Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

MLM (Tinklinis Marketingas) parduodant investicinius produktus

Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Sakiau, kad mane Amway mažiausiai domina. Tai mano žmonos kompanija, kuri susigundė dėl produktų-švaros prekių.
o šiaip pasitikslinau 30 litų autobusas iš Kauno ir 50 Zl seminaras. Tikrai nesakau, kad daug, žinant gerų lektorių kainas.
Aš asmeniškai gaunu apmokymus iš Amerikos ir Šveicarijo, Rusijos, sėdėdamas namie prie interneto per konferencines programas ir nieko nekainuoja. todėl Amway manęs tikrai nedomina, nors greičiausiai važiuosiu prasiblaškyti.
nežinau ar galima čia duoti savo tinklapį bet dabar kaip tik ruošiu www.seimosverslas.lt
P.s. O Amway šiais laikais užsiimti yra tas pats kas suarkliu važiuoti į darbą
minri
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +22 / -3 )

Kažkada teko matyt Vision viršūnėlių susirinkimą Vilone. Tai pagal atributiką (mašinos, kostiumai, mažulės, kiti aksesuarai) sakyčiau, kad vat pas juos beveik visi tie pinigai "išdalinti tinklui" ir nusėda.
sanciai
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės
( +1 / -6 )

sveiki, norėčiau grįžt prie temos
Tinklinis Marketingas parduodant investicinius produktus
kuo skiriasi, nuo bankų siūlomų produktų
kur dažniausiai investuojami pinigai
Ginciuz
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +24 / -5 )

Patys investiciniai produktai turbūt nekažkuo ir skiriasi, tas pats su Amway ar kitų kompanijų produktais. Dantų pasta ir yra dantų pasta, skiriasi tik brandas. Čia tas pats, kas klausti kuo skiriasi alus pardavinėjant tinkliniu marketingu.

Tinklinis marketingas tiesiog viena iš pardavimo konsepcijų. Jei dar labiau moksliškai tai yra išskiriamos šios marketingo/verslo orientacijos: gamybos, prekės, pardavimo, marketingo, socialinė-etninė. bent jau mane taip mokino.

Pardavimo koncepcijos pagrindinė mintis yra ta, kad konkurentus galima pralenkti sugebėjimu parduoti prekes. Šios orientacijos įmonės aktyviai naudoja ne tik įvairias psichologinio poveikio priemones pardavėjams tiesiogiai bendraujant su pirkėjais, bet ir visas įmanomas reklamos bei pardavimo skatinimo rūšis (dovanas, kuponus, loterijas ir t.t.)...

Na čia ir visa esmė, menas įtikinti žmogų, kad produktas apie, kurį jis pirmą kartą girdi yra jam reikalingas.

Tik va bėda, kad tokios kompanijos mažiausiai dėmesio skiria prekės kokybei ir tobulinimui. Berods Amway dantų pasta, kaip gaminama pagal 70ųjų technologiją, taip niekas ir nesiruošia nieko keist. Juk nesvarbu ar prekė iš tikro kokybiška ar ne, svarbu įtikinti, kad ji tokia yra.

Na ir dar, čia visi jau lygino sudėtis, nustatinėjo kiek ten skiriasi nuo fairių ir colgate'ų. Ir aš garantuoju, kad bet kuriam MLM produktui surasčiau 10 geresnių, sveikesnių, gal net pigesnių. Na bet kas iš to?

Jei jum rūpėtų sveikata ir kokybė, pirktumėt pripažintus ir kokybiškus daiktus. Bet kadangi esat vedini pinigų užsidirbimo iliuzijos, perkat abejotinos kokybės, highly overpriced daiktus.

Niekas kitas, o MLM dalyviai ir krauna turtus viršui. Tačiau taip ir turi būti. Koks procentas žmonių yra tiesiog vartotojai, o ne sistemos dalyviai? 5%? 10%?

na negi ne taip?
Ginciuz
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +24 / -5 )

LIETUVOS RESPUBLIKOS NESĄŽININGOS KOMERCINĖS VEIKLOS VARTOTOJAMS DRAUDIMO ĮSTATYMAS

7 straipsnis. Klaidinanti komercinė veikla, kurios nereikia įrodinėti

22) piramidinės prekių platinimo sistemos sukūrimas, kai vartotojui suteikiama galimybė gauti atlygį pirmiausia už kitų vartotojų įtraukimą į tą sistemą, o ne už produktų pardavimą ar naudojimą, taip pat šios sistemos naudojimas ar reklamavimas;

hmmm.... Nepradėkit tik šūkaut, kad nieks jums nemoka už naujų narių pritraukimą... Juk jūs pritraukiat naujus narius tikėdamiesi didesnio atlygio...
sanciai
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės
( +1 / -6 )

TO GINCIUS
Dėkui už išsakyta nuomonę...
tik norėčiau sužinoti ar pačiam teko dalyvaut tinkliniam marketingia
ir tikėjausi atsakymo į klausimus
Ginciuz
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +24 / -5 )

Na dalyvauti neteko Nors keletą metų atgal užsirašiau kaip AVON konsultantas. Na sesei 18 nebuvo, tai pagelbėjau

Na o šiaip ne, nors visai norėčiau nueiti į seminarus, jei nemokami, tačiau mane ne prekės domina, o smegenų plovimo technologijos... Vis šen bei ten pritaikyt galima.

Dėl atsakymų... Tai kad klausimas nekonkretus. Kuo skiriasi braškiniai ledai nuo avietinių? Na vienuose avietės, kituose - braškės.

Nugi paimi prospektus, palygini ir pamatai O jei jau fondo veiklos rezultatų ir info rast neišeina, tai toks ten ir fondas...

Pala, ar čia klausimas apie pardavimo procesą buvo? Na tai imi telefonų knygą, skambini visiem nuo a raidės ir sakai: "ar žinojote, kad atsisakę 1 puodelio kavos per dieną, ir tuos pinigus investavę, po kelių metų turėsite sukaupę pakankamai, kad nebereikėtų dirbti... o jei dar ir draugam pasiūlysit, galėsit į mėnulį nuskrist už sukauptus pinigus.

Viskas ko reikia iki finansinės laisvės - tėra 3lt per dieną....
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Tinkliniame marketinge galima pardavinėti, bet tai pasmerkta žlugimui. Tai didžiausia klaida kurią daro pradedantieji. Netgi tie, kurie pradėjo nuo pardavinėjimo ir išliko, vėliau metė tą reikalą ir ieškojo vartotojų verslininkų. Daugelis nežino didžiosios tinklinio marketingo paslapties.
Klausimas. Ar sunku į mėnesį surasti vieną žmogų ir jį teisingai motyvuoti (paruošti). Nesunku. Tuomet skaičiuokim: antrą mėnesį du žmonės ruošia po vieną, keturi ...kiekvienas po vieną ir t.t. Pasiskaičiuokit ir 12 mėnesyje šis skaičius išaugs iki 4096. Trečdalis palieka tinklinį marketingą jau pirmais metais. Lieka kiek daugiau nei tūkstantis. O tikrai dirba tik dešimtadalis.
Tiesa Amerikoj aukštosios mokyklos ruošia marketologus bakalaurus. Lietuvoj, mano žiniomis tik Kauno technologijos universitetas turi pusės metų kursą. Ar galit įsivaizduoti koks žinių bagažas yra pas baigusius mokslus ir koks požiūris. Mes visi (savęs neišskiriu) esame diletantai.
Aš domiuosi tinkliniu marketingu ne todėl, kad labai mylėčiau, bet nematau kitos alternatyvos.
Ir dar. Daugelis tų pačių Amerikiečių tinkliniame marketinge mato vienintelę perspektyvą turėti aprūpintą senatvę.
1946-1964 metais gimstamumas smarkiai išaugo. Amerikonai šią kartą vadina Baby-Bum. Demografinis sprogimas. Visam pasauly šiuo laikotarpiu gimė apie 1 milijardą žmonių. Kiek jiem dabar? Išeina į pensiją. O kas juos išlaikys jei ši karta pergyveno seksualinę revoliuciją ir vaikus užmiršo gimdyti? Kai jie buvo darbingi, pensijinio amžiaus gyventojų buvo ženkliai mažiau. Sekanti karta jau ženkliai mažesnė. Taigi, krizė tik prasideda.
Kaip civilizuotas pasaulis sprendžia šią problemą? Kai ši karta gimė laimėjo tos firmos, kurios orientavosi į kūdikių maistą. Tuo metu iškilo visa eilė firmų, kurios užsiėmė kūdikių maistu ir kitais reikalingais dalykais. O kuo rūpinasi ši karta dabar? Sveikata. Todėl dabar kyla Wellness industrija, ir tinklinis marketingas, kaip vienas iš šios industrijos plėtimo elementų, garantuojantis ir pensijinį aprūpinimą. Kita vertus, veikla per internetą garantuoja darbą namuose ir nereikia važinėti. Amerikos vyriausybė tai skatina. Mes miegame.

Ne feiri ir ne Loc-e esmė. Yra giluminiai dalykai ir protingas pasaulis tai supranta. Ir norit to ar ne, o pagrindinė specializacija 21 amžiuje bus marketologija taip kaip pagrindinis 20 amžiaus veikėjas buvo proletariatas- gamybininkas, o iki to, valstietis –žemdirbys.
Šiandien žemės ūkio našumas yra aukštas ir užimtų gyventojų skaičius tesudaro kelis procentus, gamybos našumas taip pat aukštas ir tereikia 10-20 procentų darbingų žmonių. Kas lieka? Aptarnavimas, medicina, pedagogika, valdininkija....O ką kitiem veikti? O ką daryti su pensininkais?
Kada mūsų valdžia tai supras? Kokia partija tai supras? Ta kuri supras ta ir iškils. Kalbėjau ne su vienu seimūnu (nevardysiu su kuriais) ....gaminti....gaminti. O kai paklausiu...o ką gaminti...ko trūksta... nežino tik žino, kad reikia gaminti. Zuokas kažkur spaudoje kalbėjo, kad reikia gaminti lietuviškus dantų šepetukus ir t.t. Marazmai.
Yra ir kita problema. Kas suinteresuotas, kad nepirktų Loc-o, o pirktų feiri? Kas suinteresuotas, kad būtų paprasta prekyba, o ne tinklinė? Kiek pas mus užsakomųjų straipsnių šia tema?
Taigi, klausimas atviras. Ką mes veiksime 21 amžiuje, kuo užsiimsime, kas išlaikys pensininkus?
/dev/null
/dev/null
Rašyti privačią žinutę

1561 žinutės
( +373 / -333 )

Yra ir kita problema. Kas suinteresuotas, kad nepirktų Loc-o, o pirktų feiri?
Pirkėjas renkasi. Pirkti iš MLM yra durnizmas, nes dėl labai ilgos platinimo grandinės kainos yra nenormaliai išpūstos. Aš asmeniškai niekada neperku iš MLM, nes tokių antkainių, kokie yra MLM, turbūt nėra niekur kitur. Pigiausiai yra pirkti iš gamintojų. Kai kurie gamintojai jau visiškai atsisako platintojų ir produktus platina tiesiogiai - internetu. Kainos tokiu atveju būna stulbinančiai žemos.
Manau MLM pagrindinis priešas - internetas, dėl galimybės lyginti kainas, bei dėl didelės informacijos sklaidos. Kuo žmonės daugiau žinos,tuo mažiau jiems kils nors pirkti iš MLM.
Taip, tiesa, dar niekas nemirė nuo sunkaus darbo, bet aš manau- kam rizikuoti?
~Ronald Reagan
/dev/null
/dev/null
Rašyti privačią žinutę

1561 žinutės
( +373 / -333 )

Patys investiciniai produktai turbūt nekažkuo ir skiriasi, tas pats su Amway ar kitų kompanijų produktais. Dantų pasta ir yra dantų pasta, skiriasi tik brandas.
Skiriasi. MLM pardavinėjama dantų pasta dažniausiai būna gaminama pagal pasenusias technologijas.
Kai baigiasi didelių kompanijų sukurtų patentų galiojimas, juos ima MLM'ui gaminančios kompanijos ir pagal jas pagamina produktą. tada tas š.. suvyniojimas į gražų marketinginį popieriuką, užkeliama kaina ir parduodama nieko nesuprantančiam individui.
Buvo kažkur tyrimas, kad Amway pardavinėjama pasta buvo reklamuojama kaip "tai vienintele pasta, gaminama pagal xxxxx technologiją". Ir tai buvo tiesa, nes ta technologija sukurta 1974 metais ir kitos kompanijos jau seniai jos nebenaudojo
Taip, tiesa, dar niekas nemirė nuo sunkaus darbo, bet aš manau- kam rizikuoti?
~Ronald Reagan
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Dar kartą kartoju, kad MLM jau seniai (maždaug 10 metų ) perėjo į internetą. Ir liko tik tokios kaip Amway ir dar kai kurios. Užmirškit tą Amway. Tai klasikinė 20 amžiaus MLM kompanija. Dabar jau yra MLM-2. bet tai nėra tikslus jos pavadinimas taip rusai praminė tinklinį internetinį marketingą.
O sukčiavimo, apgaudinėjimo yra visur, tame tarpe ir MLM. Bet tai nėra taisyklė, kad tik kai baigiasi ir t.t.
Neišsilaikytų tokios kompanijos metų metais. Tos, kurios sukčiauja ilgai negyvena.
Bet kas atsakys į mano iškeltus klausimus. Kas atsakys apie užimtumą?
/dev/null
/dev/null
Rašyti privačią žinutę

1561 žinutės
( +373 / -333 )

Tai klasikinė 20 amžiaus MLM kompanija. Dabar jau yra MLM-2. bet tai nėra tikslus jos pavadinimas taip rusai praminė tinklinį internetinį marketingą.
Na , tai paaiškink, kaip veikia tas MLM 2.0 . Kaip gi statomos tos piramidės internete.
Čia kkas panašaus kaip gauti pasitikėjimą supermamų forume ir tada jums įbrukti kokią trečiarūšę prekę?
Taip, tiesa, dar niekas nemirė nuo sunkaus darbo, bet aš manau- kam rizikuoti?
~Ronald Reagan
just_as
Rašyti privačią žinutę

75 žinutės
( +39 / -17 )

... Taigi, klausimas atviras. Ką mes veiksime 21 amžiuje, kuo užsiimsime, kas išlaikys pensininkus?
Pats kalbi apie didėjantį pensininkų skaičių, ir kylančias problemas jiems išlaikyt, bet vienintelis pasiūlymas - kiekvienas kapstykitės kaip norit. T.y. jau dabar, būdami 20-30 metų užsimkit MLM, kad senatvėje galėtumėt Majamyje gulėt. O ką daryt su esamais pensininkais? Kas juos išlaikys, jei visi pereis prie MLM ir slėps pajamas? Sutinku, kad šiuolaikinė Sodros sistema yra kenkėjiška, bet palikt žmones likimo valiai ir pačiam slėpt mokesčius man nekyla ranka. Tik jau nesakyk, kad jau viskas ten legalu. Ne su vienu tuo užsiemančiu kalbėjau, tai jų licenzijos lenkiškos, tai jie po 10 tūkst. buitinių prekių sau perka ir patys sunaudoja ir t.t.
Nekeikiu pats to MLM, tai tik vienas iš prekybos būdų, ir kai kam jis tikrai sėkmingas, tik nereikia jo kaip šventos karvės aukštint ir kitus to nesuprantančius durneliais vadint.
sanciai
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės
( +1 / -6 )

to /dev/null
kas dėl tų technologijų, tai atskira tema, buvo atlikti tyrimai kad tai marketingo pokštas
coca-cola bandė keisti receptą, bet žmonėms nepatiko
o kas dėl antkainių, tai pačiam gamintojui neapsimoka sandėliuoti prekes, nes jo tikslas pagaminti daug ir pigiai, pardavėjo parduoti daug ir greitai...
vyriausybė galėtų ribot, draudiminių finansų judėjimą, dabartinėm obligacijų palūkanom, galėtu likti Lietuvoje
naujoko nuomonė, su pagarba
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Kodėl atidaromos įmonės kitose Europos sąjungos šalyse, o ne Lietuvoje klauskite mūsų valdžios. Taip aš sutikau atsidariusių įmones Slovakijoje, Čekijoje. Lietuvoje kryžiaus keliai, o ten mokesčių inspekcija duoda žmogų, kuris viską padeda sutvarkyti per pusantros dienos ir mokesčiai pirmais metais niekiniai, o tik vėliau pamažu pakyla. tokias teises (atsidaryti kitoje Europos Sąjungos šalyje) mes turime. Ar tai blogai. Ne. Sudarys Lietuva tokias sąlygas atsidarysime ir čia. Pati kalta. kalti ir mes, kad nereikalaujame iš valdžios. bet patriotai pirmiausias turi būti tautos išrinktieji. Bet šiuo klausimu galime turėti ir kitokias nuomones. Žuvis kur giliau, žmogus kur mažiausias pasipriešinimas. Deja, toks dėsnis
Nieko naujo po šia saule. Amerika ginčus dėl MLM išsprendė devintame dešimtmetyje, Suomija 1983 metais, Šveicarija taip pat šį kelią praėjo. Praeis ir Lietuva, ne kur dėsis.
Kaip dirba internetinės tinklinės kompanijos? Padaromas tinklapis arba pati kompanija duoda savo tinklapį su visomis įmanomomis priemonėmis: autoatsakikliais, mokamomis skelbimų lentomis, baneriais (suteikia pati kompanija) ir t.t. Maža to, yra kompanijos prekiaujančios internetinio tinklinio marketingo priemonėmis MLM pagrindu. Yra socialiai mokami tinklai specialiai tinklinikam apsikeisti informacija, yra kompanijos tikrinančios MLM kompanijas ir siūlančios jose darbą. Kviečiančios marketologus. Ir daugelis daugelis kitų, kurių dar ir nežinau, nes padėtis keičiasi valandomis.
Suprantama, išsivysčiusiose šalyse yra institucijos nustatančios MLM kompanijos patikimumą pagal tam tikrus įstatymiškai nustatytus kriterijus.
Taip, yra daug kompanijų sukčių, kurios ir lenda į tokias šalis kaip Lietuva, nes niekuo nerizikuoja. Visa tai yra ir mes marketoloai tai žinome.
Kas liečia pensininkus. Ne vienas dirba. Yra, net 80 metų moteris, kuri dirba ir gan sėkmingai ir laimi būtent tuo, kad jai tiek metų, nes kiekvienas galvoja: jei ji sugeba tai kuo aš prastesnis....
Ir tai, kad ji sugeba tai bet kuris jaunesnis jaučiasi nepatogiai.
Kas liečia pirkti ar nepirkti MLM kompanijose. Žurnalistas A.Račas neperka Maxsimoje. Ir ragina kitus nepirkti...gerai daro, aš nieko nesakau. Man Maxsima irgi nepatinka ir jei yra galimybė rinktis neperku joje, bet kartais galimybių nėra..
Pav. Loc-ą perku todėl, kad kai gyvenu sodyboje ir neturiu tekamo vandens tai gal mažiau rizikuoju prasčiau praplovęs indus. Nes mano žmona yra jautri ir feiri ją blogai veikia.
Bet kartoju, kuo užsiimti žmonėm kai tradiciniai darbai ženkliai mažėja. Tai mano pagrindinis argumentas MLM kompanijų naudai.
Būčiau dėkingas jei kas pasakytų kur dabar rasti darbą, ar kokį verslą iš kurio galėčiau pragyventi. Gal kas žino tik nesako?
Asmeniškai aš alternatyvų masiniai veiklai nematau. Kaip ir minėjau iki 19 amžiaus pabaigos masinis užimtumas buvo kaime (žemdirbys-valstietis), 20-ame amžiuje proletariatas gamybininkas, o kas dabar?
Kas atsakys? Kodėl vengiama atsakyti į šį klausimą?
Aš skaitau, kad MLM, o gal yra kitų nuomonių? Su malonumu išklausysiu. Suprantama nesakau, kad išvis nėra darbų, tame parpe ir tradicinių (aš pats statau rąstinius namus), bet masiį užimtumą kas garantuos ateityje?
topl0305
topl0305
Rašyti privačią žinutę

268 žinutės
( +72 / -38 )

Pirmiausia, MLM ne panacėja. Kas bus, kai visi taps prekybininkais? (Čia šiek tiek perdedant).
Užimtumo problema sprendžiama keliais būdais. Reguliuojant kainų ir uždarbio santykį (deja, netinka dėl demokratijos). Išplėtojant viešosius darbus. Galima mąstyt iki nukritimo. Esmė yra per greitas vystymasis, kuris vis spartėja. Viena vertus - gerai, daug galymybių atsiveria, kitą vertus - užimtumo problema atsirandanti su gyventojų pertekliumi. Kaip bepažiūrėsi, Europoj per daug gyventojų pagal esamą išsivystymo lygį ozingoff. Išmirs senoji karta ir liks daugiau erdvės .
Jei mokslas žengs dar truputėli į priekį, ši problema išsispręs savaime. Prikimšim žvaigždėlaivius kolonistų ir tegul dirba Žemės labui
Nesupilk visos grietinės į vieną puodynę - gali tekti valgyti sausus blynus :)
Ginciuz
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +24 / -5 )

Na dėl darbų, tai patarčiau pasidomėti internetiniu marketingu. Bent jau man ši sfera skamba žymiai patikimiau, ir gali generuoti tikrai didelius pinigus. Beabejo reikia laaabaaai daug darbo įdėti, tiek besimokinant, tiek vystant kažkokį projektą. Na ir tai profesija jau yra. Na Lietuvoj gal nelabai, bet pasauliniu mastu tai tikrai. Vienintelis reikalavimas gera anglų kalba ir didelis noras.

O kai žinosi metodus, kaip pritraukti 1.000.000/mėn lankytojų į savo svetainę, tai ar tai būtų MLM, ar paprastas e-shop'as, ar affiliate produktai, koks skirtumas iš kur pinigus paimsi. Kad ir iš to pačio adsense'o ar kokios kitos reklamos...

Na čia norėjau prie teiginio, kad MLM į internetą kraustosi pasisakyt. Sukurti e-shop'ą bet kas gali, čia pati lengviausia dalis. Bet matau, kad visiškai neįsivaizduoji kiek kainuoja pritraukti ir išlaikyti žmones. Tiek darbu, tiek pinigais matuojant.

O jeigu tos internetinės MLM paremtos, tų pačių žmonių registravimusi vieni per kitus, tai jokios išliekamosios vertės nėra. Na čia kai atsiradus tarkim naujai MLM, kažkas forume užsiregistruoja, tada po juo kitas ir taip eilės tvarka visi forumo nariai vienas po kitu išsidėsto. Sukuriama 1 didelė piramidė.

Offtopic truputuką, bet visai nebloga knyga yra "4 valandų darbo savaitė". Ką domina internetas, efektyvus darbo paskirsymas, pigi indų darbo jėga, paskaityt pasigaudysit idėjų. Turiu audiobook'a ~8val english. Galiu pasidalint.
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Pirmiausia, MLM ne panacėja. Kas bus, kai visi taps prekybininkais? (Čia šiek tiek perdedant).
Užimtumo problema sprendžiama keliais būdais. Reguliuojant kainų ir uždarbio santykį (deja, netinka dėl demokratijos). Išplėtojant viešosius darbus. Galima mąstyt iki nukritimo. Esmė yra per greitas vystymasis, kuris vis spartėja. Viena vertus - gerai, daug galymybių atsiveria, kitą vertus - užimtumo problema atsirandanti su gyventojų pertekliumi. Kaip bepažiūrėsi, Europoj per daug gyventojų pagal esamą išsivystymo lygį ozingoff. Išmirs senoji karta ir liks daugiau erdvės .
Jei mokslas žengs dar truputėli į priekį, ši problema išsispręs savaime. Prikimšim žvaigždėlaivius kolonistų ir tegul dirba Žemės labui
Aš nesakau, kad panacėja. Aš klausiu. ir asmeniškai neturiu alternatyvų. Ir dar kartą sakau, kad kalbu apie masinį užimtumą, o ne apie atskirus amžinus darbus.
o visa kita kas čia parašyta dabar neveikia.
ir dar kartą sakau, kad MLM tai ne prekyba.
sanciai
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės
( +1 / -6 )

to husaras
Dėl masinio užimtumo, tai abejoju, kad nebūtų kaip 1938 su žąsimis Lietuvoje, bet per mažas kaip dabar su avių augintojais ir gi negerai. vokiečiai pirktų, bet jiems reikia 10 000 o lietuviai gali pasiūlyti apie 5000
MLM o tiktu kaip laisvalaikio praleidimo forma..
su pagarba
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Internetinis marketingas...gerai, bet kiek investicijų reikia įdėti?
Ar gali tuo užsiimti kiekvienas. Nesakau, kad to nebus. Suprantama ne, bet ar tai gali daryti kiekvienas neturėdamas nei didelių lėšų nei patirties. o čia viską duoda. čia kaip frančizė. puikiai žinote, kad kai kuriais atvejais geriau pirkti frančizę nei kurti pačiam nuo nulio. Suprantama, nekalbu apie orginalios minties verslus.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital