Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Paskolų internetu 3 neginčijami pliusai ir minusai

Spekuliantai.lt | 2013-06-05 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 2535
Raktiniai žodžiai: Kreditai, paskolos
Paskolų internetu 3 neginčijami pliusai ir minusai Paskolų internetu 3 neginčijami pliusai ir minusai

Būna, kad darbdavys sulaiko algą. Būna, kad skubiai reikalingi pinigai stambiam pirkiniui, o pasiskolinti nėra pas ką. Arba labai norisi vykti atostogų prie jūros, tačiau sutaupyti nepavyksta. „Greitąja pagalba” tokiose gyvenimo situacijose taps taip vadinamos greita paskola. Ką reikia žinoti skolos ėmėjui, kuris planuoja įforminti tokią paskolą, jeigu anksčiau jis niekuomet to nedarė? Paskolos internetu turi 3 pliusus ir minusus, apie kuriuos pravartu žinoti.
1 PLIUSAS
Pinigus galima pasiskolinti ne greitai, o beveik momentaliai

Paskolas internetu todėl ir vadina „greitomis”, nes gauti pinigus galima jau per valandą. Kai kurios kompanijos reklaminiuose skelbimuose žada išduoti pinigus per 15 minučių, tačiau tikėtis tokio operatyvumo vis tiktai neverta. Per šį laikotarpį kompanija priima sprendimą – išduoti jums paskolą ar ne, apie ką pasirengusi pranešti jums per sms arba elektroniniu paštu.
Bet kuriuo atveju, skirtingai nuo banko, kur taip pat galima kreiptis su prašymu dėl vartojimo kredito, paskolų internetu kompanijos perveda pinigus į asmeninę kliento sąskaitą praktiškai per 1-2 valandas. Banke gi toks paraiškos nagrinėjimo procesas truks minimaliai savaitę arba dvi.
2 PLIUSAS
Niekas nepaklaus, kam jums reikalingos lėšos, nereikės atsiskaityti dėl jų panaudojimo

Bankų klientai žino, kad ten be klausimų apie tai, kam bus naudojamos paskolinės lėšos, pinigų neišduoda. Paskolų internetu kompanijos veikia kitu principu – jos neklausia paskolos ėmėjo, kam jis išleis pinigus.
Tiesa, skirtingai nuo banko paskolų, čia paskolų sumos nėra aukštos. Pirmoji paskola paprastai būna 750-1000 litų. O jeigu kreditinė istorija gera, tai ateityje sumos gali būti padidintos.
3 PLIUSAS
Paskolos internetu prieinamos beveik ištisą parą

Paprastai paskolų internetu kompanijos išduoda lėšas nuo 8 iki 22 vakaro, ir šiuo atžvilgiu jos pelningai skiriasi nuo bankų. Be to, dauguma jų dirba ir poilsio dienomis ir netgi per šventes. Sutikite, tai patogu. Vaikštai, pavyzdžiui, prekybiniame centre poilsio dieną, matai ten savo svajonių sofą ir supranti, kad ją būtina skubiai nupirkti. Įformini paraišką paskolai per mobilų telefoną, eini į kavinę gerti kavos, o po valandos – jau turi sofą!
1 MINUSAS
Mokestis už paskolas internetu, palyginus su kitomis paskolomis, yra aukštas

Sulyginant, kiek teks mokėti už naudojimąsi paskola internetu ir ypač sulyginant su banko paskolomis, taip – nėra pigu. Banko vartojimo kreditas gali atsieit iki 20% metinių palūkanų, o daugumos paskolų internetu – iki 200% metinių palūkanų.
Tačiau tokie, atrodytų, aukšti procentai yra „siaubingi” tiktai popieriuje. Juk paprastai žmonės įformina paskolas, sakysime, 500 litų 1 mėnesiui. Šiuo atveju mokestis už naudojimąsi pinigais sudaro tiktai 30-50 litų. O jeigu kalbama apie pirmąją paskolą, tai ją dauguma kompanijų siūlo be komisinių.
2 MINUSAS
Jeigu negrąžinsite paskolos laiku, teks mokėti dideles baudas

Su šiuo faktu teks skaitytis, kadangi, jeigu klientas negali grąžinti pinigų laiku, išmokėjimo termino pratęsimas apskaičiuojamas jau pagal kitus tarifus. Tačiau, bet kuriuo atveju, jeigu kyla tokia situacija, kai nėra galimybės grąžinti lėšų laiku, reikia ateiti į kompaniją ir įforminti oficialų paskolos pratęsimą. Tai bus pigiau, nei slapstytis nuo kreditoriaus. Tuomet jau įsigalios baudos, kurios yra labai didelės.
3 MINUSAS
Paskolas duoda ne visiems, yra daug apribojimų

Kiekviena kompanija turi apribojimų asmenų, kuriems jos pasirengusios suteikti paskolas, ratui. Pirmiausia tai liečia klientus su bloga kreditine istorija. Jeigu jau jūsų vardas ir pavardė yra „juodajame sąraše”, didelė tikimybė, kad jums bus atsakyta. Egzistuoja taip pat apribojimų pagal amžių. Be to, potencialus paskolos ėmėjas privalo turėti savo sąskaitą banke, į kurią kompanija perveda lėšas.
Susipažinkite su akcijomis ir aktualiais pasiūlymais gaunant paskolas internetu, o taip pat sulyginkite jas čia.

Uzsk.nr. 3403
 

 

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital