Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

MRU investuotojų klubo renginiai

DTomas
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

Laba diena, gerbiami spekuliantai ir investuotojai. Prieš porą mėnesių susikūręs Mykolo Romerio universiteto investuotojų klubas norėtų supažindinti šio populiaraus tinklapio skaitytojus su mūsų veikla, bei pakviesti į nemokamą paskaitą šį ketvirtadienį, gruodžio 16 dieną.
Šiek tiek apie mus: MRU Investuotojų klubo tikslas – suburti bendraminčius, siekiančius išmokti investuoti, patobulinti savo investavimo įgūdžius, įgyti vertingų teorinių žinių bei jas pritaikyti praktikoje. Kas mėnesį rengsime teorines paskaitas, po kurių klubo nariai individualiai su lektoriais aptars pristatytą informaciją bei formuos investavimo įpročius.
Artimiausias renginys:
 Šių metų gruodžio 16 d. 16.20 val. (III-223 a.) Mykolo Romerio universiteto investuotojų klubas rengia trečiąją paskaitą „INVESTUOKIME!“ (2 dalis). Paskaitos tema: Finansinės priemonės: akcijos, obligacijos, fondai, ETF, CFD, Forex ir Futures. Naudojimosi investavimo platforma pagrindai.

Lektoriai:
DnB NORD banko vyr. makleris Justas Kučinskas;
DnB NORD banko dileris Mantas Skardžius.

Po paskaitos pritaikysime įgytas žinias prekiaudami akcijomis bei ETF per investavimo platformą!

Kviečiame visus dalyvauti!

Šioje forumo temoje rasite informaciją apie būsimus renginius ir mūsų veiklą. Daugiau informacijos http://www.facebook.com/group.php?gid=149411015091129
Paskutinį kartą redagavo: DTomas (2010-12-13 13:32)
vytautas k.
Rašyti privačią žinutę

81 žinutės
( +6 )

 Ilgokai trukot kol galiausiai ir jus sukuret investuotoju kluba. Vilniaus universitete toks yra jau kelerius metus. Bet vis tiek saunuoliai, sveikinu.
///ALPINE
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės

Iniciatyva ko gero DnB NORD pasiule, kadangi dėstys ju paltformos pagrindu, savotiška savireklama, bet vis dėlto nueisiu apsižvalgyt, gal ko gero išgirsiu.
DTomas
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

Citatos pradžia ///ALPINE
 

 
Iniciatyva ko gero DnB NORD pasiule, kadangi dėstys ju paltformos pagrindu, savotiška savireklama, bet vis dėlto nueisiu apsižvalgyt, gal ko gero išgirsiu.
 
Citatos pabaiga
Mes patys juos susiradome, kaip ir visus kitus lektorius buvusioms ir ateinančioms paskaitoms, nedirbame tam, kad reklamuoti bankų ar FMĮ paslaugas, siekiame investuotojų švietimo. Manome, kad geriausiai paskaitas gali pravesti ne vien teorinę dalį žinantys lektoriai, o kasdien tiesiogiai su įvairiais finansiniais instrumentais susiduriantys darbuotojai, kurie žino visas subtilybes ir kiek leidžia darbo etika pasistengia jas atskleisti.
tomis2211
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Labai būtu įdomu kokie sio klubo pliusiai ir minusai. Nuo kokio amžiaus yra prijamami žmonės į šį kluba? Gal galėtumėte papasakoti apie kluba plačiau, nes kiek skaičiau apie kluba radau ka klubas veikia ir tiek, o smulkesnės informacijos neradau. 
sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

Citatos pradžia tomis2211  
  Labai būtu įdomu kokie sio klubo pliusiai ir minusai. Nuo kokio amžiaus yra prijamami žmonės į šį kluba? Gal galėtumėte papasakoti apie kluba plačiau, nes kiek skaičiau apie kluba radau ka klubas veikia ir tiek, o smulkesnės informacijos neradau.  Citatos pabaiga
  Tai tu po metu kliuba suradai ? Jau senai visi emigravo ,jei ne su ciumadanu tai bent portfeli perkele ....i geresniu grazu sali

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital