2010 m. Spalio 5 d. Biržos apžvalga

2010 m. Spalio 5 d. Biržos apžvalga Pieno akcijos šiandien kėlė indeksus. Nors naujienų apie jas buvo viso labo viena, ir ta ne pati geriausia. Todėl toks pienininkų kilimas atrodo labai įd

Pieno akcijos šiandien kėlė indeksus. Nors naujienų apie jas buvo viso labo viena, ir ta ne pati geriausia. Todėl toks pienininkų kilimas atrodo labai įdomus.

Apyvartos rinkoje sumažėjusios. Matyt, dėl to, kad iš daugelio pozicijų šiandien pasitraukė meškos. Bet tai dar nereiškia, kad jau galima skelbti korekcijos pabaigą.

Nors JAV rinkų žaliosios nuotaikos gali ir mums persiduoti. Tada vėl greitai pamatysime nuosaikų kilimą ir pas mus.

Pieno žvaigždžių prisistatymo parodoje skaidrės buvo itin lakoniškos. Todėl viskas aišku ir gražu. Vadovo prisistatymas irgi labai įdomus, kviečiam pasižiūrėti:

 

 

1 pav. Pieno žvaigždžių akcijų kaina šiandien padarė kiek netikėtą gap‘ą. Netikėtas pats gap‘as. Apie bendrovės ketinimus savo akcijas supirkinėti po 5 lt. buvo rinkai žinoma. Bet kokiu atveju, tokios kainos palaikymas tikrai yra džiuginantis. Bendrovė dar gali supirkti virš 4% savų akcijų.

 

2 pav. Vilkyškių pieninėje kainos augimas su padidėjusia apyvarta. Net nepanšu, kad čia korekcija būtų užsukusi. Pildymosi signalas @3.98 lt.

 

3 pav. Snoro pildymosi signalas @1.26 lt.

 

4 pav. Lietuvos dujose suveikė pildymosi signalas.

 

5 pav. Rokiškio sūryje gap‘as į viršų su padidėjusia apyvarta. Toks įspūdis, kad instituciniai nusprendė, jog pieno akcijos šiuo metu itin pigios. Arba pro šalį prabėgo užjūrio prin... e... institucinis investuotojas ir nesidairydamas užsipirko pieno paketą. O apyvartos tai krito...

 

6 pav. Žemaitijos piene tai iš viso stogai nunešti buvo...

 

7 pav. TEO pozicijoje nieko ypatinga, tik kaina pateko į žalią zoną. Todėl pats metas prisiminti pildymosi signalus - @2.28 lt.

 

8 pav. City Service parodė, kad koreguoti neketina. Tiksliau pasakius, jau prisikoregavo. Lauksim pildymosi signalų.

 

9 pav. Invaldoje pildymosi signalas kiek nusileido (štai kokia korekcijos nauda). Dabar Invaldą pildomės @4.34 lt.

 

10 pav. Snaigėje anšlagas. Reikia gi kažkur prisipirktą pieną laikyti... Labai gražiai portfelis turėtų atrodyti: Snaigė ir pieno akcijos... Tai jei pieną šiandien galėjo pirkti ir pakankamai įžvalgūs investuotojai, tai kas kėlė Snaigės kainą. Mūsų smulkiųjų jau pilnos kišenės šaldytuvų, sunku iš jų tikėtis tokio staigaus užsipirkimo naujose kainos aukštumose.

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

Rašykite mums
 

 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2010 10 05 20:32     #34258
nemaciau kitu prisistatymu, bet cia pakankamai aisku

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital