Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Didžiausias regione verslo akseleratorius rengiasi startui

Spekuliantai.lt | 2011-09-16 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 868
Raktiniai žodžiai: Verslas, StartUp
Didžiausias regione verslo akseleratorius rengiasi startui Didžiausias Centrinės ir Rytų Europos regione verslo akseleratorius „StartupHighway“ baigia paraiškų atrankos etapą ir ruošiasi programos pradžiai.

 
Kaip teigia „StartupHighway“ programos vadovas ir bendraįkūrėjas Rokas Tamošiūnas, didžioji dalis programoje užregistruotų verslo idėjų turi nemenką verslo potencialą, tad atrankos procesas pateikė nemažai iššūkių.

„Sulaukėme žymiai daugiau paraiškų nei prognozavome. Apie pusę jų gavome iš Lietuvos, taip pat daug iš Latvijos, Lenkijos, Estijos. Tarp užregistruotų verslo idėjų yra ir JAV, Didžiosios Britanijos, Baltarusijos, Kazachstano, Bulgarijos ir netgi Indijos atstovų paraiškos. Šiuo metu investuotojai baigia atrinkti programoje dalyvausiančias pradedančių verslininkų komandas, iš kurių kiekvienai bus suteiktas 50 000 Lt sumos finansavimas“, - pirmuosius programos rezultatus komentuoja R. Tamošiūnas.

Programoje dalyvaujantys pradedantys verslininkai gaus ne tik finansavimą. Jiems taip pat bus perduota daug vertingų žinių iš daugiau nei 70 patyrusių verslininkų bei konsultantų iš visos Europos, kurie atliks mentorių vaidmenį. Dalyvaujantiems programoje taip pat bus suteiktos nemokamos biuro patalpos ir kiti resursai, būtini verslui pradėti - tokie kaip apskaitos paslaugos, juridiniai patarimai ir t.t.

„Šia programa pradedantiems verslams siekiama perteikti geriausią verslo patirtį. To nepavyktų įgyvendinti be šiam tikslui atsidavusių mentorių ir partnerių. Pastaraisiais sutiko būti didžiausia Baltijos šalių privačios bankininkystės ir turto valdymo grupė „Finasta“, kuri įsileidžia projekto dalyvius po savo stogu, visų trijų mėnesių laikotarpiui suteikdama visas sąlygas darbui bei kūrybai. Programos viešinimo kampaniją įgyvendins mokymų ir konsultacijų įmonė „Cezaris“, - partnerių indėlį į programos įgyvendinimą įvardino R. Tamošiūnas.

Programa bus vykdoma trimis po mėnesį trunkančiais etapais: pirmojo etapo metu dalyviai grynins savo verslo idėjas - tuomet bus labiausiai reikalinga patyrusių mentorių pagalba. Išgryninus koncepciją, bus intensyviai dirbama, kad jauni verslai suformuotų produktą. Trečiąjį mėnesį dėmesys bus skiriamas savo darbo rezultato pristatymo ir pardavimo gebėjimų ugdymui.

„StartupHighway“ programa pasibaigs investuotojų dienomis, kur pradedantys verslininkai pristatys savo verslo projektus didžiausiems Europos regiono investuotojams.

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital