Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Kas per paukstis tas vadybininkas

va toks
va toks
Rašyti privačią žinutę

662 žinutės
( +121 / -46 )

kas jis yra Lietuvoje ,o kas pasaulio kontekste.Susidaro ispudis ,kad Lietuvoje visi arba vadybininkai arba manekenes.
Baime mus sukausto, o tikejimas suteikia sparnus
inf
inf
Rašyti privačią žinutę

1396 žinutės
( +96 / -96 )

Bent lietuvoje savoka "vadybininkas" yra labai placiai taikoma. Siaip zodis vadyba yra kiles is zodzio vadovauti.As bakalaure mokkinausi verslo vadyba, tai pagrinde disciplinos buvo orientuotos i sekminga vadovavima organizacijai.
va toks
va toks
Rašyti privačią žinutę

662 žinutės
( +121 / -46 )

Man atrodo labai panasiai.Vadybininkas-vadovas,galva,smegenys,kurejas,o aplinkui matau vadybininkus-kurjerius,tiekejus,pardavejus net vairuotojus ir biuro padejejus.Tikrasis vadybininkas-B.Geitsas.Lietuvoje pvz.-Mockus ,Lubys,jei norit V.Uspaskich.
vos ne visi spejom pabuti vadybininkais...
jei arciau rinkos-SAB vadyba man patinka.VADYBININKAI puikiai spekuliuoja savo akcijomis,duoda ;nemokamu' ir papigiaisku,o tauta jiems-grynus.Grazu.
Baime mus sukausto, o tikejimas suteikia sparnus
Kietas
Rašyti privačią žinutę

32 žinutės

Sutinku su ta mintimi kad Lietuvoje per placiai taikoma savoka vadybininkas.Mano nuomone ir supratimu vadybininkas kaip jau minejo yra kureja ir imones varyklis.Tik priklauso kieno vadybininkas yra.Jei gamybos tai tuetu buti atsakingas uz gamyba ir jos organizavima ir butu lyg tarpine grandis tarp vadovo ir gamybos.Jei jis dirba prekyboje arba atsakingas uz klientus tai vel savotiska grandis imone klientas.
Kaip ten bebutu jis imones veidas, smegenys; varikli,
Chikirap
Chikirap
Rašyti privačią žinutę

432 žinutės
( +86 / -82 )

viskas labai paprasta - ar lengviau pasisamdyti zmogu uz maza atlyginima jei jo pareigas pavadinsi - vairuotojas, ar vyr. vadybininkas?
vienas is idomesniu atveju - zmogus, kuris pasiima kataloga ir visiems is eiles skambindamas ikyriai siulo koia nors paslauga = verslo klientu vadybininkas (o gal net vadovas, gerai nepamenu).
dar patinka zmones, kurie sedi bankuose prie langelio (realiai yra aukstenses kvalifikacijos pardavejos ), isdidziai istaria kad dirba banke
----------------------------------------------------------------------
Juoda Balta
inf
inf
Rašyti privačią žinutę

1396 žinutės
( +96 / -96 )

chikirap banke prie langelio dirbiti siek tiek sunkiau nei maksimoje kasoje. zmona ta etapa praejo tai galiu papasakoti. Jos turi aptarnauti klientus pradedant valiutos keitimu ir mokesciais uz komunalines, tesian pervedimais, tarptautiniais pervedimais, paskolu sutarciu sudarymu, paprastu ir verslo saskaitu atidarytmu. taip pat tenka aiskinti zmonems kas yra investiciniai ir obligaciju fondai, kas yra valiutu poros indeliai ir pasirasineti sutartis. Aisku cia net nei puses nepaminejau. Negana siu tiesioginiu paslaugu tenka ir ikalbineti zmones imti to ko jie nepraso (tai jau yra prie "vadybos") t.y. ateina zmogelis lizingo korteles, turi jam dar isiulyti ir el bankininkyste ar koki fonda ir pan. seniau, gal to ir nebuvo, taciau dabar kiekviena prie langelio sedinti moteriske turi vykdyti planus t.y. tarkmi 10 el banikinkysciu, 10 paskolu, 1 verslo klientas, 1 fondas, 1 valiutu poros idelis ir tt. Taigi vargsta jos ten pirsdamos sias paslaugas nemaziau negu pardavimo agentai. O aisku sunkiausia dalia tai yra grynieji pinigai, ten dauguma per metus bent po kelis simtus is savo kisenes paslapcia prideda, kai apsiskaiciuoja. Uzuojauta joms...
Galima drasiai teigti, kad asmeninio bankininko ar privaciu klientu vadybininko darbas yra kur kas paprastesnis ir reikalaujantis ne ka daugiau kompetencijos negu aptarnavimo specialisto. Va su verslo klientais ten jau solidaus zmogaus reik, ten ir sumos kitos ir deretis yra kur ir rizika ivertinti reik dalinai paciam.
Prikolas
Prikolas
Rašyti privačią žinutę

319 žinutės
( +16 )

Na taip... Vadybininkas... Nematau as cia nieko keisto Aisku gal galva susisuka, kai studijuoji vadyba ir paskui matai kokia specialybe a la "produktu grupes vadybininkas", "vadybininkas - ekspeditorius" ir neteisingai bandai suvesti situos pavadinimus su savo studijuota specialybe i viena paralele. Negalima taip Siulau pe ve ze Lubiui, Uspachikui & Co apibudinti naudoti "Vadovas", o pusiau-agentams labai netgi tinka "Vadybininko" pavadinimas Taigi toks ir paukstis skant...
pinigai nekvepia
inf
inf
Rašyti privačią žinutę

1396 žinutės
( +96 / -96 )

Dabar labai aiskiai viskas. Vadai yra vadinami vadovais, pardavimu agenta vadinami "projektu vadovais", pardavejai - konsultantai vadinami "...vadybininkais". Gal tik sou versle pagal paskirti pavadinimas naudojamas.
grizli
grizli
Rašyti privačią žinutę

536 žinutės
( +19 / -19 )

Pavadinot Uspaskicha ir Lubi vadybininkais - baikit, dar isizeis zmones. As pavadinciau ta companija greiciau savininkais (net ne vadovais), kurie pasodino savo medi ir dabar valgo obolius, o tas zmogus, kuris priziuri soda, vadovauja darbininkais ir gauna uz tai tam tikra piniga ... ir pagaliau atiduoda obolius savininkui ir yra vadybininkas...
ER
ER
Rašyti privačią žinutę

847 žinutės
( +118 / -59 )

Jeigu ka Mockus berods 2005 gavo metu vadybininko titula. o Lubys su Uspaskich tikrai niekuo ne geresni
Juodžiausia tamsa būna prieš aušrą..
Luinys777
Rašyti privačią žinutę

1107 žinutės
( +224 / -76 )

Mockus ir Uspaskich - multimilionieriai
Lubys - milijardierius
Taip kad visi trys pakankamai geri...
Jeigu nori išmokti plaukti, plauk (Mao)
EX
Rašyti privačią žinutę

101 žinutės
( +1 )

Beda ta, kad Lietuvoj savoka ''vadybininkas'' yra labai devalvuota. Pritarciau, kad realus jos apibudinimas ir reiksme yra isdestyti pradiniuose postuose auksciau (t.y. vadovai), o musu tautieciai suniveliavo si vertinga ivardinima iki apibudinimo ko ne zemiausiu grandziu darbininku.
Vadybininkais buti ir vadintis niekas nebenori - tipo izeidimas.
gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Lietuvoje žodis vadybininkas yra jau ant tiek nuvalkiotas, kad tuo vadybininku yra dabar vadinamas bet kas. Kiemsargį jau irgi galima pavadinti kiemo priežiūros vadybininku. Apskritai, Lietuvoje vadybininko savoka visiškai nebeatspinti žmogaus darbo pobūdžio. Kur benueitum - visur vadybininkai.
Prieš kažkur 10 metų žodis vadybininkas buvo kažkas naujo. Tada visi vadinosi menedžeriais, bet paskui kalbininkai pasiūlė naudoti žodį vadybininkas.
Realiai, mano nuomone, vadybininkais turėtų vadintis vadovaujančią poziciją užimantys asmenys, o ne taip, kad bet koks prekybos agentas, pardavinėjantis pieštukus, jau vadinamas vadybininku.
Luinys777
Rašyti privačią žinutę

1107 žinutės
( +224 / -76 )

Vadybininkas (žargon. menedžeris, nuo angl. Manager) – vadovaujančias pareigas organizacijoje einantis asmuo. Tai nebūtinai organizacijos vadovas; vadybininkai vadovauja ir tam tikrai veiklos sričiai, struktūriniam padaliniui ar vienetui.
Pakėlimas į vadybininko (vadovaujančias) pareigas yra laikomas paaukštinimu; į tokias pareigas skiriami daugiau generalistai, o ne specialistai, turintys vadybos, organizacinių (su)gebėjimų, greitos orientacijos, galintys koordinuoti ne vieno asmens veiklą organizacijoje.
Rodomas puslapis "http://lt.wikipedia.org/wiki/Vadybininkas"
Jeigu nori išmokti plaukti, plauk (Mao)
Mauglis
Rašyti privačią žinutę

450 žinutės
( +130 / -22 )

ir kam mes lietuviai dvirati vel isradinejam? Manager (vadybininkas) yra bet kurios grandies (labiau iprasta vadint aukstesnes grandies) vadovas, VADOVAUJANTIS pavaldiniams. tai tos bankininkes prie langeliu turbut nebent valytojom ir vadovauja.
O bendrai kalbant tai vadybininkais turetu buti vadinamos pagrindiniu vadovu pareigos. lietuvos mastu lubys, marcinkevicius ir dar koks vienas kitas galetu buti pavadintas CEO- Chief Executive Officer, t.y. auksciausias pareigas imoneje uzimantis vadovasm bet vistiek jo pareigos yra management.
o greiciausiai cia nuo visuomenes brandos priklauso kaip vadinamos tos juodziausios specialybes juk pardavimu agentas labai jau ikyriai ir nepatikimai skamba? geriau pardavimu vadybininkas, juk darbdaviui tik viena zodi reikia pakeist
beje per pati vadybininku pika esu mates mazdaug tokias pareigas : kasos operaciju vadybininkas
Nothing is certain except death and taxes
Benjamin Franklin
gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Yra Manager, Senior manager, general manager, country manager, product manager. Ir visokie CEO, CFO, CIO.
Esmė yra ta, kad pas mus vadybininku pavadina bet ką kas visai pagal savo darbo funkcijas neturėtų vadintis. Bet juk vadybininkas kiečiau skamba negu koks agentas ar pardavėjas. Kiemsargį irgi dėl kietumo galima pavadinti kiemo priežiūros vadybininku. O ką jis ten vadybina? Šluotą ir kastuva?
Arian
Rašyti privačią žinutę

476 žinutės
( +53 / -29 )

Reikalas yra tame, kad pas mus nuo nepriklausomybes atkurimo prasidejo visu moksliniu ir profesiniu titulu infliacija. Buvo laikai, kai darbdaviai bande primineti vien magistrus ir pan. Tai del prastos lietuvisko austojo/aukstesniojo mokslo kokybes, isigyjamu titutu verte krenta. Dauguma siolaikiniu profesiju Lietuvoje nereikalauja aukstojo mokslo, tam uztenka "normaliojo" technikumo arba "normalos" kolegijos. Ir dar, visi nori pasirodyti ale "propiesoriais", bet realus "vaizdelis nekoks".
Įsitaisykite sau piniginių, kurios nesusidėvi, kraukite nenykstantį lobį danguje, kur joks vagis neprieis ir kandys nesuės.
Ginciuz
Rašyti privačią žinutę

26 žinutės
( +24 / -5 )

Na kadangi pats studijuoju Vadybą ir Verslo Administravimą (VU), tai parašysiu kaip mus universitete mokino

Vadybininkas - žmogus, kuris organizuoja konkretų darbą, vadovaujantis šiuolaikiniais vadybos metodais. Pagrindiniai įgūdžiai: mokėjimas analizuoti, bendrauti, įtikti, įtikinti. Vadybininkas savo organizacijoje užsiima koordinavimu ir vadovavimu, sprendimų priėmimu.

Na jei trumpai, vadybinkas = vadovui (didesniam ar mažesniam).
va toks
va toks
Rašyti privačią žinutę

662 žinutės
( +121 / -46 )

ginciuz-isgelbejai.
O tai maniau ,kad teks.
Baime mus sukausto, o tikejimas suteikia sparnus
indenas
Rašyti privačią žinutę

1593 žinutės
( +525 / -239 )

Na kadangi pats studijuoju Vadybą ir Verslo Administravimą (VU), tai parašysiu kaip mus universitete mokino

Vadybininkas - žmogus, kuris organizuoja konkretų darbą, vadovaujantis šiuolaikiniais vadybos metodais. Pagrindiniai įgūdžiai: mokėjimas analizuoti, bendrauti, įtikti, įtikinti. Vadybininkas savo organizacijoje užsiima koordinavimu ir vadovavimu, sprendimų priėmimu.

Na jei trumpai, vadybinkas = vadovui (didesniam ar mažesniam).
Ne "mokino", o "mokė". Nors ir pajuokaujant, tai pirma O antra, tai prof. A.Marčinskas davė tiksliausią (mano kuklia nuomone) apibūdinimą, jog "vadybininkas yra žmogus, kuris savo darbą sugeba užkrauti kitam žmogui (žmonėms)". Ir čia be menkiausio humoro

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital