2010.03.15. Biržos apžvalga

2010.03.15. Biržos apžvalga Gerai pailsėję investuotojai ėmėsi rimto darbo šiandien. Apyvartos didėjo, kainos ieškojo naujų aukštumų. TEO LT su Ūkio banku stengiasi susigrąžin

 Gerai pailsėję investuotojai ėmėsi rimto darbo šiandien. Apyvartos didėjo, kainos ieškojo naujų aukštumų. TEO LT su Ūkio banku stengiasi susigrąžinti likvidžių akcijų etiketes. Bet čia dar reikia padirbėti, reikia...
Įdomesnės šioje prekyboje buvo bankų akcijos. Ėmė akcijos ir atsigavo. Šiandien bankai buvo perkami labai noriai. Pasipriešinimus kaip saulėgrąžas gliaudė. Matyt, investuotojai bankus vertino su geroku avansu.
Nors patys bankai dar šiemet pelnų nesitiki (vis tie atidėjimai), tačiau situacija gali pasikeisti, atidėjimai mažėti, nemokūs kredituojamieji nykti, pelnai augti. Anksčiau ar vėliau taip tikrai atsitiks.
Vertinant iš tokios pozicijos, bankų akcijos tikrai dabar pigios.

 

 

1 pav. Linas Agro Group akcijų kaina koregavosi su padidėjusia apyvarta. Naujai susiformavęs pasipriešinimas ties 2.30 lt dėl to gal ne greitai bus įveiktas. Tačiau vos tik bu įveiktas – pildomės savo portfelius.

 


2 pav. Apranga nenustoja stebinusi. Suveikė pirkimo signalas.

 


3 pav. Šiaulių banke suveikė pirkimo signalas.

 


4 pav. Lifosa stipriai koregavosi. Greitų +10% jau sunku tikėtis. Nelikvidas, jis ir Afrikoje nelikvidas. Jau nekalbant apie Vilnių. Stop Loss yra @33.89 lt.

 


5 pav. Vilkyškių pieninę pirko labai aktyviai. Šiandien tik švelniai pabeldė į stogą. Bet su tokiom apyvartom galima greitai jį nunešti. Pildom pozicijas @3.42 lt.

 


6 pav. Sanite suveikė pirkimo signalas.

 


7 pav. Ūkio bankas buvo vienas labiausiai šiandien Vilniuje kilusių akcijų. Suveikė pirkimo signalas.

 


8 pav. Snore jau seniai signalai suveikę. Kylam toliau. Jei kainai išsilaiko aukščiau 1.20 lt iki sesijos galo, drąsiai pildom portfelius.

 


9 pav. TEO LT pirkimo signalas @2.30 lt.

 

 

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

 

 

Rašykite mums
 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2010 03 16 09:43     #33316
nu ka labai grazu

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital