėjas, O Titaniką - profesionalas...
matas__
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

 prie 1 ir 3 mėnesių 3%, o prie 6 mėn ir toliau 4%..ar tai reiškia, kad jei indėlis dedamas ilgiau nei 6 mėnesiams kas mėnesį bus skaičiuojamos 4/12 palūkanos?
sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

taigi metines palukanos . Ir is vis pamirsk tu jas , jau antri metai kai palukanos nedengia infliacijos . Koks tikslas sukti galva del juokingu skaiciu po kablelio.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital