Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Prašau patyrusių žmonių įvertinimo

Sergejk
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės
( -1 )

Sveiki, netolimoje ateityje norėčiau pradėti savo verslą. Verslo idėja neunikali gal jau ir nuvalkiota - suvenyru (peilių, žiebtuvėlių, žibintuvėlių, laikrodžių, kepurių skečių ir panašių smulkių prekių) pardavinėjimas. Prekės butu importuojamos iš Kinijos be lotynų Amerikos. Kuo gi aš skirsiuosi nuo visų panašių prekybininkų - turiu labai geros patirties stambioje gamybos įmonėje, esu susipažinęs su visomis prekes kūrimo procesais: nuo idėjos iki įpakavimo. Ir tikrai žinau, kad kokybiška prekė tikrai neturi būti brangi. Savo asortimentui galėčiau atrinkti kokybiškas prekės ir pasiūlyti prieinama kaina. Visoms prekėms būtų atliekami kompetetingu institucijų tyrimai. Žinau kad kaštai būtų dideli ir pirmus kelis metus pajamos būtų ne didesnes už bedarbio pašalpą. Bet manau galėčiau užsitikrinti pirkėjų pasitikėjimą ir verslas galėtu atnešti pelną. Ar verta pradėti plėtoti idėją?  
vytautas k.
Rašyti privačią žinutę

81 žinutės
( +6 )

Tavo skirtumai nuo panasiu prekybininku visai ne skirtumai: gal jie neturi patirties siu prekiu gamyboje, bet tu juk irgi negaminsi.  Jie ne tik susipazine su rinka Lietuvoje, bet ir turi daug patirties pardavimuose, vertes kurimo grandineje. Be to, kaip ketini atrinkti kokybiskas prekes is paveiksliuku ?  Ar planuoji pats vykti i kinija?  Del pieinamos kainos taip pat neaisku, kai susides visos islaidos transportavimui, muitams, patalpoms, darbui ir t.t., tai ta prieinama kaina gali tapti labai nemaza. Taip pat sioj srity greiciausiai egzistuoja tobula konkurencija, todel arba sumazinti kaina yra per daug sunku, arba tai ekonomiskai neapsimoka, arba konkurentai sumazins kaina ir neturesi jokio konkurencinio pranasumo. Del kompetetingu instituciju tyrimu nelabai supratau: planuoji tirti visas atveztas prekes? Ir kas is to? vis tiek jau busi nusipirkes ir atsivezes jas is kinijos, o jie tikrai nesiterlios su smulkiu pirkeju del grazinimo ( kas greiciausiai butu ir per daug brangu ).  Kitas dalykas, tai is kur lesos tiems tyrimams? Planuoji pardavineti prieinama kaina, taciau dar nori atlikti papildomus tikriausiai brangius tyrimus.  Ar turi tiek lesu islaikyti nuostolinga versla kelerius metus? jei turi, tai patarciau pasieskoti geresnes verslo idejos, arba tuos pinigus investuoti i vertybinius popierius. Ir paskutinis dalykas, kad sios prekes nera kasdieninio vartojimo, vargu ar nusipirkes laikrodi, tu greitai eisi pirkti kito. O jei esi tiek turtingas, kad gali sau leisti daznai keisti, tai tikrai noresi ne kiniskos kokybes. Todel tas vartotoju pasitikejimas nelabai ir reikalingas. Del idejos pletojimo tai tau paciam spresti, bet reikia labai jau daug ka apgalvoti. 
rimtas.lt
rimtas.lt
Rašyti privačią žinutę

806 žinutės
( +2170 / -1453 )

Sutinku su vytautu, idėja tikrai sena, būtų tikusi gal kokiame 9-10 ame dešimtmetyje, kai buvo perkama viskas kas blizga-daiktai, kurių nereikia už pinigus, kurių neturi. Dabar pinigai tik savi, ir viskas skaičiuojama bei žiūrima ar to daikto reikia ar ne, nesvarbu kaip jis blizgėtų-krizė pamokino visus. Praeis dar ne vieneri metai, kol masės vėl atsipalaiduos, pradės skolintis bei taškytis svetimais pinigais, pirkdami prekes, kurių jiems realiai nereikia.
pinkiaiii
Rašyti privačią žinutę

320 žinutės
( +61 / -69 )

Kinija su kokybe nieka bendra netur tuo labiau kai kalba ein apie peilius ar ziebtuvelius,nes lyginant su sveicariskais ar tikrais US gaminiais kokybe skirias kaip diena ir naktis.
Sergejk
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės
( -1 )

Dėkoju už komentarus, pasisakysiu apie amerikietiškus peilius - daugelis amerikietišku brandu tik kelis modelius dažniausiai gamina Amerikoje (tai būna garsiausi ir labiausiai išreklamuoti modeliai). Kitu modeliu gamybos linijos perkeliamos į Taivani ar Kinija. O dėl kinišku prekių kokybės - kinai gamina taip kaip yra užsakoma.  
Alanaz
Rašyti privačią žinutę

16 žinutės
( +1 )

As tai manau, kad tokiame versle pirmiausia yra kiekybe kiek tu uzsakysi ir kiek prekybos vietu turesi nes cia esme yra kad parduoti kuo daugiau uzdirbant nedideli pelna nuo prekes. O klausimas yra ar turi tiek pinigu kad veltis i toki reikala. As manau kad su pirk parduok lt jau uztenka, imones reikia mastyti gamybines ir gaminti ta ko neveza is kinu. Zinau zmogu kuris atsidare zvakiu fabrikeli tai nespeja uzsakymu daryti visiems prekybininkams ir niekam is kinu vezt nebereik nes transportavimas nera pigus.
kelmas23
kelmas23
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Pritariu Alanaz Reikia mastyti ka pagaminti ir sukurti pridetine verte o ne tik pirkti parduoti.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital