Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Lietuvos investuotojų elgsenos tyrimas

andriuskav
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Sveiki!

Esu Vilniaus Universiteto, TVM magistrantūros II kurso studentas. Atlikinėju tyrimą, kuriam reikalingi Jūsų atsakymai. Tikiuosi, neprieštarausite, kad patalpinsiu šį skelbimą dar keletoje forumų vietų - tema pakankamai aktuali, nauja, ir tikiuosi Jūsų palaikymo ją užpildant.

Pabandysiu trumpai apibrėžti, kuo ypatingas šis tyrimas. Tai - investuotojų elgsenos tyrimas finansinės krizės laikotarpiu. Investuotojų elgsena, kaip daugelis turbūt žinote ar domėjotės - pasaulyje pagreitį įgaunanti finansų ir investicijų mokslo šaka, nagrinėjanti investuotojų elgseną bei tirianti tos elgsenos įtaką klasikiniams finansiniams ir investiciniams modeliams bei finansų rinkoms. Tyrimas yra šiek tiek pažengęs - jame įtrauktas ir elgsenos tyrimas konkretaus finansinio nuosmukio laikotarpiu. Tyrimo rezultatai parodys kokie yra Lietuvos investuotojai, kokie yra jų tipai, pagal tam tikrą unikalų psichografinį modelį, bei padės atskleisti jų elgsenos ypatumus.

Ši investuotojų apklausa yra pakankamai unikali, kadangi Lietuvoje investuotojų elgsenos pagal psichologinius modelius niekas nėra išsamiai ištyręs. Kad tyrimas būtų pakankamai išsamus - anketa turi pasiekti kuo didesnį ratą žmonių. Kviečiu atsakyti į anketos klausimus, taip prisidedant prie Lietuvos finansų ir investicijų mokslo vystymosi.

Į klausimus atsakykite čia: http://www.apklausa.lt/f/lietuvos-investuotoju-elgsenos-tyrimas-exkhb4r

Džiaugsiuosi netolimoje ateity galėdamas pristatyti savo darbo rezultatus - viename kitame žurnale, bei kai kuriuose interneto portaluose.
andriuskav
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Kviečiu atsakinėti aktyviau!  Dėkoju visiems.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital