Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

baru verslas

spekulis
Rašyti privačią žinutę

96 žinutės
( +10 / -2 )

Sveiki, ar yra cia nusimaqnanciu apie barus/kavines? Gal kas pasidalintu mintim kiek mazdaug kainuotu atidaryt ne per daug pretenzinga pub stiliaus bara? Neskaitant patalpu nuomos kainos. Domintu patalpu irengimo kainos, visos irangos kainos ir pan. Kad ir labai apytiksliai, bet kokia informacija idomi
aciu
Limonas
Limonas
Rašyti privačią žinutę

147 žinutės
( +47 / -29 )

Yra kontora, kuri uzsiima sito reikalo organizavimu (nuo remonto iki personalo suradimo ar meniu sudarymo). Pasigooglink pasiskambink pasnekek. Nerasi - rasyk PM'a. Spekuliantu taisykles gi draudzia viesai reklamuot .
Zveris
Rašyti privačią žinutę

83 žinutės
( +18 / -23 )

Spekulis,
cia klausimas labai neapibreztas. Visu pirma, tai jei ketini investuot i patalpu irenginejima, tai labai rekomenduoju isigyt patalpas - mokesi bankui tikrai mazesnes palukanas (mazdaug dvigubai) nei moketum uz nuoma. Be to, turesi galimybe is banko isgrezt lesu apyvartiniams ir irengimui (jei turi gera kredito galimybe, tai is esmes su nuliu laisvu lesu galima sudalyvaut). Jau nekalbant apie tai, kad savininkas is kurio nuomoji gali pasirodyt bjauraus budo, o teismai lt tau truks kokius 5 metus ir is to nieko nelaimesi, o nuostoliai bus tavo.

Antra, jei tose patalpose anksciau neveike maitinimo istaiga, tada tures gera laika bandydamas gaut 101 leidima veiklai, o cia kaip granatu fabrika atidarinet mazdaug:-). Ir uz visa ta laika mokesi, o pajamu negausi. Cia nebent kokioj akropolio tipo darzinej atidarinetum, tada lengva palyginus, bet ten su autentika ir pub stilium nelabai iseis.

Jei is tikro idomu, parasyk i privata konkretu poreiki ir savo galimybes bent apytiksliai, galiu padet tinkamu maitinimo paskirties patalpu su baldais ir finansavimo klausimu.
Dievas davė užpakalį - duos ir kėdę...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital