Komentarai 1 Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2009.03.25 Birža: Dugnas tolsta

spekuliantai.lt | 2009-03-25 | Spekuliantai.lt apžvalgos | perskaitė: 2187
2009.03.25 Birža: Dugnas tolsta O ir pinigų šiek tiek daugiau į biržą atėjo. Kaip tikri kavos tirščių specialistai, pasakysim, kad galimi du scenarijai: krizė baigėsi ir dabar kilsi
O ir pinigų šiek tiek daugiau į biržą atėjo. Kaip tikri kavos tirščių specialistai, pasakysim, kad galimi du scenarijai: krizė baigėsi ir dabar kilsim arba, kad turime trumpalaikę korekciją į viršų, nes p. G.Nausėdos paišomo 15% BVP nuosmūkio investuotojų kišenės nebepatems. Taigi, viskas aišku ir paprasta.
O jei rimtai, tai džiūgauti dar ankstoka, nors bent šioks toks optimizmas yra labai sveikas. Biržų indeksai visada linkę eiti prieš makro duomenis. Sakysim, ir OMXV pradėjo kristi ir daugiausiai vertės prarado būtent tada, kai ekspremjeras G.Kirkilas teigė (beja, dar ir šiandien tai tvirtina), kad jokios krizės jo laikais nebuvo. Tai kad dabar neatsitiktų priešingai: dabartinė Vyriausybė imasi griežtų antikrizinių veiksmų, didina mokesčius, mažina išlaidas, taiso įstatymus, o, žiū, krizės tai nebėr.
Tai gerai iliustruoja ši nuotrauka, niekas net nepastebėjo, kad NT rinka jau seniai buvo „padėjusi“ ant viso nekilnojamojo turto, o kai pastebėjo, jau vėlu buvo:




Be grafikų:
Keista, bet TEO pozicijoje nieko įdomaus.



1 pav. Snoro pozicijoje be pokyčių. Verta dar sesiją palaukti iki signalai kokie susiformuos.


2 pav. Arba insaideriai Aprangos akcijas supirkinėja, arba investuotojai labai džiaugiasi 10 naujų prduotovių Rygoje. Dėl Rygos tai labiau sunerimti vertėtų.


3 pav. Į EEG poziciją pagaliau meškos įsisuko ir kažkas stipriai užkibo... Nors kaina vis dar aukščiau šiandien užsidarė, bet turime labai gražų signalą sell @0.59.


4 pav. B.Lubys tik šiandien pranešė, kad nuo pernai lapkričio iki šių metų vasario sudarė 15 bendrovės akcijų pirkimo sandorių, mokėdamas po 9 ir 10 lt. Žodžiu, visiškai neskuba pranešti apie sandorius.


5 pav. Invaldoje signalas nesuveikė. Pamirštam...


6 pav. Ūkio bankas pakišo kiaulę: iš pradžių užsidarė visi stopai (mol, užpildėm gap‘a), paskui kaina šoktelėjo į viršų. Bet pakilti aukščiau vakarykščio maksimumo nepavyko. Turim stiproką pasipriešinimą. Jį įveikus apsipirkinėjam.


7 pav. Lifosoje ir antras pardavimo signalas suveikė...


8 pav. Ne be reikalo vakar skubinom. Šiandien laivininkystės poziciją paliko investuotojai-kapitonai.


Apžvalgą parengė: Saulius, Nojus.

Rinkos apžvalgos
Rašykite mums: [email protected]
Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2009 03 25 18:55     #4810
Lifo vakar 2 pardavimo signalai,siand-dar vienas.su pirkimu,kai bus,jei bus,nepamirskit.o gal 'rizikinga pardot,trumpalaike korekcija zemyn'?

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital