2010 m. Rugpjūčio 10 d. Biržos apžvalga

Spekuliantai.lt | 2010-08-10 | Spekuliantai.lt apžvalgos | perskaitė: 1289
Raktiniai žodžiai: OMXV, techninė analizė, Invalda, Snoras, Apranga, Agrowill, Premia Foods, Grigiškės, Limarko, Lifosa, Ūkio bankas, Snaigė
2010 m. Rugpjūčio 10 d. Biržos apžvalga Ir mūsų rinkos korekcinę bacilą pasigavo, dabar reikės tą persirgti. Skiepai gali nepadėti... O dar ir tokie vaistai neatrasti, kad rinką nuo korekcijos

 Ir mūsų rinkos korekcinę bacilą pasigavo, dabar reikės tą persirgti. Skiepai gali nepadėti... O dar ir tokie vaistai neatrasti, kad rinką nuo korekcijos apsaugotų.
Tiesą pasakius, tokių vaistų ir nereikia. Nesveika be korekcijų. Netgi galima kur kas drąsiau pasakyti – korekcija ir yra tas vaistas kurio rinkai reikia, be kurio rinka negyvuotų. Be korekcijos rinka prarastų imunitetą ir tada niekas nesugebėtų apsaugoti nuo meškų. Įvyktų totalus AIDS priepuolis ir mirtis...
Taip gar džiaukimės dabar, kad mūsų rinka sveika ir koreguojasi...

 

 

1 pav. Premia Foods ledų rezervą išbaigė, matyt, Estijoje atšalo orai jau... Nekantriausi pelnus fiksuojasi @0.85 EUR ir žemiau.

 

 

 

2 pav. Dėl Aprangos korekcijos perspėjom jau anksčiau. Vakar kaip tik buvo metas pafiksuoti pelnus. Likę kantriai laukia galimybės vėl pasipildyti poziciją. O palaukti verta, nes didelės korekcijos nesitikim artimiausiu metu.

 

 

 

 

 

 

 


3 pav. Baltikoje irgi galima fiksuotis pelnus, nes reverso baras pasirodė. Pardavimo signalas @0.82 EUR. Tačiau, jei itin neskubat, geriausiai būtų fiksuoti tik dalį pozicijos, sakysim, pusę.

 

 

 

 

 


4 pav. Agrowill pozicijoje suveikė pildymosi signalas. Viskas labai paprasta: yra pinigai, yra pirkėjai, yra ir stogų nunešimai... Toliau pildytis galima kainai kylant, bet jau nebūtina.

 

 

5 pav. Grigiškėse korekcija su gapu. Apie pardavimus nieko nerašėme ir nerašome. Kol kas nematome pagrindo. Savaitės pabaigoje bus matyti.

 

 

 

 

 

 

 


6 pav. Limarko pozicijoje vėl sujudimas. Baltic Dry indeksas irgi džiugina. Pirkimo signalas @0.47 lt.

 

 

 

>7 pav. Invaldoje pardavėjai, bet jų gerokai mažiau. Jei jų staiga padidėtų, tai pelnų fiksavimosi signalas @3.39 lt.

 

 

 

 


8 pav. Lifosos akcininkai tikisi laimėti bylą. Kitaip sunku paaiškinti šios dienos kainos kilimą. Belieka jiems palinkėti sėkmės.

 

 

9 pav. Ūkio banko pozicijoje suveikė pardavimo signalas... Vėl, matyt, gausim pigiau...

 

 

 

10 pav. Priešingai nei kitų bankų, Snoro pozicija išlieka įdomi ir patraukli. Nors šiandien joje vyravo meškos, matome ir atsiradusį palaikymą ties 1.11 lt. Pildymosi signalas galioja.

 

 

 

>11 pav. Karščiai tirpdo Snaigės akcininkų pelnus. Fiksavimosi signalas @0.72 lt.

 

 

 

 


Apžvalgą parengė: Nojus.

 

Rašykite mums
 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital