Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Verslo pardavimo procesas

vygis | 2010-02-01 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 2423
Raktiniai žodžiai: parduodu verslą
Verslo pardavimo procesas “Parduodu verslą” – tokiai minčiai šovus į galvą, dažnai nežinome nuo ko pradėti. Todėl yra svarbu išsiaiškinti, koks yra šis verslo pardavimo

Pats procesas žinoma prasideda nuo idėjos ir nuo noro. Juk ne kas kitas, o pats sau pasakote “parduodu verslą” ir visus tolimesnius sprendimus taip pat priimate patys. Tuomet labai svarbu yra surinkti visą informaciją, kuri galėtų sudominti pirkėją – tai gali būti informacija apie klientus bei įvairius tiekėjus. Būtina yra įvertinti verslo kainą. Įmonės kaina priklauso nuo daugybės skirtingų faktorių (tokių kaip tarkim įmonės finansinė būklė). Būtent todėl turi būti atliekama teisinė bei finansinė verslo analizė – tokiu būdu yra įvertinama verslo kaina.

Labai svarbu yra nepamiršti konfidencialumo – paruošus informaciją, kurią pateiksime pirkėjams, turi būti pasirašomas konfidencialumo susitarimas.

Kitas svarbus etapas yra derybos, kurios galutinai ir nulems jūsų verslo pardavimo sėkmę, kadangi verslo pardavimo kaina yra nustatoma būtent šio etapo metu. Ruošiantis deryboms svarbu sukurti tinkamą strategiją bei pasiskirstyti atsakomybėmis tarp komandos narių.

Pardavimo procesą galima palengvinti pasitelkus specialistų pagalba, kurie specializuojasi būtent į įmonių pirkimo bei pardavimo organizavimą. Specialistų pagalba ne tik galima sutaupyti daug savo laiko, tačiau taip pat ir gauti priimtiniausią rezultatą.

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital