Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Hedge fondai

Trendas
Rašyti privačią žinutę

241 žinutės
( +66 / -68 )

Na kolegos, ar tai ne leidimas pradet steigt lietuvoj hedge fondus? Kalba eina, apie tame straipsnyje paminetus privataus kapitalo fondus? Pasisakykit, kas supranta, be blevyzgojimu

http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID=1fb1c570-065c-4073-b2c6-a3c0f3910d95&open=sec
Kaunas
Rašyti privačią žinutę

729 žinutės
( +13 / -2 )

Is esmes tai cia bus NT ir private equity fondai, jais kaip ir galima hedgintis nuo rinkos rizikos, taciau "tikru" hedge fondu su visais savo ipatumais Lietuvoje nera ir nebus greit manau.
Beje, i siuos fondus gales investuoti tik profesionalieji investuotojai, tai reiskia, kad pagrinde tai bus tu paciu valdymo imoniu fondai ar portfelio valdymo klientai.
Mindzio
Mindzio
Rašyti privačią žinutę

957 žinutės
( +55 / -24 )

As irgi skeptiskai nusiteikes del Hedhe fondu LT steigimo. Pagrinde del zmogisku istekliu nebuvimo. Juk visi zinom kad profesionalai "nusiurbiami" uzsienio kompaniju ir LT vargu ar gales/nores artimiausioje ateityje pasiulyti bent panasias salygas. Be to LT bankuose bei kitose finansu istaigose produktai nera kuriami o tik gaunami is motininiu kompaniju. Kita vertus jei busimi hedge fondai pritrauks pakankamai kapitalo tiketina kad sugebes nusisamdyti profesionalu iz uzsienio. Aciu globalizacijai.
Zodziu viskas priklausys nuo steigeju poziurio ir uzmaciu, sugebejimo mastyti placiai bei naujoviskai. :wink
Emini-Systems.com
kafka
kafka
Rašyti privačią žinutę

357 žinutės
( +29 / -3 )

Kita vertus jei busimi hedge fondai pritrauks pakankamai kapitalo tiketina kad sugebes nusisamdyti profesionalu iz uzsienio. Aciu globalizacijai.
Hmmm, o koks tikslas tada steigti LT? Salygos ne pacios geriausios, o islaidos tik padidetu, jei reiktu kazka prisivilioti.
www.investuotojas.eu

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital