Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Investavimas į antikvarines vertybes

kaaatinaz
kaaatinaz
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Sveiki,
forume aprašyta nemažai būdų kaip galima užsidirbti perkant-parduodant įvairius objektus, vertybinius popierius, taip pat gausu patarimų kaip pradėti verslą ir jį plėtoti.
Tikiuosi tarp forumo skaitytojų atsiras ir mėgstančių investuoti į antikvarines vertybes. Manau, bus įdomu pasidalinti savo patirtimi, galbūt lūkesčiais, prognozėmis, gal net pamatyti vienos-kitoos senienos nuotrauką.
Pats antikvaru susidomėjau visai atsitiktinai prieš keletą metų pajautęs potraukį seniems daigtams. Pradžioj pirkdavau vieną-kitą daigtelį interjerui pagyvinti, o dabar nevengiu progų paieškoti pigiai įsigyti daigtelį, kurio kaina nuo antikvariatuose pateikiamų skiriasi keletą (kartais net keliolika ir daugiau) kartų.
Ką manot apie tokį investavimo būdą (periodui, ne trumpesniam kaip 15-20 metų, arba kol katastrofiškai pritrūks pinigų)? Ar šioje sferoje būna kokios krizės, kai tarkim dėl vieno ar kito veiksnio įtakos krenta XVIII a. porcelianinio servizo kaina, ar kažkas panašaus? Kokių tokioje veikloje galima įžvelgti pliusų (papuošia būstą, nereikalauja daug papildomų išlaidšų) ir minusų (pinigai įšaldomi ilgam laikotarpiui)?
Ačiū.
Alea iacta est
Nojus
Nojus
Rašyti privačią žinutę

4089 žinutės
( +294 / -312 )

kaip dividentai bado akis, tai daigtas irgi.
Siūlau investuoti į antikvarinius daiktus.
Nojaus laivą pastatė mėgėjas, O Titaniką - profesionalas...
ontoncs
ontoncs
Rašyti privačią žinutę

314 žinutės
( +39 / -102 )

beje skaitau paskaitas ir apie antikvarinius daiktus[BRONZA,SIDABRAS PRABOS, ŽENKLAI PORCELIANAS[FIRMŲ ŽENKLAI]SENOVINĖS ANTIKVARINĖS KNYGOS,PERIODINIAI LEIDINIAI.ANTIKVARINIŲ DAIKTŲ,KNYGŲ AUKCIONAI AUSTRIJOJE,LENKIJOJE.[DAR iki gegužės10 skaitau paskaitas apie senovinių aukso sidabro monetų stovio,vertės nustatymą,užsienio aukcionus.
DEVS DAV DONTIS -DEVS DOUS DOUNAS

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital