Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

MLM (Tinklinis Marketingas) parduodant investicinius produktus

Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Krizė ne dirbtinai sukelta. Ji turėjo įvykti n metų atgal, tik dirbtinai jos vyksmą atidėliojo. Palaikė visomis įmanomis priemonėmis.
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Toasg, per kurią vietą aš sakiau, kad man imponuoja? Aš vakar gavau šią medžiagą, ne iš ko nors, o iš jūsų kolegų-finansistų. Dalinuos ir tiek. Priešą reikia pažinti. Mane patį domina tendensijos ir galvoju.... о ką tai galėtų reikšti? Nes tai ne vien sąmokslo teorija, o nauja filosofinė sistema skirta masėms. O yra nuskambėjusi ir maždaug tokia frazė ... pransūzija bus viena iš rusijos respublikų.
Bet man keista kitkas. Aš pateikiu informaciją, o mane jau kaltina, kad taip mąstau. Va šito tai aš nesuprantu.
edyzma
Rašyti privačią žinutę

130 žinutės
( +8 / -8 )

tu beveik vienas cia diskutuoji
Ka dave dievas - ta atims tik chirurgas
asa
Rašyti privačią žinutę

115 žinutės
( +5 / -1 )

Kritiskai mastyti neuzdrausta kol kas, bet kuomet pateikiami abejotini saltiniai...kad ir jusu nurodytos nuorodos... kaip minejau, cia pat tokiu teoriju per kelias minutes galiu sugalvoti. Visuotinis kolapsas ir iprastos mums pasauleziuros griuvimo teorijos kaip niekad populiarios "sunkumu" laikotarpiais, jomis aisku gali pasinaudoti ivairios verslo strukturos. Pries metus visi agitavo investuoti i NK, siuo metu tai kiek apsiramino... MLM pagal Kiosakio teorijas -iseitis daugeliui -bet tai tik teorijos.Investavimas i "vilti" nedaugeliui pasiteisins. As suprantu zmones, kurie investuoja laika ir lesas i "sviesia ateiti", bet supraskime viena, kaip ir bet kuriame versle, islieka tik stipriausi. ir tai yra tik apie 3% visu tu, kurie stacia galva ieina i MLM strukturas, kai kam sekasi, kai kam ne.....ir tu nesekmingu yra dauguna, gal but cia ir yra MLM asaros....
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Taip 3-5. Tikrai taip. Bet problema kiek kita. Kai aš dalyvauju kokiame nors projekte MLM ir kai nario tikslumu matome šalis, kurios prisijungusios prie šio projekto, tai Latvių ir Estų yra ženkliai daugiau nei Lietuvių. Tuomet man iškyla klausimas.... Kodėl?
Juk sutikit, kad feiri ar loc-as tai tas pats š... Ir daugeliui iš mūsų iki lemputės kuo mūsų žmonos skalbia ar plauna. (šiam paradui pas mane vadovauja žmona ir aš visiškai nesikišu). Bet kas suinteresuotas, kad feiri, o ne loc-as? Pirštais nerodysiu.
Kodėl, visose skelbimų lentose (visame pasaulyje) yra MLM skyrius, o pas mus ne? Kodėl daugelis forumų banina tinklininkus? Po velnių jei esame civilizuota šalis ir pripažystame demokratiją ir visa kita tai kodėl taip elgiamės.
Ir dar apie tą filmą. Man ne tiek rūpi kas ten vyksta, bet kai kurios mintys ....navodit na misl... o kam reikėjo, kad mes atominės atsisakytume?
Lyg tarp kitko energetikai atidaviau 12 savo gyvenimo metų: elektriko, meistro, energetiko ir el. tinklų dispečerio pareigom. Mes su savo kolegom niekaip nesuprantame šio žingsnio. Bet pardon. off topic
asa
Rašyti privačią žinutę

115 žinutės
( +5 / -1 )

kiek daugiau latviu ar estu dalyvauja MLM musu neturetu saip is principo kasyti, cia nera motyvas daryti isvadu, gal but isvada viena, kad jie yra patiklesni...ir yra labiau itakoti. Ne paslaptis, kad ex sovietu respublikose si verslo rusis pakankamai isplitusi, ypac rusijose. Toliau zvelgant, ir ieskant priezasciu, gal but tai yra del to, kad aplinka labiau pazeidziama visokiems loxatronams, grubiai issireiskaint....kas del tinklininku nesusiduriau kad jie butu baninami LT forumuose...na gal esu naivus dar...Risti MLM su ignalinos uzdarymu gal per toli zvelgiama. Suprantu jusu minties eiga, bet tai jau kita tema, ir su MLM ir aplamai su investicijomis nelabai risasi, bet aisku, pritempti beleka ir prie beleko galima priristi ir susieti, ka mano manymu jus ir bandote daryti, tik neaisku kokiais tikslais. Jusu atsiliepimai tikrai verslui nepades (jusu asmeniskai), vargu ar tinklapio lankytojai patikes jumis. Gal but kelias yra kitas... parodyti is tikro galimybes, kurios kaip bebutu, is tikro yra...
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

Gerai, husaras, suprantama grybą piauna. O iki šiol esamas ekonominis modelis geras? Ar normalu, kad daiktus gaminome ne iš būtinumo o tam, kad gaminti ir t.t. planinė ekonomika, rinkos ekonomika...visos save paneigė.
Ar tas, kuris tikėjo planine ekonomika, ar tas, kuris tiki rinkos ekonomka ar tas.... Kuris geresnis ir mažiau patiklus?
Ar mes turime bendrą žiūros kampą. O gal galvojame, kad mum toks požiūris nereikalingas?
asa
Rašyti privačią žinutę

115 žinutės
( +5 / -1 )

Apie esama situacija (ekonomini moduli) ko gero mums diskutuoti "kiska tonka". Husarai, ka jus siulote? Visiems mestis i ekonominius santykius, pagrystais asmeninemis pazintimis (MLM)ar tai "pazintimis " virtualiame pasaulyje (jusu progoguojamas MLM-2). Manau kad nei viena nei kita nera iseitis.Jei siulote daryti revoliucija, pasekeju vargiai ar surasite pakankamai daug eidami siuo keliu)))....tai primena anarchistu ir antiglobalistu judejima...Samokslininkais galiu pavadinti net Alena Gora, kurio globalinio atsilimo teorija del zmogaus veiklos net laaaaabai populiari....bet is principo tai tik teorija, kuria patikejo nemazai zmoniu, ir beje spekuliu, kurie meta lesas i alternatyvius energijos saltinius. ir kas gali pasakyti, kad jie yra ne teisus....
NiekoTokio
NiekoTokio
Rašyti privačią žinutę

118 žinutės
( +4 / -6 )

Laikas parodys, kas teisus, o kas klydo. Rinkos ekonomikoj nieko blogo asmeniškai nematau. Tiesiog perdidelis, nekontroliuojamas kišimasis, dirbtinis jos iškreipimas( pvz. labai menkai garantuotu kreditavimu) padaro rinkos ekonomiką neveiksmingą ar dar kokią. O Husaras teigia, kad ją galima pakeisti tiesiog perėjus į MLM verslo modelį. Nemnau, kad visi norės pereiti, nevisiems tai priimtina ir įdomu. Na ebt apie tokias globalias problemas tikrai ne mums diskutuot. O jei turit kokių ambicijų, pasiūlymų, tai prasimuškit į G8 susirinkimą ir pristatykite savo idėjas. Man ir be to rūpesčių pilna.
Mano blogas: http://mariusniekotokio.wordpress.com
asa
Rašyti privačią žinutę

115 žinutės
( +5 / -1 )

P.S husaras idomus tik savo fanatisku tikejimu, kas ir priverte mane isikisti i sia diskusija. bet siaip tema idomi....
guntars
guntars
Rašyti privačią žinutę

19 žinutės
( +24 / -3 )

Taigi panagrinekim "MLM-2 tipo" projekta, pvz Geyode (kiek zhinau, Husaras ji stumia ivairiuose forumuose ir jame dalyvauja, todel tikrais gales padiskutuoti shia tema su shio forumo dalyviais ir patvirtiniti / paneigti mano teiginius)

Geyode projektas,MLM-2 tinklas blaivaus zhmogaus ?(Guntars) akimis (kuris shiandien buvo ilindes i shios kompanijos audio "klausiu - atsakau" prezentacija internete - nemokamai, aishku):

1. Projekto adresas http://www.geyode.com/
2. Projekto ideja - dizhiausias e-shopas pasaulyje (dizaina galite pamatyti http://shop.geyode.org/ - man tai primena 9 klase moksleivio uzhklasines veiklos burelio kuryba).
3. Projekto variklis - zhmones kurie moka po 30 EUR/men uzh "lentyna" parduotuveje, i kuria jie gali ideti savo produkta ar kokios kompanijos produkta.

Taigi, pagal geyode, schemos veikimas:
1. nusipirko vargshas Guntars "lentyna" Geyode parduotuveje ir moka 30 EUR/men. Kadangi Guntars registravosi pagal Husaro rekomendacija, Husaras nuo kiekvieno 30 EUR, kuriuos sumoka Guntars, gauna nuo 3.2 EUR iki 0.1 EUR per menesi (priklausomai, nuo lygio, kuriame Guntars registravosi).
2. Vargshas Guntars turi galimybe pagal savo rekomendacija registruoti naujus "lentynu" turetojus, gaudamas tokius pats komisinius kaip Husaras, be to, nuo kiekvieno Guntars priregistruoto vartotojo, Husaras gaus dar po 3.2-0.1 EUR/men. Taip pinigai ishdalinami per prisiregistravusiu hierarchija. Beje, pastebesiu, ishdalinama TIK 15 EUR/men, kiti 15 EUR/men lieka Geyode !!!
3. Guntars turedamas "lentyna" parduotuveje turi kashtu - 30 eur/men taigi reikia generuoti pajamas, su shiuo tikslu jis gali ishtatyti savo ar kito gamintojo preke, arba sudaryti su gamintoju sutarti, kad jis pirks Geyode "lentyna", kurioje parduos savo produkta. Aishku galima ir kitai - registruoti kruva pokemonu po savimi ir gauti dali nuo ju mokamu "lentynos" mokesčių....
4. Taigi Guntars i savo "lentyna" ishstate hematogeno batoneli. Sakykim kaina 5 Litai. Uzhklydo kazhkos vartotojas, kurio neatstume "e-shopo" dizainas ir ji nusipirkota batoneli ir sumokejo Geyode. Geyode sau pasilieka 20 % (1 Lita) nuo parduotos prekes kainos, kuriuos ishdalina sekanchiai:
- Vartotojui, nusipirkusiam hematogena, suteikia 25 cnt nuolaida - taigi jis moka tik 4,75 LTL;
- 25 cnt atitenka geyode uzh servisa (shiaipsau);
- 25 cnt atitenka tam, per kurio reklamini baneri vartotojas atejo i geyode, tam kad nuspirktu hematogeno batoneli;
- Lieka 25 cnt, kurie ishdalinami sekanchiai:
- 40 % nuo sumos - sau, geyode uzh "teisingas dalybas";
- 20 % Guntarsui, kuris ta preke ishstate;
- 20 % pasidalina Husaras ir virhs jo esantys draugeliai
- 20 % kazhkas dar (sunkiai suiprantama prezentacija ....)

Guntarsui belieka ishsiusti hematogeno batoneli pirkejui.

5. Guntars protingesnis nei ankschiau - kam pachiam vargti. Ateina pas hematogeno gamintoja - ir sako - turiu lentyna e-shope, ir galiu prastumt tavo preke. Gamintojas per Guntars tarpininkavima pasirasho sutarti su geyode - geyode gauna 20 % komisiniu nuo 5 litu pardavimo kainos ( 1 litas) ir vost tik gamintojas gauna uzhsakyma ish pirkejo per geyode parduotuve, sumoka komisinius pasidalina sekanchiai:
- Vartotojui, nusipirkusiam hematogena, suteikia 25 cnt nuolaida - taigi jis moka tik 4,75 LTL;
- 25 cnt atitenka geyode uzh servisa (shiaipsau);
- 25 cnt atitenka tam, per kurio reklamini baneri vartotojas atejo i geyode, tam kad nuspirktu hematogeno batoneli (jei baneri patalpino Guntarsas savo puslapyje - Guntarsas gauna 25 cnt);
- Lieka 25 cnt, kurie ishdalinami sekanchiai:
- 40 % nuo sumos - sau, geyode uzh "teisingas dalybas";
- 20 % Guntarsui, surado gamintoja;
- 20 % pasidalina Husaras ir virhs jo esantys draugeliai
- 20 % kazhkas dar (sunkiai suiprantama prezentacija ....)


Uch, na ir sistemele. Apibendrinam:
- MLM-2 organizatorius kiekviena menesi "nusirezhia" po 50% nuo vartotoju mokamo "abonento" uzh "lentynas". Kiti pinigai padalinami "aukshtyn" sistemos vartotojų hierarchijoje, kurios virshuje turbut sedi patys geyode ikurejai.
- nuo kiekvienos transakcijos Geyode gauna minimum 46 % visų komisinių. Komisiniu likuti ishsidalina MLN-2 "pokemonai" ....

Ish shiandienines Geyode audio prezentacijos, ishvados:
- webshopas niekada neatsidarys, nes projekto "direktorius" nieko negali garantuoti - bus "kazhkada" ( dabartini stovi galite pamatyti http://shop.geyode.org/. Shopas vokishkai - rusihskas, sunkiai vartosi , vertimo klaidos ...
- pagrindiniai projekto "direktoriaus" akcentai - ieshkokite nauju "pokemonu, kurie pirks "lentynas".

Nagi tiek vargshas Guntars shiandien nuveike savishvietos labui :-):yes
Butu labai malonu, kad Husaras paneigtu vargsho Guntaro pastebejimus ... gal but tikrai suklydau ...
Ginciuz
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +24 / -5 )

žiauru... aš tokio e-shop'o nė vienam pažįstamui negalėčiui įsiūlyt... Baisu... 100% garantuotas, kad 9tokas 10kart rimtesnį shop'a padarytų...

Kaip gali geyode būt rimta firma, jei jų eshop'as paprastas template'as už 50 eurų? Apie saugumą net nepradėsiu.

Čia turbūt pora studentų susilažino, kas daugiau durnių internete suras ir įkūrė po firmą

Nors va, prašau, jei dar metus išsilaikys į mėnesį po 10k eurų generuodama, tai visai neblogas atsiperkamumas sakyčiau. Reiks ir man rimčiau pradėt žiūrėt, čia visai greiti lengvi pinigai atrodo.

Kursiu MLM!
minri
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +22 / -3 )

Pasinaudosiu ir kolegos mintimis, kuris kilniaširdiškai man leido jomis pasinaudoti.

Beje, Husare, nenukreipinėk kalbos į globalias problemas ir konspiracijos teorijas. Tam yra kitos gijos forume. Ir tuomet šnekas apie konspiracijos teorijas galima ramiai ignoruoti.

Bendra nuomone - MLM tai XXa. pradžios/vidurio reiškinys, kuris dabar traukiasi ir krizė tik pagreitins jo nykimą. Kodėl?
- MLM remiasi informacijos filtravimu, tendencingu jos pateikimu, nepatikrintais faktais ir asmeniniu protknisiu. Internetas beveik viską užbraukė. Kad ir pateiktas pavyzdys su sveikarbata. 5min. googlėj ir aišku, kad tai eilinis overhypintas žolelių mišinys.
- Krizė sumažino tiek žmonių pajamas, tiek norą leisti pinigus. Koks vienas iš MLM produktų skirtinių požymių? Jie gana brangūs! O kai žmogus neteko darbo arba 90% pajamų atiduoda už būsto paskolą + komunalinius + maistą tai dėjo jis ant visokių deklaruojamų ir neaiškaus tikrumo ekologiškumų.
- Pavartyk vieną iš potencialiausių klientų susibūrimo vietų: supermamą, paieškojus "amway" nelabai kokios perspektyvos šioje perspektyviausioje rinkos dalyje šviečiasi.
- Vėlgi dėl krizės nebesuveiks galimybės užsidirbti saldainis. Nes dėl krizės ženkliai sumažės(ėjo) galutinių vartotojų. O be galutinių vartotojų visa pokemonų piramidė nebeturės kuo maitintis. Prieš krizę dar pokemonai turėjo atliekamų pinigų, su kuriais galėjo žaisti "nuosavą MLM verslą". Dabar sumažėjo tiek pinigų, tiek noro juos leisti. Ir didelė dalis pokemonų nebepajėgs arba tiesiog nebenorės patys sukti MLM rato.

MLM-2? Kaip visi matot - miršta negimęs. Nes Internetas yra fundamentaliai nepalanki terpė MLM verslo modeliui.
NiekoTokio
NiekoTokio
Rašyti privačią žinutę

118 žinutės
( +4 / -6 )

Kursiu MLM!
Ankščiau aprašytas Geyode yra akivaizdi piramidė. Jokių apyvartų, nes tavo e-kioskas neveikia net. Tik moki realius eurus už mistinį pažadą turėti e-lentyną neveikiančioje e-parduotuvėje.
Realiam MLM mokami komisiniai priklausomai nuo apyvartos, o ne mokesčio mėnesinio. Ir MLM dažnai nebūna mėnesinio mokesčio (kai kur būna privaloma įsigyti prekių per mėnesį už tam tikrą sumą, kad gautum bonusus ar neatimtų licenzijos), bet būna mokesčiai už seminarus ir literatūra. Kokie jie, už ką- jau rašiau.
Mano blogas: http://mariusniekotokio.wordpress.com
edyzma
Rašyti privačią žinutę

130 žinutės
( +8 / -8 )

Labai visi maiso piramides ir MLM. Piramide yra tada, kai nuo nauju nariu mokescio, auksciau esanciam (tam kuris pakviete) mokami kominsiniai.
MLM suradus nauja nari, ji pakvietusiam asmeniui komisiniai nemokami, mokama tik nuo apyvartos.
Tokias isvadas skaiciau, jei kas turi naujasniu/tikslesniu, malonu butu isgirsti.
Ka dave dievas - ta atims tik chirurgas
NiekoTokio
NiekoTokio
Rašyti privačią žinutę

118 žinutės
( +4 / -6 )

- MLM remiasi informacijos filtravimu, tendencingu jos pateikimu, nepatikrintais faktais ir asmeniniu protknisiu. Internetas beveik viską užbraukė. Kad ir pateiktas pavyzdys su sveikarbata. 5min. googlėj ir aišku, kad tai eilinis overhypintas žolelių mišinys.
- Krizė sumažino tiek žmonių pajamas, tiek norą leisti pinigus. Koks vienas iš MLM produktų skirtinių požymių? Jie gana brangūs! O kai žmogus neteko darbo arba 90% pajamų atiduoda už būsto paskolą + komunalinius + maistą tai dėjo jis ant visokių deklaruojamų ir neaiškaus tikrumo ekologiškumų.
- Pavartyk vieną iš potencialiausių klientų susibūrimo vietų: supermamą, paieškojus "amway" nelabai kokios perspektyvos šioje perspektyviausioje rinkos dalyje šviečiasi.
- Vėlgi dėl krizės nebesuveiks galimybės užsidirbti saldainis. Nes dėl krizės ženkliai sumažės(ėjo) galutinių vartotojų. O be galutinių vartotojų visa pokemonų piramidė nebeturės kuo maitintis. Prieš krizę dar pokemonai turėjo atliekamų pinigų, su kuriais galėjo žaisti "nuosavą MLM verslą". Dabar sumažėjo tiek pinigų, tiek noro juos leisti. Ir didelė dalis pokemonų nebepajėgs arba tiesiog nebenorės patys sukti MLM rato.

MLM-2? Kaip visi matot - miršta negimęs. Nes Internetas yra fundamentaliai nepalanki terpė MLM verslo modeliui.
apie merdėjimą MLM tai nesutinku. Ne syra daug kompanijų ir daug gyventojų, kuriems toks prekių prikimo ir užsidirbimo būdas tinka. Teko matyt, Avono būstinę miesto centre, kur pulkais susėdę jaunos mergaitės klauso, kaip vyresnė moteris joms kažką aiškina. Visais laikais buvo žmonių, kurie turi pinigų ir gali sau leist nusipirkti prekę ne iš parduotuvės. Todėl toks pardavimo būdas kaip MLM turėtų klestėt, mano manymu. MLM yra ir gana pigių prekių su savo papildomom akcijom ir t.t. MLM yra ir Avon, ir Oriflame ir Tuperware ir daug kitų žinomų, turinčių gerą vardą firmų. ir jos padeda žmonėms legaliai tvarkingai,mokant mokesčius užsidirbti. Tiesiog kiekvienas renkasi pats.
Dėl supermamos - tai mano žmona ten dalyvauja, skaitinėjasi ir prekiauja. Per mėnesį padaro visai nemažą apyvartą. Apie 4000 -500 Lt. iš to nepragyvensi, bet trūkstamų taškų pasidaro.
Dėl internetinio MLm tai kol kas negaliu komentuot, nes nemačiau nei vieno verto dėmesio ir padariusio bent kokį didesnį įspūdį. Tiesiog nesigilinau. O tie banalūs baneriai su "Paspausk ir uužsidirbsi" manęs nekabina. Šiais laikais nete tiek jų, kad norint kurt tinklą nete reikia daugiau smegenų ir idėjų turėt nei užsiimant tradiciniu MLM ar tiesiog dirbt samdomu darbuotoju.
Iš kitos pusės kažkas sukasi ir su lieva svetaine kuri turi naivuolių, kurie moka pinigus už pasakas. Ir lieka nebaudžiami.
Įdomu... Geyode gali mano lentynai PVM sąskaitą faktūrą ar bent kvitą išrašyt už tuos 30 EUR/mėn.?
Mano blogas: http://mariusniekotokio.wordpress.com
guntars
guntars
Rašyti privačią žinutę

19 žinutės
( +24 / -3 )

Musu tikslas, chia susirinke blaivieji Spekuliantai, parodyti kad MLM internete prisidenge shuleriai grazhiai kraunasi patikliu piliechiu uzhdirbtus pinigus. Taigi tik shviesdami legvatikius galime jiems padeti atsirinkti - kas yra legalus ir be apgaules verslas.

Geyode - viena ish daugelio internete esanchiu svetainiu, kurios zhmones gundo "investuot i versla", o ish tikro yra paprastas pasipelnymo ish lengvatikiu irankis.

Shitie "shuleriai" (Geyode corporation (c)) tipo registruoti Panamoje, kaip Network Invest Inc (neatitikimas, kuris visiems "investitoriams" turejo priversti skambeti varpus). Husaro teigimu - shveicarai (patikrinkite Husaro tinklapi http://www.namuverslas.page.tl/Geyode.htm

Ish tikruju, sedi priesh 2 metus Rostocko universitete magistra (verslo ir kompiuteriu srityje) gaves Christian Schulze, gyvenantis adresu Schleifmuhlenweg 2, miestasX, zhemeX, (cenzura, nera ko chia platinti) ?, Vokietija, tel numeris +49-17217-xxxx (kaip sakant, jei jau Guntars rado, tai teisesauga ras tikrai ...), besikraunantis bent po 10.000 EUR per men i savo saskaita ... o ishlaidos - $15.95/men uzh hostinima (ankschiau rashiau, kad gali buti apie 50 EUR/men, bet va, pasirodo ish tikro mazhiau) bei sugaishtantis pora valandu per savaite "skalbiant" smegenis savo surinktiems "pokemonants" internetines audio / text konferencijos pagalba..

Beje, shio vaikino istorijoje - dar vienas jau subliushkes "MLM-2" projektas - http://elitecars-network.com/ (jau nebeveikia, susirinko pinigelius ir dingo, bet ideja buvo analogishka geyode). Vaikinukas priesh pasiplaudamas gana atidzhiai viska ishvale ... bet Guntars rado, kas dar liko .... :-)

Beje, gerbiamas Husaras pastebetas ish shiame projekte - jo puslapis http://tinklinismarketingas.page.tl (adresas tikrai .tl _o, kodel ne .lt ?),kuriame siulome prisijungti prie jau subliushkusio "pinigu melzhimo piramides" projekto.

Tai kas yra Husaras _o??? - naivus interneto vartotojas, vis papuolantis ant piramides, ar vienas ish "pinigu melzhimo mashinu" stumejas Lietuvoje. Spresti Jums ..._o

Mano patarimas - priesh "investuodami", pasitikinkite, i ka "investuojate", ypach internete. Interneto galia praktishkai begaline tikrinant informacija, tik reikia tai daryti ne uzhpakaline, minkshtaja kuno dalimi, bet ir smegenimis.

Su pagarba,

Guntars
sanciai
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės
( +1 / -6 )

sveiki
ar realu pristatyt lietuvišką produkciją į MLM tinklus
mano manymu tau būtų pigiau negu naudotis kokios maximos paslaugomis
su pagarba
edyzma
Rašyti privačią žinutę

130 žinutės
( +8 / -8 )

ir dingo Husaras
Ka dave dievas - ta atims tik chirurgas
Husaras
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +18 / -73 )

husaras nedingo o grįžo iš Deltuvos nusikalęs. Vėlai ponai pasikalbėsim. malonu, kad tokie aktyvūs. Geras ženklas.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital