Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

MLM (Tinklinis Marketingas) parduodant investicinius produktus

gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Husarai,
gal galite pasakyti kokiu mokesčiu yra apmokestinami ir kokius mokesčius sumoka MLM prekiautojai?
Kaip minimum jie turi turėti IDV.
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Pridėtinė vertė galima tik kylančioj ekonomikoj. O kai mes kalbame apie krintančią ekonomiką tai pridėtinė vertė- gebėjimas išlikti.
Tai būtų pirmas ir ko gero svarbiausias teiginys.
Todėl šio teiginio rėmuose aš ir norėčiau analizuoti MLM reikšmę Lietuvos ekonomikai.
Europos ekonomikos kilimas prasidėjo nuo tada kai žemė tapo apvali ir Kolumbo laikais prasidėjo Europos ekspansija į kitas šalis. Vėliau garo variklis, elektra ir t.t., pagaliau XX amžius vis kėlė ir kėlė ekonomiką. O kadangi kilo ekonomika tai bankai galėjo imti palūkanas ir t.t.
Bet šiandien civilizuotų šalių ekonomika įeina į naują stadiją, kurios sprendimas jau kitame lygmenyje. Mastydami ankstesnėmis kategorijomis mes nieko neišspręsime. Čia antras teiginys.
Lokalizuokimės, apsistokime ties Lietuva.
Kaip ir sakiau, Amway, kadangi jos veikla apribota geografiškai BVP nekuria nes tai prekių importas. Bet, bet kuris marketologas dirbantis MLM-2 srityje ir dalyvaujantis grandyje kai prekės iš Amerikos per jį parduodamos vėl tai pačiai Amerikai ir gaunantis pajamas ir išleidžiantis jas Lietuvoje kuria tiek BVP tiek pridėtinę vertę Lietuvai.
Bet klausimas tikrai platus ir ar nereikia užvesti naują temą, bet kaip nutars forumo adminai.
,
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Husarai,
gal galite pasakyti kokiu mokesčiu yra apmokestinami ir kokius mokesčius sumoka MLM prekiautojai?
Kaip minimum jie turi turėti IDV.
Kaip ir minėjau, Amway atsidaro įmones Slovakijoj, Čekijoj, Lenkijoj ir moka mokesčius tos šalies vyriausybėms. O kaip daryt su MLM-2 atstovais tikrai nežinau. Ai davai Lietuviškai...uždrauskim.
Problema, suprantama yra, bet ar jum neatrodo, kad keičiasi apskritai visi santykiai. Patikėkit, man ir mano kolegom tikrai neįdomu kur leidžia pinigus koks nors seimūnas.... ar tualetiniam popieriui, ar vaikiškom knygelėm. O ką mes turim jiem duoti tam?
O kas pasakė, kad tai mūsų problema. Aš mokėsiu mokesčius tiem, kas supras ir parems mus.
Bet čia mes įžengiame į naują pasaulinės ekonomikos etapą.
P.S. dabartiniame etape mes bent jau neprašome iš valstybės nieko, o kuriame BVP. O kiek tokių, kurie dirba ir gauna bedarbio pašalpą?
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

http://www.imf.org/external/np/ms/2009/062209.htm
prie to pačio.
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

B...t, prisiminiau. Neminėsiu pavardžių, bet buvau pas mūsų seimūnus ir apie tai kalbėjau. na ir ką? gaminti reikia.:cry
minri
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +22 / -3 )

Husarai, daraisi nuobodus. Į konkrečius klausimus vėl ir vėl tenka klausyti tos pačios maldelės apie užimtumą, MLM-2 ir kitokius vėjus.
Manau ne mano vieno nuomone bet kurio ilgalaikio verslo viena iš sėkmės dedamųjų yra pridėtinės vertės suteikimas pirkėjui. Visokios aferos, oro pilys todėl ir yra trumpalaikės.
Tai dar kartą pakartosiu ^la klausimą. Kokią pridėtinę vertę sukuria marketologų/pokemonų piramidė galutiniam vartotojui?
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Sakyčiau tą pačią kaip ir kiekviena miela ir vertinga jo požiūriu prekė + galimybė užsidirbti kai kalbame apie konkrečius produktus.
guntars
guntars
Rašyti privačią žinutę

19 žinutės
( +24 / -3 )

Minri, atsakysiu už Husarą (jei neklystu, vardu Aurius, kuris Geyode (MLM-2 tipo webshop tinklas) prieš prieš porą dienų norėjo prastumti Hematogena kaip MLM-2 produkta, remdamasis idėja, kurią šiame formume pateike Sanciai 2009-06-23 15:12).

sanciai :
sveiki
mes tokio tinklinio marketingo, kaip JAV, Japonai ar Šveicarai tikrai nesukursim, bet įdomumo dėlei ar realu į jų tinklus įsukti Lietuvišką prekę?
Pvz šokoladas Hematogenas
nors ir šiandien, pateik visą reklaminę medžiagą


Gerbiu Husara - tikrai bandė prastumt produktą, bet primityviai. Aš jo vietoje būčiau kūręs savo hematogeno platinimo MLM tinklą JAV :wink

Taigi, kokią vertę gautų vartotojas jei jo pardavimu užsiimtų MLM "atstovai":
- Hematogeno kaina MLM butų 10-15 LTL/vnt
- Suvokiama vertė vartotojui - produktas pasižymintis antivėžinėmis, antistresinėmis, organizmą atjauninančiomis savybėmis, nenurintis analogų pasaulyje, kuris gaminamas pagal "patentuotą ateities" technilogiją tik iš ekologoškų žaliavų. Beje, hematogenas didintų vartotojo potenciją ...


Reali vertė vartotojui - sokoladukas už 15 litų iš kiaulių kraujo albumino, bei 20 pokemonų, kurie pasidalina iš vartotojo gautus 15 litų.

Neskalpuoki, tai tik mano subjektyvi nuomonė, kurią turiu teisę turėti :yes
sanciai
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės
( +1 / -6 )

to guntars
reali versija, asmeniškai JAV nelabai domina, nes pristatymas toli ir "žalias" plaukioja. 20 "pokemonų" tai net FNG neturi. O jai litus pavertus svarus, tai susidaro ne tokia jau didelė kaina...
Tai viena iš sąlygų, kodėl lietuviški produktai būtų paklausus
guntars
guntars
Rašyti privačią žinutę

19 žinutės
( +24 / -3 )

JAV labai gera rinka MLM produktams - daug vartotojų, kurie toliau savo nosies nemato ir tiki MLM paistalais, tik reikia hematogena i blizganti popieriuka ivinioti. Aishku galima badyti ir tokias rinkas kaip Filipinai, Indonezija ...

Velnias, gera ideja sugeneravau .. sukursiu MLM tinkla hematogeno platinimui, sanciai gaus pelno dali :yes uz ideja.

Einu ieshkoti sokanchiu pokemonu
dee
Rašyti privačią žinutę

82 žinutės
( +16 / -8 )

Ech, praplauna smegenis tas tinklinis marketingas As tepasakysiu, kad zmogus noredamas normaliai pragyventi (ne pralobti) is tinklinio marketingo turi ideti tiek pastangu, kiek uztektu pilnai uzsukti sekminga versla kuris priklausytu tik JAM paciam. Cia gal labiau sprendimas zmonems be fantazijos Tuos pacius pardavimo kanalus galetu gi naudoti savo paties paslaugoms/produktams pasiulyt... Vieninteliai kurie tikrai garantuotai laimi is tinklinio marketingo tai tie kieno produktai platinami. Man juokingiausia kada kokie verbuotojai akcentuoja, kad kam moketi antkainius parduotuvems, kai ta galima pasilikt sau... Ir perka dantu pasta uz 25Lt nesusimastydami kad parduotuveje tokios pat kokybes ir turio produktas tik 6Lt Atgauna nuo 25 Lt kokius 5lt, bet tai vistiek gerokai permoka kad islaikytu piramide...
Edas6
Edas6
Rašyti privačią žinutę

28 žinutės
( +1 / -1 )

Kodel gerbiami forumo dalyviai manote kad mes prastesni uz japonus, amerikonus kur MLM išvystytas.
Noriu pateikti kelis klausimus:
1, Kada MLM rinkos vystymosi tempai stipriausi?
2, Kokiose šalyse greičiausiai vystosi MLM ?
3, Koks užimtumas žmoniu bus po 20-50 metu,?
minri
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +22 / -3 )

Sakyčiau tą pačią kaip ir kiekviena miela ir vertinga jo požiūriu prekė + galimybė užsidirbti kai kalbame apie konkrečius produktus.
Prekė tai vertė kurią galutiniam vartotojui suteikia _gamintojas_. O MLM grandinė taip išeina prideda tik protknisį ir iliuziją užsidirbt?..
Iki šios diskusijos nuo MLM laikiausi nuošaly, bet negalvojau, kad viskas taip prastai.
Todėl manau, kad diskusija šviečiamają funkciją atliko - parodė, kad vertės man, kaip galutiniam vartotojui MLM modelis neduoda ir išgirdus iš ką nors besiūlančio "MLM" galima be didelių tolimesnių svarstymų siūlančiojo nebeklausyt.
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

http://video.google.com/videoplay?docid=8044525250205423651&hl=en
Štai čia nauja rusijos bomba. http://pravdu.ru/lessons/petrov/
Atleiskit ponai dabar neturiu laiko, o filmukus siūlau pažiūrėti visiem spekuliantam, kad žinotumėt iškur vėjai pučia.
Deltuvai ruošiuosiu. Šiaip kviečiu į Deltuvą. www.pulkaspuslapiai.lt
asa
Rašyti privačią žinutę

115 žinutės
( +5 / -1 )

To Husaras. na jo, jusu nurodytos nuorodos pakankamai revoliucines, bet manau kad tai eilinis kgb karininku (ir jie to net neslepia) proto knisimas samokslo teoriju temomis. Jusu nurodytos nuorodos mane nuvyle (jos man asmeniskai jau senai zinomos), o nusivylimas jumis asmeniskai kaip asmenybe, nes atrodo siaip viska pakankamai logiskai destete ankstesniuose atsiliepimuose su kai kuriomis isimtimis, bet.... negi manote kad spekuliai patikes rusu saldofonu skiedesiais )))
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Ne tikėjimo ar netikėjimo reikalas. Stebėkit įvykius ir žiūrėkit kas dedasi ir laukit kai kurių naujovių. Čia ne visa informacija. Aš nesiimu vertinti. Stebėkit kaip mąsto mūsų kaimynai ir galvokit, susiekit tai su krize ir t.t. Rusai ruošia naują bombą. Tik tiek. Filmas pastatytas 2004, o dabar išeina į eterį atviru tekstu.
asa
Rašyti privačią žinutę

115 žinutės
( +5 / -1 )

Kaimynai dar ne visas pasaulis. be to, ta medziaga gales suprasti tik rusakalbiai (o jie ir taip stipriai "praplauti", be to, manau kad neverta MLM sureiksminti tiek, kad jis pakeis pasauli, be to, visi tie rusu saldafonu skiedesiai tik teorijos, kuriu galma prigalvoti per keleta minuciu.
P.S esu realus MLM dalyvis. ir filosofija pas mane gal but jums atrodys keista, - pirmoje eileje padeti zmogui ne finansiskai, bet sveikatos ir savijautos atzvilgiu . 4life kompanija man tokia galimybe suteikia. ir si kompanija suteikia galimybe tureti produkta, kurio kitur garantuotai nenusipirksi (kaip pvz Amway dantu pastos)
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Jūs visi protingi. Tuomet sutarkim taip. Pateikiate krizės priežastis ir sprendimo būdus. Ir viskas.
Aš ieškau sprendimų ir tikrinu savo hipotezes. Ta prasme šis forumas yra gera dirva. Bet daugelis iš jūsų kritikuoja mane, bet nepateikinėja sprendimų.
Šiaip norėčiau turėti reikalus su džentelmenais. Nes dabar kai kurie pateikinėja mano kitus nikus ir vardus. Manyčiau, kad tai nekorektiška. Esu senas forumistas, buvau ir adminas ir moderatorius. Tokių dalykų, be autoriaus sutikimo paprastai neleidžiama.
Kas link MLM. Aš kalbu tik apie 20% darbingų žmonių. Tiek ši krizė išmes už borto. Ir, tikrai nekalbu apie visų ėjimą į MLM.
Mano galva tiem 20 mes nieko daugiau pasiūlyti negalime išskyrus MLM.
Jei turite kitų nuomomių, būtų malonu išgirsti.
Ir visiškai nekalbu apie tai ar MLM yra caca ar kaka. Kalbu tik apie tai, ką mes galime pasiūlyti. Ir baikim tuos primityvius ginčus.
asa
Rašyti privačią žinutę

115 žinutės
( +5 / -1 )

manau taip MLM nebuvo ir nebus panaceja isejimo is pasaulines krizes (kad si krize dirbtina (kaip ir visos anksciau buvusios), su tuo sutinku...Dalis pasaulio zinoma ieskos iseiciu is susidariusios asmenines situacijos (pvz.bedarbyste) ir cia si verslo rusis gali kai kam padeti... bet kaip ir bet kuriame versle yra ir bus laimeje ir pralaimeje. Ieinant i MLM strukturas reikia suprasti, kad tai yra verslas. Negali visi buti laimejusiuju puseje, yra virsuneles, yra "darbininkai", kurie is esmes negali buti sekmingi. MLM manau kad kaip niekur kitur susluoksniuotos kastos. I virsutine kasta papulti ne visiems duota, tik tiems, kurie asmeniniu savybiu deka (komunikabilumas, pazinciu ratas, populiarumas(Krisko) ir t.t sugebes suburti ir valdyti kolektyva, na is esmes kaip ir standartiniame versle )).
tomasg
tomasg
Rašyti privačią žinutę

1373 žinutės
( +132 / -65 )

Na, Husarai, tamstos savišvietos medžiaga tikrai "solidi". Dar betrūksta Maksimo Kalašnikovo ar Dugino veikalus parekomentuoti. Prie ko išvis krizės priežastys ir jos sprendimo būdai šitoj temoj, kodėl čia juos turėtų kas nors pateikinėti? Matyt, turite mesianizmo dovaną, tik tamstos kaip krizės "sprendėjo" kompetencija yra abejotina, jei jums imponuoja tokios uniformuotų žmogėnų paskaitos Zeitgeist stiliumi.

Dėl "nedžentelmeniško" nick'ų pateikinėjimo. Kitu nick'u tr.lt tamsta švelniai reklamavote akivaizdžiai aferistinę "investicinę" kontorą, todėl, manau, reikia turėti tai omenyje, nors esate linkęs pamiršti ir nekomentuoti viską, kas nėra patogu ir eiti pirmyn, prie kitos globalesnės temos.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital