Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

Naujos statybos projektų kokybė

gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Radau forumą kur galima pasiskaityti apie Hannerio statytus butus Bajorų kalvose.
http://www.bajoruforumas.lt/
Rolandinio
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Sveiki,
Planuoju pirkti buta perkunkiemyje. Is anksciau - matau nelabai gerus atsiliepimus .
busta stato "Veikme"

Objektas

gal kas turi komentaru?
aciu
wienuolis
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +48 / -18 )

Apie Perkunkiemi.
Teigiama, kad jis pastatyas ant siukslyno. Paskemes: seda pamatai, trukineja sienos. Kokybe irgi ne auksciausios klases.

Bendrai apie statybus kokybe.
Su pamatais bedu turi dauguma pastatu. Minetas Perkunkiemis. Hanner (apvalus pastatas konstitucijos prospekte) pamtai tvirtinti papildomai, nes dar bestatant pradejo svirti pastatas ir tai tik keletas pavyzdziu.
Ant kokybes taupo visi statytojai. Daznai projektuoti statinius duodama studenciokams. Statybu prieziuros institucijos, kurios pacios yra nelabai kompetetingos, yra uzciaupiamos atitinkamomis pinigu sumomis.

Ir visgi, zmones gyvena, manau kai kurie ir gyvens nejausdami bedu, bet intuityviai jauciu, kad tikrai nera viskas gerai su statybu sektoriumi ir kaikurie gandai tikrai nera gandai.

ps. info suzinota bendraujant su pazystamu inzinierium-konstruktoriumi, tad uz teisinguma neatsakau!
EUR
Rašyti privačią žinutę

141 žinutės
( +6 / -4 )

Is statybininku zinau, kad Pekunkiemyje nuo 7 auksto sienos is gipso kartono.. kai pradejau klausti.. tai kaip tai? ar visos? sake tarp bute esanciu visu kambariu tai tikrai..
/dev/null
/dev/null
Rašyti privačią žinutę

1561 žinutės
( +373 / -333 )

Maišote Perkūnkiemį su "Mabiltos" statyba fabijoniškėse.
Taip, tiesa, dar niekas nemirė nuo sunkaus darbo, bet aš manau- kam rizikuoti?
~Ronald Reagan
EUR
Rašyti privačią žinutę

141 žinutės
( +6 / -4 )

ups.. teisingai /dev/null.. zodzius atsiimu
wienuolis
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( +48 / -18 )

Maišote Perkūnkiemį su "Mabiltos" statyba fabijoniškėse.
sita pastaba tikriausiai man, o ne EUR
man ir kilo dvejone del sito teiginio, taciau buvau patikintas kad ten irgi kazkokia "sikna" slypi po viskuo.
Švyturys
Rašyti privačią žinutę

538 žinutės
( +425 / -310 )

Berods "Andova" stato daugiabutį Laisvės prospekte. Laimingi naujakuriai, išėję į balkoną, galės pasidžiauti skalbinius tiesiai ant aukštos įtampos linijos laidų...
Tarybiniais laikais tokiose vietose nestatydavo nieko, išskyrus automobilių aikšteles ir požeminius garažus. Higieninės normos neleido. Dabar tos normos jau turbūt nebe visiems galioja. O gal jie planuoja, kad uždarius Ignaliną jokia elektra tomis linijomis nebetekės?
cris
Rašyti privačią žinutę

15 žinutės

kokios kalbos apie centronamai.lt ? nuo pigiausio kvadrato jau nuleidom apie 2000 lt
Martynas
Rašyti privačią žinutę

55 žinutės
( +2 )

Pardavimai vistiek stovi. Rugpjuti parduotas 1 butas, per 8 menesius parduoti 3 butai (2 rezervuoti).
Laukiam nuolaidu
Martynas Ruokis - UAB InReal
Mindakas
Mindakas
Rašyti privačią žinutę

728 žinutės
( +232 / -95 )

Iš neturėjimo ką veikti nuėjau į tą "centro namai" puslapį. Tai galiu pasakyti, kad blogesnio pristatymo dar reikėtų paieškoti. Aš taip ir nesupratau kaip atrodys realybėje tas namas. Siūloma pirkti butus ne name, o kažkokioje mikroschemoje. O kainos irgi švelniai tariant "užlenktos". Manau kai butai su pilna apdaila čia kainuos apie 6000-8000 LTL už kvadratą, tada kas nors ir pajudės. Išvada: nieko neypatinga vieta, blogas marketingas, pernelyg optimistiška kainodara - visos priežastys ir toliau neparduoti jokių butų.
varna2
Rašyti privačią žinutę

142 žinutės
( +29 / -29 )

Gal kas nors apie Atkirtos daugiabutį Žirmūnuose ką nors girdėjo?
Mąstau apie perspektyvą nusipirkti ten butą. Buvo pasirodę gandai, kad lygtai statybos stabdomos ar tai pristabdomos - ir iš tiesų - didelių darbų prie to pastato nebesimato (t.y. gal 5 darbininkai per visą pastatą kažkur ir užsislėpę ) - tačiau daugiau domintų perspektyvų klausimas - ar jie visai neužsilenks.
Šiandienos oficialiai deklaruojama kaina 7'000 lt už kvadratą.

Ačiū už nuomones
pirmyn1
pirmyn1
Rašyti privačią žinutę

133 žinutės
( +34 / -4 )

Daznai esu priverstas ziureti i siais statybas nuo impulso begimo takelio
Panasu, jau kaip minimum du menesiai statybos stovi.Nors internetiniame puslapy skelbiasi jau treksdali butu pardave.
Noriu įsitikinti, kad ne piniguose laime.
/dev/null
/dev/null
Rašyti privačią žinutę

1561 žinutės
( +373 / -333 )

Kaip ir "Baltijos ąžuolo" statybos Pilaitėje. Juos dar ir į teismą padavė "Nemenčinės statyba" dėl skolų.
Taip, tiesa, dar niekas nemirė nuo sunkaus darbo, bet aš manau- kam rizikuoti?
~Ronald Reagan
mlnLT
Rašyti privačią žinutę

199 žinutės
( +29 / -4 )

To varna 2,
Žirmūnuose prie Šaltinėlio baigiamas Statybų masto daugiabutis, internete matyti, kad yra neparduotų butų, kaina iki 7000 Lt. Viršutiniuose aukštuose manau vaizdai šiaurės kryptimi geresni, nei Atkirtos statomame name. Bet ar laikas dabar pirkti, tai abejočiau.
Sankaba
Sankaba
Rašyti privačią žinutę

51 žinutės
( +15 / -12 )

Manau, geriau pirkti tik pastatytus ir priduotus! butus. Arba statomus namus, (priduota dezute nuo 50%). Toks laikas.
Arklys arkliui be reikalo nugaros nekaso
smithers1
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

SMELIAI.LT
Ka gero apie sita projekta gal kas zinot? Rimtai galvoju pirkt, bet nesinori permoket.. Kokios nuomones isvis, o gal kas jau esat nusipirke?
savas
Rašyti privačią žinutę

38 žinutės
( -52 )

Sveiki.
Kiek pastebejau tai didzioji dalis kalba apie Vilniuje esancius naujus butus.Mane domintu Kaune Zuvinto g.30 esantys butai.Gal kas girdejot apie juos? Kokia kokybe darbu?
Ipolitas
Rašyti privačią žinutę

30 žinutės
( +18 / -3 )

Sveiki.
Kiek pastebejau tai didzioji dalis kalba apie Vilniuje esancius naujus butus.Mane domintu Kaune Zuvinto g.30 esantys butai.Gal kas girdejot apie juos? Kokia kokybe darbu?
kaip siek tiek prisidejes prie to objekto, galiu pasakyti kad viskas ten gerai ir bent man ten grazu

p.s. suinteresuotas tavo pasirinkimu nesu
savas
Rašyti privačią žinutę

38 žinutės
( -52 )

savas :
Sveiki.
kaip siek tiek prisidejes prie to objekto, galiu pasakyti kad viskas ten gerai ir bent man ten grazu

p.s. suinteresuotas tavo pasirinkimu nesu

O kaip pati darbu kokybe? kaip pats namas ar ne ant juoko pastatytas?

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

DIENORAŠČIAI

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2023 UAB All Media Digital