Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Investicijos į NT - Jungtiniai Arabų Emyratai (JAE)

Keliautojas
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +4 )

KODĖL ABU DHABI YRA GERIAUSIA VIETA PASAULYJE INVESTICIJOMS Į NEKILNOJĄMĄJĮ TURTĄ?

1. TURTINGIAUSIAS MIESTAS. Abu Dhabi Emyratas turi 9.2% visos naftos bei 4% visų gamtinių dujų rezervų . Į naftos gavybą per ateinančius trejus metus bus investuota apie 10 mlrd. USD.
2. SAUGIAUSIAS MIESTAS. Šiame mieste pats žemiausias nusikaltimų skaičius vienam jo gyventojui.
3. PATRAUKLIAUSIA MOKESČIŲ SISTEMA. Nėra pajamų ir nekilnojamojo turto mokesčių. Žemi NT pirkimo-pardavimo mokesčiai.
4. KULTŪROS OAZĖ DYKUMOJE. Neužilgo Abu Dhabi Emyrate bus du didžiausi muziejai pasaulyje. Šiuo metu pradėtas Saadiyat salos projektas, kurio vertė 30 mlrd. USD. Saloje bus 29 viešbučiai, Niujorko Guggenheim muziejus ir Paryžiaus Luvro muziejus. Taip pat planuojamas Yas salos projektas, kurio vertė virš 40 mlrd. USD. Čia įsikurs Ferrari teminis atrakcionų parkas ir daugybė viešbučių.
5. DIDĖJANTIS GYVENTOJŲ IR ATVYKSTANČIŲJŲ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS. Šiuo metu Abu Dhabi gyvena 1.6 mln. gyventojų, iki 2015 m. prognozuojamas jų padidėjimas iki 4 mln. 314 iš Fortune-500 kompanijų čia turi savo atstovybes ir gamybos įmones. Tai pareikalaus papildomai 400,000 naujų būstų.
6. SUNKIOSIOS PRAMONĖS VYSTYMAS. Emyratas investuoja į energetikos ir technologijos pramonę. Dėl palankios mokestinės sistemos čia planuojama pastatyti naftos perdirbimo ir chemijos, plieno ir didžiausią pasaulyje aliuminio gamyklą (galinčią užtikrinti apie 10% visos aliuminio produkcijos).
7. NAUJAS NUOSAVYBĖS ĮSTATYMAS. Užsienio piliečiai gali įsigyti nekilnojamąjį turtą bei parduoti jį tiesiogiai (Freehold) arba 99 metų nuomos pagrindu (Lease).
8. BANKAI FINANSUOJA NEKILNOJAMOJO TURTO PROJEKTUS. Bankai, finansinės institucijos ir turto savininkai suteikia produktus ir paslaugas, skatinančias Abu Dhabi NT investuotojus bei NT rinkos patrauklumą.

Kviečiu visus, kam tai įdomu, aplankyti UAE. Bus galima susipažinti su patraukliausiais šiam momentui investicinių projektų vystytojais Abu Dhabi Emyrate. Vienas iš ju - Al Reem salos projektas (www.youtube.com/watch?v=9UXKb7HPWNU). Turto vertės padidėjimo prognozė per ateinančius 5 metus - 50-100%, nuomos pelningumas - 10-15%. Asmeniškai galiu padėti suorganizuoti kelionę, susitikimus su vystytojais. Geriausias tam laikas būtų iki balandžio pabaigos.
depis
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Kodel geriausias laikas iki balandzio pabaigos? Kaip galima butu suzinot daugiau? Gal turi emaila?
ubagas
ubagas
Rašyti privačią žinutę

3362 žinutės
( +205 / -82 )

Bet neskaitant situ visu pliusiu, nezinau ar klystu, bet Abu Dhabi emyratas yra daug konservativesnis nors ir sostine, nei palyginus laisvas Dubai emyratas. Labiau musulmoniskas. Tai kame pointas rinktis ta vieta, jei ten priesingai nei Dubajuje jausies, kaip Saudo Arabijoj?
Beje Abu Dhabi gyventoju yra ~860k.
depis
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Domina ne tik Abu dhabi Dhubai taip pat.
Keliautojas
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +4 )

Sveiki,
Is eiles:
- galima ir veliau nei balandi, tik bus labai labai karsta... Savo emaila nusiunciau, pasitikrink prs tarp zinuciu
- taip, Abu Dhabi seichas buvo koservatyvumo virsune, emyratas neskatino jokio turizmo, visiska sariato valdzia, abu dhabis buvo tik betoniniu dangoraiziu sostine su atskirais seicho seimos aukso rumais ir, zinoma, naftos bokstais. Taciau daugiau nei pries 2 metus jis mire... Mire 87 metu amziaus, nors tai jam netrukde tureti virs 20 zmonu, keliasdesimt vaiku, virs simto anuku. Jau kita diena po jo mirties, karaliskoji seima paskelbe atverianti emyrato sienas uzsienio investicijoms, dar po keliu menesiu nauji projektai igavo leasehold nuosavybes statusa uzsienieciams (nuoma 99 metams), o kai kurie is ju ir freehold (iki 50 metu). Dar pernai buvo paskelbta apie naujo miesto Al Reem saloje statyba (pilnas youtube reklaminiu ir megejisku filmuku apie tai). O simet sausio men Abu Dhabi NT konferencijoje buvo pristatyti visi sio (ir ne tik) projektu planai. Dalyvavo ta pati karaliskoji seima, vietiniai ir tarptautiniai fondai ir jau pradejo ju pardavimus... Pats ten buvau, su daugeliu ju bendravome, todel daug ka zinome is pirmu ranku.
- dubajaus traukinys jau nuvaziavo. Bent jau tiems, kas nori dvigubo kapitalo prieaugio per 3-4 metus, ir iki 20% nuomos pelningumo (o jei nuosaikiau, tai 10-15%). Dubajui jau simet gresia property oversupply, tiesa, pasiula vis dar patenkinama agresyvios pasaulines reklamines veiklos ir agenturu pagalba. Sie ir sekantys metai dubajui prognozuojami kaip kritiniai. Kaip pavyzdi, pridedu nuoroda: http://www.globalpropertyguide.com/Middle-East/United-Arab-Emirates/Price-History. Be to dubajus statybu deka tapo sunkiu ir chaotisku miestu (panasiai kaip maskva). Kad is vieno miesto galo i kita nuvaziuoti su taksi, galima sugaisti iki valandos (nors pagal plota jis ne ka didesnis uz vilniu). Todel intensyviai statomas virszeminis metro, kuris leistu siek tiek palengvinti situacija
- abu dhabi siuo poziuriu atsilieka nuo dubajaus 3-4 metus. Todel pelnai cia didesni. Be to cia bus stengiamasi nekartoti dubajaus infrastrukturos vystymo klaidu, projektai maksimaliai turetu isikomponuoti su gamta, ekologija, is anksto planuojami nauji miesto apvaziavimai, parkai, jau antri metai pilamos dirbtines salos ir molai. Abu dhabi savo resursu deka gali sau leisti zymiai daugiau nei dubajus. Tuo labiau kai supranta, kad po 30 metu naftos pas juos neliks, o gerai gyventi noresis visada...
- rezultate, nieko neturiu pries dubaju, bet abu dhabi investoriams yra zymiai "riebesnis" Beje, yra projektu ir dubajuje
- tikro gyventoju skaiciaus atsekti jau nebeimanoma. Abu dhabio gatvese dienos metu apskritai arabu beveik nepamatysi. Vien tik indai, pakistanieciai, kinieciai, ruses (taksistai, darbininkai, padavejai, pardavejai, vairuotojai, statybininkai, naktiniu klubu sokejos...). Kadangi vietiniai arabai nedirba (isskyrus vyriausybeje, muitineje ir karinese pajegose), tai jau dabar emigrantu yra beveik tiek pat. Plius pastoviai didejantis uzsienio kompaniju expatu skaicius...
Karolijanas
Karolijanas
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +3 )

O kaip su kreditais? Ar bankai finansuoja? Kaip ziuri i pajamas? Kaip su vietinio NT ikeitimu?

Gal zinot koki skelbimu tinklapi kur galima pardavineti NT Europos mastu? Kad matytu vokieciai, anglai ir t.t.?
Jei uždirbai 3 litus, pagalvok kam 2 esi skolingas...
Keliautojas
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +4 )

Finansuoja, jei parodai pajamas (kaip ir visur). Jei esi musulmonas, kredita gauti labai lengva is ten esanciu islamisku banku. Bet kadangi greiciausiai toks nesi, tai teks kreiptis i ten esanciu tarptautiniu banku filialus su butina ipotekos salyga... Daznai pirkejus bankams atstovauja konkreciu projektu vystytojai.
Silvija
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

gal kas zinot kokios nt dubajuje isigyjimo salygo perkant per tarpininkus lietuvoje? Buvau radus viena, kuris siule neblogu variantu, bet pirkimo salygos mane suglumino. Reikejo is pradziu pervesti rezervavimo mokesti ir visa pradini inasa (be jokio juridinio dokumento pasirasymo), o tik tada 10 dienu begyje jie is dubajaus tui atsiusti pirkimo-pardavimo sutarti. Ar gali buti tokia pirkimo procedura?
Gabija.m
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Silvija,
Tokia NT pirkimo procedūra ten yra visiškai įprasta. Kitas variantas - vykti į Dubajų, ten vietoje pasirašyti sutartį, ir tada sumokėti pradinį įnašą.
Jeigu reikėtų daugiau informacijos, kreipkitės.
saulute
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

galiu pasakyti, kad investuoti i emyratus yra super. Pries pusmeti per viena lietuviu kompanija tai padariau. Visai nesenai pardaviau ir mano idetos lesos sugrizo trigubai. Tik vienas dalykas, reikia geriau pasitarti su specialistais, nes ne visuose objektuose taip galima uzsidirbti. Tai priklauso nuo daugelio priezasciu - statytojo, rajono, reklamos ir pan.
KiKa
Rašyti privačią žinutę

382 žinutės
( +51 / -65 )

Saulute, gal koki linka gali imesti tos lietuviskos kompanijos:blush?
saulute
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

galiu,www.fri.lt
zajcik
Rašyti privačią žinutę

1013 žinutės
( +274 / -49 )

"Nekilnojamo turto krizė smogė prabangių vilų savininkams Dubajuje. Palmių formos salose vilų kainos per praėjusius du mėnesius krito net 40 procentų."

http://www.zebra.lt/lt/aktualijos/verslas_uzsienyje/Finansu-krize-skandina-Dubajaus-dirbtiniu-salu-vilu-kainas-2008-11-21.html
When the market crashes, be ready to buy.
Jose
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +1 )

KODĖL ABU DHABI YRA GERIAUSIA VIETA PASAULYJE INVESTICIJOMS Į NEKILNOJĄMĄJĮ TURTĄ? KAS TAI NUSTATĖ?

Nekilnojamo turto krizė smogė prabangių vilų savininkams Dubajuje. Palmių formos salose vilų kainos per praėjusius du mėnesius krito net 40 procentų.
saulute
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Dubajuje patys brangiausi viesbuciai bei uzimtumas juose virs 80proc. Todel vienos is pelningiausiu pasiulymu Emyratuose siuo metu - viesbutinio tipo apartamentai. Surkruskit, kas galvoja apie investavima sioje salyje.
http://www.ameinfo.com/176398.html
Danielis
Danielis
Rašyti privačią žinutę

327 žinutės
( +110 / -102 )

Kad jau buksuoja ir ten viskas. Tikrai tuoj vaziuos zemyn visos ispustos kainos. Be to pasaulyje daug zmoniu nuskurdo, tad ir viesbuciu uzimtumas bus tikrai zymiai mazesnis nei iki siol.
Išėjimas iš beviltiškos padėties ten pat, kur ir įėjimas.
saulute
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Kadangi projektai tik statosi, tai iki kitu metu galo ar veliau, atkus ir turistai, kurie pilnu tempu vazines. O pinga ten paprastas, ekonomines klases nekilnojamas turtas, nes kainos buvo aisku kad uzkeltos, bet komercines ar ekskliuzyvai viesbutinio tipo kainos nekrenta ir nemanau, kad kris. Yra rajonu, kur kainos buvo aiskiai per aukstos, ten jau vyksta korekcijos.
Zhaibas
Rašyti privačią žinutę

417 žinutės
( +42 / -25 )

saulute, o tai pasiulos padidejimas tavo nuomone itakos netures visiskos prie dabartinio paklausos mazhejimo visose sferose? tuoj prasides ir ten super discounts just for you!
ariel
Rašyti privačią žinutę

256 žinutės
( +68 / -15 )

Skaitau saulutės pasisakymus ir jaučiu, kad tai jau kažkur matyta. Ogi iš tiesų, Lietuvoje, prieš metus - dvejus. "Pirkite butus, jie tik brangs, visas NT tik brangs, nes čia juk NT, o ne kokios akcijos!" Taip ir matau, kaip kitų metų gale atkutę turistai lėktuvais, traukiniais, laivais, dviračiais bei pėsčiomis vienas per kitą veržiasi į dubajų, kad pagyventų eksliuzyviniame viešbučio numeryje Nori nenori, bet į galvą ateina Voltero mintis: "Jei dievo nebūtų, žmonės būtinai jį išrastų".
Gink savo galimybių ribas ir jos tikrai taps tavo
Pompas
Rašyti privačią žinutę

74 žinutės
( +43 / -12 )

Nori nenori, bet į galvą ateina Voltero mintis: "Jei dievo nebūtų, žmonės būtinai jį išrastų".
Lietuvoje turtingu zmoniu nedaugeja, deja.
Kaip gera, kai nebloga.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital