Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Prekyba kainų skirtumais

Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


Sveiki, norėjau pasidomėti apie prekybą kainų skirtumais. Vakar beieškodamas internete radau vieną puslapiuką, kur siūlo investuoti į šią sritį (pb.us.lt), tačiau ten prekybą atlieka jų darbuotojai ir minimali investicija didoka. Tai norėjau paklausti gal galėtumet plačiau papasakot apie tokią prekybą? Nu kaip ten viskas vyksta ir gal kur galima internetu prekiaut pačiam? Turiu galvoje naudojant kokią programą. Nes labai susidomėjau, kai perskaičiau, kad ten galima uždirbti iš kainų kritimo ir kilimo ir kokiomis kainomis ten prekiaujama? Tik akcijų, ar ir valiutos ir obligacijų?
tomasg
tomasg
Rašyti privačią žinutę

1373 žinutės
( +132 / -65 )

Ar tikrai toks naivus esi, ar bandai reklamuoti tą aferistų kontorą?

Per saxobank pvz., gali CFD prekiauti.

Iš pb.us.lt, labai juokinga:
"Kadangi mes uždirbame ir kainoms kylant, ir joms krentant tai puikus šancas gauti didelį pelną. Kartais kainos pakyla 30% vos per keliolika valandų, o jau po kelių valandų jos nukrenta 70%. Kadangi mes rinką stebime 24 valandas per parą, tuo puikiai pasinaudojame, ir taip maksimalizuojame pelną. Mūsų komandos patirtis šiame versle jau ketveri metai, taigi galime Jums garantuoti mažiausiai 30% pelną per 3 mėnesių periodą. "

Įdomu, kuo šitie "profesionalai" garantuoja pelną?
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


Aš nereklmauoju, o daviau pavizdį apie ką kalbu. Tik norėjau daugiau sužinot apie tą prekybą kainų skirtumais. Nes niekur nerandu konkrečios info tam saite kažkiek aprašyta bet irgi neaiškiai. Gal ir aferistai ten, visitiek ten nežadu kišt pinigų Tai klausiu gal galit paaiškint kaip ta prekyba veikia, kokiu principu, ir gal žinot kokių patikimų brokerių, per kuriuos galima būtų prekiaut? Tarkime kaip Interactive Brokers, bet ten kiek žinau tik akcijomis paprastai galima prekiaut.
Petras Kurmelis
Rašyti privačią žinutę

157 žinutės
( +87 / -36 )

Čia reikia kelti klausimą, ar "kainų skirtumas" yra finansinis instrumentas. Jeigu tai instrumentas, tuomet galima bandyti vertinti jo parametrus - investicijų poreikį, pelningumą ir pan. O jei ne instrumentas - gal geriau investuoti į prekybą metalo laužu? Juk laužas - bent jau žaliava

P.S.: kažkada swedbank tinklapyje mačiau kainų skirtumą išvardintą tarp finansinių instrumentų. Tačiau deja jau nerandu to puslapio. Nejaugi Swedbanko specialistai suabejojo kainų skirtumo instrumentiškumu???
/dev/null
/dev/null
Rašyti privačią žinutę

1561 žinutės
( +373 / -333 )

http://www.saxobank.com/?id=1499
http://en.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference
Taip, tiesa, dar niekas nemirė nuo sunkaus darbo, bet aš manau- kam rizikuoti?
~Ronald Reagan
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


Labai dėkui už info Bet gal galėtumėt truputi daugiau paaiškint apie šią prekyba?
donnie brasco
Rašyti privačią žinutę

100 žinutės
( +12 / -15 )

kaip auksciau buvo ivardinta CFD, galim tai vadint SPREAD BETTING.
prekyba vyksta comodities futures,index futures. nelabai svarbu kuo prekiaujama, svarbiausia kad naudojamas didelis svertas.
buvo cia per savaite virinanciu 130% pelno, cia per tris menesius siulo 30% uztikrinto pelno, patarciau vengti tokiu Saraskino kontoru, turesi maziau problemu.
Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

o tai cia kalbama apie toki varianta, kai pvz Microsoft kompanijos akcijos yra kotiruojamos dviejose skirtingose birzose (pvz JAV ir Azijos), ir kai atsiranda skirtumas, pvz JAV birzoj gali gaut pigiau, o Azijos birzoj parduot brangiau, ir tada ivykdomas sandoris? ar cia ne tas? zinau kad instituciniai sitaip daro
deivisss
deivisss
Rašyti privačią žinutę

2468 žinutės
( +223 / -121 )

Orbis, ne, čia ne apie tai. Tavo aprašyta prekybos strategija vadinama arbitražu. Apie CFD pradžiai gali pasiskaityt kad ir čia. Šiaip tai eilinis būdas greitai sudegint kapitalą, ypač jeigu lendama su mintim apie "garantuotus procentus" ir pan.;
Natural born loser.
baliuka
baliuka
Rašyti privačią žinutę

2655 žinutės
( +438 / -193 )

Yra tokių in gali pasigooglinti, dažnai tiesiog perkami priešingi opcionai su skirtingu strike, jeigu didelis svyravimas, tai vienas iš jų išlošia, kitas sudega, akcijoms dažnai tą daro prieš rezultatų skelbimą, tikintis didelio kainos svyravimo.
This comment contains forward-looking statements. There can be no assurance that actual results will not differ materially due to various factors, many of which are beyond the control of baliuka.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital