Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2011 m. Birželio 16 d. Biržos apžvalga

Spekuliantai.lt | 2011-06-16 | Spekuliantai.lt apžvalgos | perskaitė: 1678
Raktiniai žodžiai: OMXV, techninė analizė, Invalda, Snoras, Ūkio bankas, City Service, TEO LT, Tallinna Vesi, Klaipėdos nafta
2011 m. Birželio 16 d. Biržos apžvalga Pasibaigė pinigų srautas į TEO LT poziciją ir kaina pasikoregavo, apyvartos visoje rinkoje sumenko, indeksai krito.

 

Pasibaigė pinigų srautas į TEO LT poziciją ir kaina pasikoregavo, apyvartos visoje rinkoje sumenko, indeksai krito. Gandų užteko vos dviem sesijoms... Bet vis tiek TEO išliko rinkos lydere ir šiandien.
Na, o jei nei gandų, nei naujienų rinkoje nepasirodys, tai vėl grįšim į gimtąsias sietuvas varlinėti.

 

 

 


1 pav. Preliminariais duomenimis “Olainfarm” š.m. gegužės mėn. pardavimus padidino 52%. Sparčiausiai pardavimai kilo Moldavijoje (171%), Ukrainoje (168%), Latvijoje (85%) ir Gruzijoje (58%).
Pildymosi signalas @2.795.

 


2 pav. Šią savaitę, bendrovė „Klaipėdos nafta“ pardavė daugiau kaip 3 tūkstančius tonų iš naftos produktais užterštų vandenų surinkto ir išvalyto tamsaus naftos produkto, kuris atnešė bendrovei daugiau nei 5 mln. Lt papildomų pajamų.
Bendrovė priima balastinius ir kitus naftos produktais užterštus vandenis iš į Klaipėdos uosto bendroves atplaukiančių laivų ir juos nukreipia į turimus valymo įrenginius. Pastaruosius sudaro: pirminiai valymo įrenginiai, nuotekų kaupimo talpyklos, mechaninio valymo bei biologinio valymo įrenginiai. Užterštų vandenų valymo metu naftos produktai yra atskiriami nuo lijalinių vandenų ir yra grąžinami tolimesniam perdirbimui, kurio metu „Klaipėdos nafta“ pagamina prekinį produktą. Ankstesnį kartą Bendrovė 2006 m. balandžio mėn. pardavė 3,1 tūkst. tonų iš lijalinių vandenų surinkto ir išvalyto tamsaus naftos produkto bei gavo 1,8 mln. litų pajamų.
Pildymosi signalas @0.431.

 


3 pav. Šiandien Grindeks paleido naują farmacinių priedų gamybos liniją. Investicijos siekė 6.34 mln. latų.
Pozicijoje suveikė pildymosi signalas.

 


4 pav. Harju apygardos teismas nutraukė civilinį ieškinį prieš AS Tallinna Vesi

 

 

5 pav. Vz.lt praneša, kad City Service grupės antrinė įmonė Latvijoje „Riga City Service“ pasirašė paslaugų teikimo sutarčių su „Latvenergo“ bei nekilnojamo turto plėtros bendrovė „Homburg“ ir pradėjo rūpintis SEB banko pastatų inžinerinių sistemų priežiūra.
Pirkti dar labai rizikinga, kaina toliau koreguojasi. Pasižiūrėsime, kiek stiprus palaikymas ties 2.825 EUR.

 


6 pav. VPK patvirtino AB Ūkio banko paprastųjų vardinių akcijų emisijos prospektą. Patvirtintos akcijų emisijos skaičius yra 50 000 000 vnt., vienos akcijos nominali vertė 1 Lt, bendra nominali vertė 50 000 000 Lt, emisijos kaina bus nustatyta ir paskelbta prieš akcijų platinimo pradžią. Akcijų emisijos pagrindas – AB Ūkio banko 2011 m. kovo 25 d. visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimas ir 2011 m. gegužės 26 d. AB Ūkio banko valdybos posėdžio sprendimas.

 


7 pav. VPK posėdyje taip pat patvirtintas AB banko SNORAS 500 000 000 Lt ne nuosavybės vertybinių popierių bazinis prospektas, pagal kurį AB bankas SNORAS į viešąją apyvartą gali išleisti vieną ar kelias vidutinės trukmės (nuo 1 iki 5 metų) fiksuotų palūkanų obligacijų, kintamų palūkanų obligacijų, nulinės atkarpos obligacijų, su finansinėmis priemonėmis susietų obligacijų ir bet kurių šių obligacijų tipų derinių emisijas. Visos platinamos obligacijos bus nesubordinuotos, negarantuojamos ir nekonvertuojamos.
Pirkimo signalas @0.326.

 


8 pav. Pastatų ūkio valdymo įmonė „Invalda Service“ (Inservice) aktyviai plečia veiklą ir įsigis gyvenamuosius namus sostinės Justiniškių mikrorajone prižiūrinčią bendrovę „Jurita“.
Bendrovė „Volo“ trečiadienį vykusiame 100 proc. „Juritos“ akcijų privatizavimo aukcione pasiūlė didžiausią kainą – 2,519 mln. litų.
„Jurita“ Justiniškėse prižiūri 76 daugiabučius gyvenamuosius namus, kurių bendras plotas – apie 151,7 tūkst. kvadratinių metrų.
„Siekiame būti vertinami už kokybę, todėl „Juritos“ savininko pasikeitimas bus naudingas gyventojams“, – sakė Inservice direktorius Rimvydas Ramanauskas. Jis pažymėjo, kad Inservice ir toliau aktyviai plėsis visoje Lietuvoje ir yra pasiruošusi apsvarstyti visus pasiūlymus dėl naujų įsigijimų.
2010 metais „Jurita“ gavo 2,955 mln. litų pajamų ir patyrė 145 tūkst. litų nuostolių. Inservice ir „Priemiestis“ – „Invaldos“ grupės pastatų priežiūros įmonės – 2010 metais pasiekė 10 mln. litų apyvartą.
Inservice ir „Priemiestis“ prižiūrimų pastatų plotas – beveik 1 mln. kvadratinių metrų. (Invalda.lt)
Pildymosi signalas @2.191.

 


9 pav. TEO kaina logiškai koreguojasi. Dabar belieka laukti faktų.

 

 
Apžvalgą parengė: Nojus.

 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital