Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

MLM (Tinklinis Marketingas) parduodant investicinius produktus

zilwis
zilwis
Rašyti privačią žinutę

49 žinutės
( +1 / -12 )

Sveiki, cia lyg pasiulymas lyg nuomones paklausimas, jau metus dirbu rimtoje tinklinio marketingo kompanijoje FNG Baltic (Kitose valstybesi ji vadinasi FMG) pardavineju investicinius(finansinius) AIG (american intrenational group) produktus, sekasi visai neblogai ,tik laikas nuo laiko susiduriu su zmonem kurie dirbo MLM sistemoje tik su kitais produktais (amway, oriflame, zepter ir t.t.) ir isejo, nelabai suprantu vis kodel, gal kas dar yra taip pasielges?
Zodziu, kokia isvis jusu nuomone apie MLM (multi level marketing)
__________________________
Think Solution!!!
Apuokas
Apuokas
Rašyti privačią žinutę

392 žinutės
( +10 / -1 )

Mano asmeninė nuomonė yra gera, bet, deja, MLM sistemos turi ŽIAURIĄ reputaciją Lietuvoje dėl post-sovietiniais laikais veikusių visokių aferistų... :/ Šiuo metu kai kurios kompanijos naudoja MLM metodus verbuojant personalą.
---
Apuokas
zilwis
zilwis
Rašyti privačią žinutę

49 žinutės
( +1 / -12 )

Na tai susiduriu ir as su tokiu zmoniu poziuriu i MLM sistema, ypac maziau ispruse zmones pradeda bijot tokio pobudzio darbo, vaje sako cia piramide, apgaule, viskas cia zlugs. Nors kita vertus vis daznaiu sutinku kas dirba MLM sistemoje ir yra patenkinti, tik tie kas dirba yra labai ryztingi zmones ir zino savo tiesa ir neprisimeta sau to ka kiti sako.
__________________________
Think Solution!!!
Apuokas
Apuokas
Rašyti privačią žinutę

392 žinutės
( +10 / -1 )

Ir dar kartą perskaitęs tai ką parašei suprasi, kad tokių žmonių MAX Pasaulyje 5-10%... Deja...
---
Apuokas
dinamo
Rašyti privačią žinutę

71 žinutės

Šiuo metu kai kurios kompanijos naudoja MLM metodus verbuojant personalą.
Kaip tai veikia, gal galima issamiau?
pirk arba mirk
baliuka
baliuka
Rašyti privačią žinutę

2655 žinutės
( +438 / -193 )

to dinamo
Nieko čia ypatingo, gauni premiją už pritrauktus žmones ir dalį premijos gauni už tavo pritrauktų žmonių veiklą, tam, kad būtų motyvacija juos kuruoti. Jeigu tų žmonių veikla (aba viena iš veiklos sričių) yra pritraukti kitus žmones, tai ir gaunasi "piramidė". Dauguma agentų šitaip dirba, tik skiriasi tų lygių skaičius, premijų dydžiai ir produktai.

Dalis, kuri mokama "kuratoriui" mokama mažesnė, negu tiesioginiam pardavėjui, kad nekiltų pavydo, "apatinis" gali uždirbti daugiau ir pakilti "aukčiau" negu jo "kuratorius" tam, kad būtų perspektyva, del to nelabai čia tinka "piramidės" pavadinimas, o tiksliau nieko bendra su piramide neturi, jeigu numatytos minėtos sąlygos
This comment contains forward-looking statements. There can be no assurance that actual results will not differ materially due to various factors, many of which are beyond the control of baliuka.
Alabnnas
Rašyti privačią žinutę

162 žinutės
( +10 / -10 )

Mesiu akmeny i lietuvos tinklini marketinga. Pora pazystamu kurie tuo uzsiema, platina "amway" - ten visokia buitine chemija, vitaminai siaip visokie menkniekiai buitiniai. Kainos 2-5x didesnes nei maximoi ar vaistinej. Pats platintojas turi vartoti tuos produktus, kitaip negaus ten tasku ar kazko tokiu. Turi eit masiniai kiekiai, neuzteks jei prastumsi kazka uz varganus 200 ar 500 lt per menesi. Uz gautus taskus gali pigiau pats imti prekemis arba tipo gaut pinigu (teoriskai). Zodiu jei verbuotji zmones, prastumineji prekes gali pasidaryt40-60% "nuolaida", jei sugebetum parduot uz 100% kaina, kuri parasyta kataloguose uzdarbis butu toks kokia nuolaida turi, BET ten kainos nesveikos dantu pasta ~30lt, muilas apie ~5-10, vitaminai visokie apie ~70-100lt, sampunas ~30lt, tt. ir pan.
Nuo pat pradziu sakiau kad cia ne biznis praejo geras pusmetis, nu ka perka pas amway, o ne maximoi, dziaugiasi kad gauna tipo labai pigiai su nuolaida ir skaiciuoja kiek "sutaupe", o kad dantu pasta uz 30/2=15lt nusipirko tai cia atseit sutaupymas. Uzsikablino ant tu amway produktu itikejo ju mistinem galiom, prisiperka ko reikia ir ne, vazineja i lenkija amway konferencijas. Prikalbino dar pora ziopliu uzsirasyt i ta amway. Dar neuzdirbo nei lito.
Nuejau ir as i viena konferencija kaune, juokas sueme, sako amway patikimumo lygis AAA+, sake swicarijos bankas net tokio neturi ir saip visokiu ankedotu pripasakojo. Tas pazystamas viskuo tiki, ner ko pykt, zmogui > 70 metu. Iseinant girdziu viena moteris kazkam paskambinus net nenulaikydama emociju i telefona rekia koks cia biznis, kokie cia milijonai vartos. Per konferencija tris zmones is sales pakviete, atseit jie suprekiavo uz kazkiek milijonu ir tapo ,,pateptaisiais" jie ten vadina platininiais ar deimantiniais, nu ir tipo nieko dabar nereiks jiem daryt amway uz ju nuopelnus po 50k ar 100k menesines "pensijas" mokes ir dar visokiu pasaku priseke. Aplinkine auditoria daugiausia 50-60 moteriskes.
dujas kūreni - rusą remi
zilwis
zilwis
Rašyti privačią žinutę

49 žinutės
( +1 / -12 )

Na vien tik amway negali skaityt uz visa MLM kompanijas. tiesa del to AAA+ tai ar nebusi siap viena A padaugines? tada bent uzrasas realus butu, nor kazi kokio bieso ta amway turetu vertinti finansiniais reitingais?
Mano kopanijo tai tokiu perpektyvu kaip nedirbtt ir gaut 50k-100k liudna bet nera, reikia vis kazka daryt oo del uzdarbio tai produktu nereikia pirkinet, ir pinigus gaunu tvarkingai.
__________________________
Think Solution!!!
Alabnnas
Rašyti privačią žinutę

162 žinutės
( +10 / -10 )

Va cia prisvaigta apie amway ir AAA+ lygi
http://www.e-com.lt/52
Cia keliu produktu kainos pvz:
http://pinigai.homeip.net/11/e_parduotuve/amway_produktai/automobiliu_prieziura
Valiklis automobilio priekiniam stiklam, puse litro 61 lt !! :yes
pries pora dienu pirkau uz 10 kart mazesne kaina statoile, kaip taip sugeba smegenis praplaut ir prakist neisivaizduoju ozingoff
dujas kūreni - rusą remi
mimuziux
Rašyti privačią žinutę

13 žinutės
( +3 )

Kaikas važinėja zaporožiečiu o kai kam ir mersas perprastas,skirtumas pasirinkime!
gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Nieko gero negaliu pasakyti apie MLM. Kiek teko susidurti, tai tik visokį gawno siūlė. Peiliai, pieštukai, pleistrai, puodai...
trusikai
trusikai
Rašyti privačią žinutę

86 žinutės
( +47 / -12 )

čia JAV tv tyrimas (aka TV Pagalba) su slaptom kamerom kuris truko vienerius metus:

http://video.google.com/videoplay?docid=-215989802739458876

Nu susidaro toks įspudis kad didesnė dalis visos jų apyvartos yra iš brangių smegenų plovimo seminarų, motyvacinės literatūros, DVD pardavimų ir naujų narių verbavimo kurie ir perka tas prekes.

Gal lietuvoj yra kiek kitaip, nes panašaus pobūdžio prekių yra mažesnis pasirinkimas ir vartojimo prekių kainos aukštesnės, tuo pačiu ir MLM reputacija nėra tokia prasta kaip vakaruose? Žinau vieną moteriške kuri pardavinėja Amway jau virš dešimt metų čia lietuvoje. Nors ir užsiima tuo atsidavusi kito darbo nedirba, bet ir turtų jokių neužgyveno. Na toks darbas jai patinka - daug bendravimo su žmonėmis, tt. Paprastai tas aukštas kainas jie pateisina tuom kad produktas yra labai koncentruotas ir jo reikia labai mažai ir užtenka dešimt kartų ilgiau nei atitinkamas produktas parduotuvėje. Aš dar niekada nieko iš jos nenupirkau nors matiau kaip jinai pastoviai parduoda savo prekes.
Trusikai
Lietuvos Respublikos vyresnysis NT ir MLM specialistas. Nepriklausomybės Akto signataras.
mimuziux
Rašyti privačią žinutę

13 žinutės
( +3 )

MLM reputacija ir veiklos sekmė pagrinde priklauso nuo tinklo ikurėjų ir jos plėtros strategijos,ko be mokimo sistemos bei produktų neimanoma vystiti.
Amway atveju,tai kompanija gamintoja o ne tinklas,kuri savo produkciją platina tik per MLM tinklus,kuriu ira ne vienas.
Alabnnas
Rašyti privačią žinutę

162 žinutės
( +10 / -10 )

Ne, ji nera gamintoja. Tai brand'as uz kurio slepiasi platinimo tinklas, aisku neatmestina, kad amway vardo produktus platina ir kiti tinklai. Butu naivu manyti kad ta pati kompanija gali gamint ir vitaminus, ir masinos ploviklius, ir dantu pasta, ir odines pinigines, ir keptuves ir tt ir pan.
dujas kūreni - rusą remi
miurdock
miurdock
Rašyti privačią žinutę

165 žinutės
( +20 / -12 )

O gal tinklinis marketingas ateities verslas?

Žiūrėkit, čia interviu su vienu iš besiverčiančių, bei žiūriu nemažai užkomentuota

http://www.verslosavaite.lt/content/view/916/31/
jei turi tai ir duok
Cezaras
Rašyti privačią žinutę

47 žinutės
( +34 / -17 )

MLM?! Iš to ką aš supratau apie Amway, Vision, Agel, Herbalife ir t.t., galiu pasakyti tokiais žodžiais: MLM esmė yra rasti žmogų ir įtikinti jį, kad jo darbas, arba tai ką jisai daro yra kupranugariaus ašaros ir kad jo pasirinktoje dabartinėje veikloje nėra jokių tolimesnių perspektyvų. Deja, daugeliu mūsų atvejų taip ir yra ir tam visos MLM kompanijos turi labai stiprų argumentą arba kaip aš dabar manau, pasirinktą taktiką, t.y. - motyvaciją! Būtent, sukūrę stiprę mokymo sistemą ir išgalandę savo liežuvelius, patys geriausi MLM agentai sugeba iš to užsidirbti. Bet čia kaip ir visur. Laimi patys geriausi (apie 5%). Todėl tik naivus ir berąštis žmogutis gali lengvai susižavėti greitais milijonais, atostogomis Havajuose, nuosava jachta ar Jet'u. Akylesnis iškarto supras, kad MLM yra sunkus darbas, todėl prieš jį pasirenkat, reikėtų išsiaiškinti, ar esame pasiruošę rimtai dirbti? Jei taip nebus, nebus ir rezultatų. Paslapties čia nėra, nes jau seniai įrodyta, kad tiktais nuolatinis praktikavimasis ir sunkus darbas daro žmones sėkmingais ir leidžia jiems patekti į tą 5% elitą, nesvarbu kokioje srityje jie bebūtų, nesvarbu ką bedirbtų. Todėl dar kartelį pabrėžiu, only practice and hard work makes perfect!
paspausk
Rašyti privačią žinutę

1559 žinutės
( +205 / -215 )

Mano poziuriu, tinklinis marketingas Lietuvoje nelabai gyvuos, nes pas mus kitokios tradicijos, lyginant su JAV ir kt.
Pamenu, kaip pries 10 metu mane bande itraukti i toki platinima. Iki siol skamba fraze: "zmogus dantis turi, plaukus turi, rankas turi,... vis tiek pirks dantu pasta, sampuna, ar muila". Zmogutis gal tikejo visom tom nesamonem ir visaip trauke i platintojus, snekedamas apie virtualius % ir turtus, apie "koncentruotus" produktus, kuriu visiems reikia ir visi pirks. Kai po to piaro, ~ po metu, ziemos metu, praeidamas sutikau stoteleje sustirusi vasariniais pusbaciais, tai supratau, kad jis milijonu nesusikrove.
Cia tikrai piramidinis principas ir ivertinkime, kad musu labai mazai (tik 3 mln.), todel tai piramidei nelabai yra kur plestis.
Pazistu pensininku shutve, kurie dabar daznai dalyvauja patalynes, ar puodu pristatymuose, show vakareliuose. Pildo anketas, gauna vis nauju pakvietimu su galimybe atsivesti dar N zmoniu. Na ka, nueina, pavalgo ir iseina. Vis kazkoks tusas. Dzin tiems pensininkams tie puodai, ar patalai uz tukstancius. Nors gal ir atsiranda ziopliu. Viena porele nupirkusi komplekta apmoka ir rengeju show, ir kitu pietus.
Spendziant is dabartines situacijos, kai visi trimituoja apie vartojimo sumazejimus, tinkliniam marketingui atejo nelengvi laikai.
kas nerizikuoja, tas negeria konjako
Fantomas
Fantomas
Rašyti privačią žinutę

426 žinutės
( +42 / -38 )

to Alabnnas,
Bent jau sakytum tiesa! Pats tu cia mums visiems pudrini smegenus Turbut ir tave Amway buvo uzverbavus
Pirma, Amway parduoda koncentratus, todel nelygink tiesiogiai ju produktu kainas su kainomis maximoj, vaistinej ar statoile. Pvz is to paties 0.5L automobilio stiklo valiklio pasidarytum min 20 taru po 0.5L galutinio produkto (kaina gautusi 61/20=3.05 Lt). Tas pats galioja daugeliui kitu ju siulomu preparatu (valikliams, sveitikliams, higienos prieziuros reikmenims ir t.t.).
Toliau. "Nutrilite" vitaminai kastuoja nemazai, bet jei pasidometum, tai zinotum, kad juos vartoja rimti profesionalus sportininkai. Pats sportuoju, ir zinai, kaip tie vitaminai yra vertinami sportininku tarpe.
Del platinimo. Pats vartoti nieko neprivalai, bet tiesiog savaime vartoji (nes dauguma kasdienio vartojimo prekes, be kuriu negali issiversti), nes jeigu netikesi tais produktais, tai geriau ten kojos nekelk.
Tavo kritika butu teisinga tiems, kas bando uzsiimti platinimu ir galvoja, kad cia nieko nereikia daryti ir savaime byres auksiniai i kisene.. Naivu! Speju, kaip tik ir paminejai tokius kelis pazistamus

Su kitais sutinku, kad pirma, LT rinkos dydis yra per menkas, norint buti tokiu sekmingu tinkliniame marketinge, kaip tuo uzsiimantys JAV. Antra, kas be ko, tai yra sunkus ir daug pastangu reikalaujantis darbas. Taciau, mano manymu, vien noro ir pastangu cia neuztenka. Butina tureti ir tam tikru savybiu. Privalai itikinamai kalbeti, nebijoti kontaktu ir auditorijos, dometis produktais, ju savybem, isskirtinumais, zmones turi patiketi tavim ir tuo, ka ir kaip kalbi apie produkta. Tik tokiu atveju galima tiketis kazkokios sekmes.
Sekmes visiems!

p.s. pats neplatinu, bet kai kuriuos produktus naudoju.
Visi buliai prasigėrė
trusikai
trusikai
Rašyti privačią žinutę

86 žinutės
( +47 / -12 )

Amway ir kiti panašaus pobūdžio MLM visų pirma yra kultas pagrįstas smegenų plovimu ir religija. Pagrindinis pajamų šaltinis ten motyvacinė literatūra ir brangūs seminarai.

Anglija gali greitu metu uždrausti Amway:

http://www.mlive.com/business/index.ssf/2008/01/uk_nears_decision_on_possible.html
Trusikai
Lietuvos Respublikos vyresnysis NT ir MLM specialistas. Nepriklausomybės Akto signataras.
NiekoTokio
NiekoTokio
Rašyti privačią žinutę

118 žinutės
( +4 / -6 )

Amway ir kiti panašaus pobūdžio MLM visų pirma yra kultas pagrįstas smegenų plovimu ir religija. Pagrindinis pajamų šaltinis ten motyvacinė literatūra ir brangūs seminarai.

Anglija gali greitu metu uždrausti Amway:

http://www.mlive.com/business/index.ssf/2008/01/uk_nears_decision_on_possible.html
Labai argumentuota nuomonė ir pareiškimas Teko užsiimt?
Mano blogas: http://mariusniekotokio.wordpress.com

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital