Komentarai 1 Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2008.11.04 Gera pradžia negarantuoja geros pabaigos

spekuliantai.lt | 2008-11-04 | Spekuliantai.lt apžvalgos | perskaitė: 1990
2008.11.04 Gera pradžia negarantuoja geros pabaigos Gera pradžia pusė darbo arba 6:5 bulių naudai. Tai reiškia, jog lapkritis buvo šeštas mėnuo šiais metais kurio pirmąją prekybos dieną VVPB indeksas

Gera pradžia pusė darbo arba 6:5 bulių naudai. Tai reiškia, jog lapkritis buvo šeštas mėnuo šiais metais kurio pirmąją prekybos dieną VVPB indeksas augo. Deja, nevisi žaliai prasidėję mėnesiai buvo tokie žali. Rugsėjo ir spalio pradžia taip pat buvo žalia, o kuo baigėsi turbūt mažai kas užmiršo. Taigi tokia nereikšminga statistika, o dabar pasižiūrėkime ką sako grafikai. Galiu iš karto nuraminti, jog šypsenėlių ten dar nerasite.




1 pav. UKB1L - ryškiai buliškos nuotaikos šiandien buvo stebimos šioje pozicijoje. Gražiai ūgtelėjome su daugiau ne dvigubai išaugusia apyvarta. Nors pirkimo signalų dar nėra, tačiau pozicija darosi įdomi. Stebime.



2 pav. AL1T - estams bendrai šiandien augti sekėsi kiek geriau. O šiai pozicijai pavyko net aligatoriaus raudoną liniją perlipti. Darosi įdomu ir laukiam pirkimo signalų.



3 pav. PTR1L - o va statybininkams nesiseka bulių prisivilioti. Užtat meškų čia sočiai. Kam pavyko su meškomis susidraugauti, tiems ši akcija kaip tik.



4 pav. LFO1L - karaliavo šiandien buliai. Kad tik rytoj neišsibėgiotų. Ryt laukia pasipriešinimas ties 31,4Lt. Įveikus jį, bus galima ir apie pirkimą pagalvoti. Aligatorius jau visai netoli. Kirtus jį sulauksime pirkimo signalo.

Skambina klientas į maklerinę ir šaukia: - Idiotai! Nupirkit man LFO!
Makleris užsiš...ęs eina pasiskųsti direktoriui.
- Kiek pas jį sąskaitoje?, - klausia direktorius.
- Milijonas.
- Idiote! Nupirk jam LFO!


Apžvalgą parengė: Darijus.

Rinkos apžvalgos
Rašykite mums: [email protected]
Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2008 11 05 09:37     #4132
anegdoto esmės nevisai supratau, bet vistiek juokinga

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital