Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

E komercija

Sareikiukas
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės

sveiki. pradejau dometis E komercija. ar ta pacia veikla uzsiimanciu? pasidalinkime mintimis sia tema. idomu suzinoti kaip jums sekasi sioje veikloje, niansai, nutikimai, pletra ir tt. nezinancius, kas tai, prasau klausti, supazindinsim.
deivisss
deivisss
Rašyti privačią žinutę

2468 žinutės
( +223 / -121 )

O kokia konkretesnė sritis domina?
Natural born loser.
Sareikiukas
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės

siuloma man tapti Amway partneriu, mums reikia iniciatyviu ir ptotingu zmoniu. pasakos. noriu sulaukti zmoniu galbut dalyvaujanciu sitame reikale nuomones, patyrimo pasidalinimo. ar verta prisijungti prie ju ar atmesti kvietima
Žvynas
Žvynas
Rašyti privačią žinutę

30 žinutės
( +14 / -2 )

Jau buvau pakliuves i keleta ju seminaru. Girdejau triju zmoniu, gyvenanciu skirtinguose miestuose ir visiskai tarpusavyje nesusijusiu, kaip jie patys vadina - jie yra skirtingose sakose, todel vienas apie kita nezino. Bet visi, kaip susitare pasakojo lygiai ta pati, net ne kitais zodiais, o vos ne, kaip eilerasti ismoke, dave tuos pacius pavyzdzius, peike tuos pacius supermarketus ir pan.
Mano nuomone, ten yra laiko svaistymas, nes tie tikrai uzdirbantys yra tik keli lietuvoje, kurie ir pradejo visa sita vystyti, o visi kiti jau pavelavo i sita traukini, laikas ieskoti kazko naujo ir buti vienam pirmuju. Jie sako didiesiems prekybos tinklams ateina pabaiga, nes jie siulo asmenines parduotuves, kuriose galima nusipirkti visko neiseinant is namu ir nesistumdant eilese... bet kai ju paklausi, ar galima nusipirkti maisto ? buitines technikos ? rubu ? geliu ? paciu butiniausiu dalyku musu kasdieniniame gyvenime, jie atsako - ne. Tai kam man reikalinga asmenine parduotuve, kurioje as galiu nusipirkti tik dantu sepetuka ir dantu pastos ?
Piesia jie tuos savo kvadrantus ir aiskina, kad tu esi paciam pirmajam ir laikas is jo pajudeti, nors jie patys yra tame paciame pirmame kvadrante lygiai, kaip ir visi kiti, tik jiems yra pasakyta, kad jei tu prekiausi ir ieskosi kitu klientu tu busi auksciau kitu, nes tu mastai ir kazka darai - jie tuo patiki. Gyvena su mintim, kad jie uzdirbs, kaip ir kazkokia mergaite is lenkijos, nieko neveikdama po 30k euru per menesi. Ju darbas bus, bendrauti su zmonemis, vazinetis po pasauli ir gauti nezmoniskas sumas uz nieka. O kai paklausi kiek jie patys uzdirba, visi kartoja, kad mes dar nieko neuzdirbam, tik gaunam dantu pastos su nuolaida, bet viskas mums pries akis - taip, jums ir bus viskas pries akis ir to nepasieksit, nes jus jau per daug zemai toje piramideje stovit.
p.s. kad ir kaip jie pasakoja, kad cia ne piramides principas, bet visgi ten yra piramides principas, ir jie pacioje apacioje.
Kad kazkuo tiki, daro ir galvoja yra labai sveikintinas dalykas, bet kad jie ne ta daro ir ne apie ta galvoja. Sako, kad nepriklausykit, tai visai pilkai masei zmoniu, bet kad jie patys jau yra pilka didele mase zmoniu, kurie kazka daro, vargsta ir nieko negauna.
Cia tik mano vieno asmenine nuomone.
Ginciuz
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +24 / -5 )

Zvynas labai teisingai viska isdeste. Teko ir man bendraut su zmogumi, kuris siule jungtis prie sios aukso gyslos. Pradejus su juo sneketis, paaikskejo, kad jis gyvena ateities svajonemis, kad yra pasirenges pora metu dirbti uz dyka, taciau jau tada, kai pasipils pinigai is gausybes rago...

Siaip yra labai neblogu video youtubej apie visa sita reikala. Berods buvo kazkur ir atskira tema spekuliantuose, kur kalbama apie tinklini marketinga.

Jei trumpai apie toki versla, tai cia yra verslas versle. Zmones yra sugundomi lengvais pinigais, iziebiama viltis, kad daugiau niekada nereikes dirbti tt ir pan. Kadangi zmones vis dar tiki pasakomis, susidomejusiu netruksta. Sudominimas ir priviliojimas i seminara, bet jau mano galva yra pirma sio reikalo faze.

II fazeje, seminare dar labiau yra prikisama roziniu svajoniu, ir liepiama nusipirkti stebuklingos literaturos, kuri pades visa ta amway svajone pasiekti. Na tipo: pirma investuok i save, o paskui pinigai desimteriopai sugris.

Taigi visos tos motivacines knygos, kasetes, kompaktai ir visa kita, kas ale turetu padeti tapti geru pardaveju ir pardavimo psichologijos guru ir yra viso sio verslo pagrindas.

Nesiseka pardavineti? Reiskia per mazai ziniu - pirk dar viena knyga. Taip patiklus zmones ir krauna turtus tiems, kas tas knygas raso, ty amway.

Pasiziurek i ju prekiu katalogus. Kiek lietuvoj yra zmoniu, kurie galetu pirti peiliu rinkini uz 1000Lt, ar dantu pasta uz 100lt? Kazkokie nobrand gaminiai kosminemis kainomis. Lietuvoje zmones ir taip pinigu neturi, o kas turi irgi nesusivilios.

Vienintele priezastis, del ko norejau nueiti i ju seminara,(taip ir nenuejau) paziureti kaip jie pardavineja ta visa savo paslauga. Tiesiog pasimokinti pudrinti zmonem smegenis, bet cia daugiau is profesinio intereso... studijuoju vadyba

P.S.
Ir cia ne E komercija...
Žvynas
Žvynas
Rašyti privačią žinutę

30 žinutės
( +14 / -2 )

Asmeniskai as pats naudoju ta pacia amway dantu pasta, nes ji tikrai yra gera. Ir tie ju skalbimo milteliai geri, ju visa produkcija gera, nors ir dideles kainos, bet tikrai geros kokybes. Ir jie uzdirba ne nuo knyguciu ar cd pardavimo. Jie uzdirba is tos pacios savo produkcijos, jie investuoja i situos produktus labai didelius pinigus, kad juos gerinti, tobulinti ir pan. Ir ju ta sistema sugalvota, taip pat yra gudriai ir nieko cia negali pridurti. Bet dabar prisirasyti pas juos ir ieskoti partneriu yra mano galva nesamone. Nes jau lietuvoje pakankamai tas tinklas ispletotas ir nelabai ka tu cia bepadarysi. Jei daug dirbsi uzdirbsi tik ant tos pacios pastos, bet tikrai ne tas sumas apie kurias jie sneka.
Jei as dabar prisirasineciau, tai tikrai nebeieskociau zmoniu Lietuvoje. Reiketu vaziuoti i kita sali, kurioje to dar nera, ir buti pirmuoju toje salyje. Ir pagal ta ju schema, visa salis bus po taves, visos tos ju sakos bus nukreiptos tik i tave, tada tu uzdirbsi tuos pinigus, jei tai yra tiesa ka jie sneka. Nes kazkaip, nei vienas man ir neparode, tu siustu cekiu su zadetais desimtimis tukstanciu euru per menesi.
Quixilver
Quixilver
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės

Sveiki. Siūlome Jums geras bendradarbiavimo sąlygas, nepriklausomai nuo to, kuo Jūs domitės - produkcija arba asmeninio Internetinio verslo kūrimu. Stipri Yager Group mokymo sistema ir patyrę verslininkai padės Jums startuoti, o funkcionalus Amway tinklapis padės efektyviai vystyti Jūsų verslą.

http://www.amway-lithuania.com/user/michail_jolanta

El. paštas: [email protected]
Shadow
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Jei tos sąlygos tikrai geros, tai parašykit čia.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital