Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Užimtumas

Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Ateity gamykloj dirbs tik du darbuotojai. Žmogus ir šuo. Žmogus tam, kad pašertų šunį, šuo tam, kad neprileistų žmogaus prie įrengimų.

Taigi, ką veiksime ateity, kokios bus specialybės, kuo užsiimsime? Kam reikėtų ruoštis jau dabar?
vaidas7777
vaidas7777
Rašyti privačią žinutę

466 žinutės
( +77 / -163 )

Labai perspektyvios bus anstoliu, sargu, kareiviu specialybes. Taip pat veliau darbas zemes ukyje. Beje galima ir emigrantams padeti krautis lagaminus...
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Nu tai čia artimiausiu metu. Kai krizė pagilės. Bet aš manau, kad ši krizė padės daug į ką pažiūrėti naujai.
Aš tai šersiu šunį. Vieta jau užimta.
elastingas
Rašyti privačią žinutę

48 žinutės
( +7 / -1 )

Krize - Puiki proga vyriausybei bent siek tiek pakeisti vyraujancia tendencija moksleiviu tarpe, t.y, kad ekonomika ir vadyba yra vieninteles mokslo sakos ka galima studijuoti universitetuose. Kam reformuoti aukstaji moksla reguliuojant studiju imoku dydi, kai galima butu ruoshti ivairiu sriciu specialistus (branduolininkus, alternatyvios energijos specialistus ir t.t). grindziant, jog vadyba ir ekonomika nebebus paklausiausios profesijos. Aishku vien kalbu nepakanka, reikia garantiju, kad baiges: busiu reikalingas darbdaviui, gausiu gera alga ir visuomenes nuomone apie mane mazu maziausiai bus ne zeminanti. Todel valstybe privalo investuoti i aukstaji mokslai zvelgdama siek tiek toliau nei 2 metai i prieki bei kurdama ilgalaike salies strategija, o ne konvejeriu gamindama nepaklausius ekonomistus... Na ziuresim, gal Kubiliaus pasiulyta inovaciju ministerija ir sugalvos ka nors?
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Čia trumpalaikiai uždaviniai, tiksliau problemos. Dabartinė ekonomika grįsta bizūnu.Kažkada man pasakojo kaip užauginti gerus mėsingus ančiukus. Ėdalą pili į vieną indą, o už kelių metrų vanduo. Ančiukas prisiryją ir triesdamas bėga atsigerti...o po to vėl atgal prisiryti ir .t.t. Lygiai taip pat elgiamasi su žmonėmis. Darbe vieni kitiem per galvas lipa, paknustom lekia per kamščius į darbą ir atgal prisiryti supermarkete ir ant sofos ..televizorius. Ekonomika grįsta dešrainiais. Kas atsitiks jai visi sustos, sulėtės. Baisu ir pagalvoti, nes žmonės nepasiruošę. Lietuvoj jau ir taip per šventes padidėja savižudybių.
Taigi ką mes veiksime jai maksimaliai robotizuosime gamybą, kompiuterizuosime valdymą ir t.t.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital