Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2014 m. Vasario 7 d. Biržos apžvalga

2014 m. Vasario 7 d. Biržos apžvalga 2014 m. Vasario 7 d. Biržos apžvalga

 

Penktadienį Baltijos rinkose buvo daugiau optimizmo ir suprekiauta didesnis kiekis akcijų. Likvidumu, pirmauja, kaip visada, estų akcijos. Tik šiandien Olympic Entertainment Group akcijos lyderio poziciją užleido Silvano Fashion Group akcijoms.
Per savaitę kilo tik lietuviškos akcijos. OMXV indeksas į viršų pasistūmė 0.19%. OMXT sumažėjo 0.20%.

 

 

 


1 pav. 2013 m. balandžio mėnesį AB „City Service“ (toliau – Bendrovė) viešai pranešė apie ketinimą parduoti UAB „Ecoservice“ akcijas.
Pardavimo eigoje vyksta derybos su fondu „BaltCap Private Equity Fund II“. 2014 m. vasario 6 d. buvo kreiptasi į LR Konkurencijos tarybą dėl leidimo sandoriui gavimo. Akcijų pardavimo sutartį planuojama pasirašyti artimiausiu metu.
Daugiau informacijos apie sutartį Bendrovė ketina paskelbti iš karto po jos sudarymo.
UAB „Ecoservice“ – Lietuvoje veikianti atliekų tvarkymo bendrovė, kartu su dukterinėmis įmonėmis užsiimanti antrinių žaliavų ir komunalinių atliekų surinkimu, vežimu ir apdorojimu.
Privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytojos BaltCap įsteigtas privataus kapitalo fondas „BaltCap Private Equity Fund II“ investuoja į mažų ir vidutinių įmonių akcijas ir kapitalo plėtrą Baltijos šalyse.
Savaitinis pirkimo signalas @1.89.

 


2 pav. AB „Klaipėdos nafta“ preliminarios pardavimo pajamos už 2014 m. sausio mėnesį siekė 9,7 mln. litų (2.8 mln. eurų), arba 32,6 proc. mažiau, lyginant su 2013 m. sausio mėnesio pardavimo pajamomis (14,4 mln. litų arba 4,2 mln. eurų).
Per 2014 m. sausio mėnesį Bendrovė į talpyklas perkrovė 397 tūkst. tonų naftos produktų, 47,4 proc. mažiau nei 2013 m. sausio mėn. (755 tūkst. tonų). Mažesnę krovą lėmusi svarbiausia priežastis - Bendrovės pagrindinis klientas AB „Orlen Lietuva“ pristatė į terminalą beveik 2 kartus mažiau naftos produktų, lyginant su 2013 m. sausio mėn., kadangi dėl nepalankių pasaulinių naftos produktų maržų sumažino naftos produktų gamybą ir eksportą per Bendrovės valdomą terminalą.

 


3 pav. 2014 m. vasario 7 dieną įvykęs akcinės bendrovės „Žemaitijos pienas“ neeilinis visuotinis akcininkų susirinkimas priėmė šiuos sprendimus:
1. Dėl bendrovės organo – stebėtojų tarybos panaikinimo.
Sprendimas:
1.Nepanaikinti bendrovės organo – stebėtojų tarybos;
Visuotinis akcininkų susirinkimas kitų darbotvarkės klausimų nesvarstė ir sprendimų nepriėmė, kadangi kiti darbotvarkės klausimai ir sprendimai negali būti priimti akcininkams nusprendus nepanaikinti stebėtojų tarybos.
Pildymosi signalas @0.889.

 


4 pav. Šiaulių banko pozicijoje suveikė dieninis pildymosi signalas.

 


5 pav. Panevėžio statybos tresto pirkimo signalas @1.23.

 


6 pav. Energetikai toliau forsuoja aukštumas. Pildomės Amber Grid, akcijos kainai toliau kylant.

 


7 pav. LESTO pildymosi signalas @0.931/


Gražaus savaitgalio!


Apžvalgą parengė: Nojus.

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital