Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Verslumas

Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Klausau štai finansų ministro kalbą... Lietuva kas mėnesį šiais metais skolinasi vidutiniškai po milijardą litų.
Ištrauka iš kito formo, į temą.
ontoncs
ontoncs
Rašyti privačią žinutę

314 žinutės
( +39 / -102 )

Poreikiu manau žmonem netruksta.Reikia pinigo tiem poreikiam patenkinti. KOL pinigai buvo kalami iš aukso ir sidabro plaukė laivais ieškojo naujų žemių ir lobių arba turėjo kažką naujo orginalaus sugalvoti.Kai žmones pripratino prie popierinių pinigų ir kreditų ,dauguma ėmė gyventi ateities sąskaita.Kai valstybės gali prispausdinti pinigų,žmonėms svarbu mokėti juos investuoti ,kol nenuvertėjo taip ir pūtėsi kainų burbulas.Tai galėjo privesti prie hiperinfliacijos.Pinigai yra raktas nuo ekonomikos. jie turi būti stabilus ir visų tautų pripažystami t,y vertingi ir neprarandantys vertės.5000 metų tai buvo aukso ir sidabro monetos.Žinoma jos buvo sunkiai uždirbamos ir kaupiamos[taupomos]Bet aukso ir sidabro alkis buvo žmonijos progreso varyklis iki pirmojo pasaulinio karo o gal dar ir bus....
DEVS DAV DONTIS -DEVS DOUS DOUNAS
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Taigi, toliau apie verslumą. Pensininkai. Kaip ir minėjau, šiolaikinės pensijos atsirado santykinai visai neseniai.
Iki to tūkstantmečiais gyveno valstietis. Kaip jis apsirūpindavo pensija?
Valstietiškai. Ieškodavo sveikos moters, kuri gimdytų sveikus vaikus. Vaikus auklėjo pagal Bibliją. Ir jei jo vaikai buvo sveiki ir gerai išauklėti tai visai natūraliai užtikrindavo aprūpintą senatvę ir gražiai palaidodavo. O jei ne, tai būdavo kaip mūsų Biliūno Ubage. Bet ira tai dar ne viskas. Valstietis turėdavo palaikyti normalius santykius tarp kaimynų nes vieni kitiem padėdavo varge ir nepritekliuje.
XX amžius, o mum labiausiai pažystamas Homo sovietikus vulgaris yra visiškai priešingas natūraliam žmogui. Nes jis žinojo tik savo darbą, žinodavo kaip iki jo nuvažiuoti ir parvažiuoti, savo dėžutėje įsijungti televizorių ir t.t. Jo vaikus auklėjo darželis, mokykla ir gatvė. O jei tingėdavo tai tų vaikų ir gimdyt nebuvo reikalo. ir jam priklauso pensija nes visą gyvenimą buvo kalama į galvą, kad užsidirbo.
Tai va turime ką turime. Todėl, aš tikrai nedievinu MLM bet nematau kitos alternatyvos bent artimiausiais metais. Jei turite pateikite. Bet MLM turi ir gerų dalykų nes priartina ir suartina žmones. Tai faktas. MLM-emas atlieka šią gerą funkciją-padeda rūpintis vieni kitais. Sponsoriaus sėkmė priklauso nuo jo gebėjimo padėti savo grupei. Taigi, apart prekybinių santykių vystosi išimtinai žmogiški.
Bet ir tai dar ne viskas. Vyksta karas tarp Gruzijos ir Rusijos. O vienoje komandoje yra ir Gruzinai ir Rusai. Jie tikrai nesipyksta ir neturi jokių priešpriešų vienas kitam. Vystosi nauji santykiai tarp žmonių. Ir valstybės vadovai čia nieko padaryti negali. O Gruzijos, Rusijos atžvilgiu dar ir trukdo normaliem žmogiškiem santykiam.
Quixilver
Quixilver
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės

Sveiki. Siūlome Jums geras bendradarbiavimo sąlygas, nepriklausomai nuo to, kuo Jūs domitės - produkcija arba asmeninio Internetinio verslo kūrimu. Stipri Yager Group mokymo sistema ir patyrę verslininkai padės Jums startuoti, o funkcionalus Amway tinklapis padės efektyviai vystyti Jūsų verslą.

http://www.amway-lithuania.com/user/michail_jolanta

El. paštas: [email protected]
Gazikas
Gazikas
Rašyti privačią žinutę

71 žinutės

Kai kas tiesiog sukuria kokią kosmetikos parduotuvę ir tiek. Nebūtina čia būti Elon Musk.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital