Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Šiaulių bankas palūkanas už indėlius mokės iš karto, triskart mažina įmokas už komunalines paslaugas, lėšas užskaitys nemokamai

Spekuliantai.lt | 2011-12-07 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1691
Raktiniai žodžiai: Šiaulių bankas, SAB1L
Šiaulių bankas palūkanas už indėlius mokės iš karto, triskart mažina įmokas už komunalines paslaugas, lėšas užskaitys nemokamai Šiaulių bankas palūkanas už indėlius mokės iš karto, triskart mažina įmokas už komunalines paslaugas, lėšas užskaitys nemokamai

 Nuo ketvirtadienio, gruodžio 7 d., Šiaulių bankas visiems privatiems klientams tris kartus sumažino įkainius už komunalinių mokesčių priėmimą, palūkanas už indėlius mokės iš karto, o lėšų užskaitymai iš kitų Lietuvoje registruotų bankų bus atliekami nemokamai.

„Suprantame ir realiai vertiname situaciją, kurioje atsidūrė gyventojai, patiriantys sunkumų ir nepatogumų dėl banko „Snoras“ likvidavimo, ir norime jiems padėti. Be to, prasidėjęs šaltasis metų sezonas žmonėms taip pat kelia papildomų finansinių rūpesčių, pavyzdžiui, sąskaitos už šildymą. Todėl gyventojams parengėme keletą išskirtinių pasiūlymų“, – sako Arūnas Užupis, Šiaulių banko mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovas.

Banko padaliniuose atsiskaitant grynaisiais, Šiaulių banko mokėjimo kortele ar pavedimu iš banko sąskaitos įmoka už komunalinių mokesčių priėmimą siekia 0,70 Lt. Tokiu pasiūlymu gyventojai galės pasinaudoti iki 2012 metų balandžio. Atsiskaitant per banko paslaugų sistemą „SB linija“, įmokos už komunalinius mokesčius klientams ir toliau visus ateinančius metus nieko nekainuos.

Gyventojams, nusprendusiems pasidėti terminuotuosius indėlius, Šiaulių bankas iki kitų metų sausio 31 d. irgi siūlo išskirtines sąlygas – indėlininkams pageidaujant, palūkanos gali būti išmokėtos ir iš karto.

Šiaulių bankas privatiems klientams iki ateinančių metų balandžio siūlo nemokamai atlikti visus vietinius pervedimus litais į visas įmonių ar asmenų sąskaitas Šiaulių banke. Iki 2012 m. sausio 31 d. Šiaulių banko klientams taip pat nebus taikomi jokie mokesčiai už lėšų užskaitymą litais iš kitų Lietuvoje registruotų bankų.

„Specialų paslaugų planą – mokėti gerokai mažiau arba kai kuriomis banko paslaugomis naudotis nemokamai – privatiems asmenims pristatome iš karto prasidėjus žiemai. Pasinaudoję šiomis galimybėmis, sutaupytas lėšas mūsų klientai galės skirti šventiniam stalui ar maloniai artimųjų dovanai“, – sako A. Užupis.

Gyventojams, susidūrusiems su problemomis dėl banko „Snoras“ nutrauktos veiklos, Šiaulių bankas rekomenduoja kreiptis į banko darbuotojus, kurie visada yra pasirengę konsultuoti dėl finansinių paslaugų ir suteikti visą reikiamą informaciją dėl „Indėlių ir investicijų draudimo“ draudžiamų indėlių išmokų bei prašymų jiems susigrąžinti pildymo. Taip pat konsultacijos teikiamos telefonu, paskambinus į bet kurį banko padalinį Lietuvoje.

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital