Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Finansų bakalaurinio tema

Mistrix
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Sveiki,
Neradau forume tinkamesnės temos, tai rašau čia Turim mes su drauge tokią didelę bėdą - niekaip nesumąstom geros temos diplominiam darbui iš finansų srities. Jinai norėtų rašyt kažką apie paskolas, kreditus ar pan., bet viena įtakinga dėstytoja (kuri greičiausiai bus komisijoj) lyg ir sakė, kad tokios temos geriau nesirinkti, nes daug jau apie tai prirašyta ir sunku atrasti kažką naujo. Gal esat kasnors panašų darbą darę, ir galėtumėt bent jau kokių minčių ar pasiūlymų pateikt? Būtume be galo dėkingi
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


O nenorit rašyti, apie šiuo metu susiklosčiusią situacija pasaulinėje finansų rinkoje, kas tai įtakojo, kokios pasekmės, kokie veiksmai buvo daromi, ar jie pasitvirtino ir pan. . Sekmės
didysish
Rašyti privačią žinutę

303 žinutės
( +28 / -16 )

Manau įdomu būtų Fundamentinės analizės pagrindai ar kažkaip panašiai. Paanalizuotumėt įmones, visai įdomu, nes temą siūlyčiau įdomią jum ir aktualią. Iš aišku apie ką rašyt teorinėj dalį, kaip praktinė atrodys ir paskaičiuosi, paanalizuosit, padarysi ivadas, su to paties sektoriaus palyginsit ir galvos nesuksit. Aš kai rašiau, tai viena dalis darbo buvo toks EGP modelis optimaliam portfeliui formuot (kažkada per bloombergą kažką minėjo). Paskaičiuot, excel padirbėt, įdomu.. Vis geriau nei pilstyt iš tuščio į kiaurą.
Dar galit pasirinkt kokią nors:
Ekonominio ciklo problemos
Ekonominių krizių ciklai
Vertybiniai popieriai – rizikos pasiskirstymo įrankis
Vertybinių popierių portfelio analizė ir įvertinimas
sėkmės
deficitas
Rašyti privačią žinutę

116 žinutės
( +24 / -129 )

ziurekit y realybe shalia jusu, o ne i pasaulines rinkas. omxv per 20 metu labai stipriai paaugo.
fin.rinku skaidrumas=ekonomikos augimui
Mistrix
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Didelis ačiū visiems už patarimus Beje, toks klausimas.. Konsultuojantis su darbo vadove, ji pasiūlė paanalizuot socialinio-ekonominio išsivystimo rodiklius iš eurostato. Info yra, rašyt būtų galima, tik va bėda, kad mes niekaip nesuprantam, kuo šita tema siejasi su finansų specializacija.. Kokia Jūsų, kaip šios srities specialistų nuomonė šiuo klausimu? Ar tiktų tokia tema finansų studentei..? Ar neiškiltų problemų gynimo metu?
didysish
Rašyti privačią žinutę

303 žinutės
( +28 / -16 )

Aš socialinius ekonominius rodiklius suprantu taip, pvz: BVP, BNP, vartojimas, bedarbystės lygis, bedarbių paraiškos, gimstamumas ir visi kiti rodikliai, populiacija, amžiaus pasiskirstymas, demografinė padėtis ir t.t. O visa tai daro įtaką finansų rinkoms.
deficitas
Rašyti privačią žinutę

116 žinutės
( +24 / -129 )

socialiniai ekonominiai (nemokamas med.draudimas, apmokamas mokslas, visuotines pashalpos, etc) - socializmas
financiniai-kapitalizmas-to europoje nemoko

rinkis kas tau
hacker2005xp
Rašyti privačią žinutę

211 žinutės
( +9 / -8 )

Rasau bakalaurini tema "Investavimas i besivystancias rinkas", konkreciai formuosiu portfeli is ivairiu finansiniu instrumentu todel jei turit kokios info apie portfelio formavima, valdyma,potencialias besivystancias rinkas,instrumentu analizes ir panasiai, prasau pasidalinkit email:[email protected]; dekoju!
ILS18
Rašyti privačią žinutę

22 žinutės
( +10 / -1 )

Konsultuojantis su darbo vadove, ji pasiūlė paanalizuot socialinio-ekonominio išsivystimo rodiklius iš eurostato. Info yra, rašyt būtų galima, tik va bėda, kad mes niekaip nesuprantam, kuo šita tema siejasi su finansų specializacija..
socialinio-ekonominio išsivystymo rodikliai, susiję su finansų tema, yra visi rodikliai apie gyventojų pajamas ir ju pasiskirstymą. Beja, pajamų diferenciacija, dabar aktuali tema, nes kuo šalis labiau išsivysciusi, tuo didesnė, o tai privedė prie skurdo net didelę dalį ES žmonių. Galima bandyti pajamas skaidyti pagal koki nors kriterijų ir analizuoti kaip yra issivysčiusiose, ir kaip besivystančiose.
Su finansais susiję ir visi valstybės finansų rodikliai: valstybės fondų pajamos, išlaidos, deficitas, valstybes skola ir t.t.
Beja, pavadinimas "socialiniai rodikliai" neturi nieko bendra nei su socializmu, nei su kapitalizmu

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital