Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Pastebejimas del banku kreditu ir indeliu

SerZzz

26 žinutės

Sveiki, cia pirmas mano postas. Tikekimes ne psakutinis.

Neseniai pastebejau toki dalyka. AB "Snoras" pats dosniausias bankas, ziurint is indelio puses. Uz 1 men. LT indeli duoda 8.75% palukanu. Tuo tarpu SEB bankas skolina (jei teisingai supratau)pingus vienam menesiui uz 5.380%. Tai kodel gi negalima pasinaudoti tokia proga?

Ar as dar kazko nesupratau ir nezinau visu povandiniu tarpbankiniu sroviu.
Ar cia eina kova del klientu, ar cia SNORUI truksta litu mases. Ar cia viskas kartu? Man tiesiog keista kad visuose bankuose daugmaz vienodai viskas, plius minus salygos, o cia toks riskus skirtumas.

Aciu.
benrol
Rašyti privačią žinutę

49 žinutės
( +7 / -3 )

Sakyciau kaip uz menesi tai ziauriai daug irSEB 5.380%
dee
Rašyti privačią žinutę

82 žinutės
( +16 / -8 )

Sakmba kaip puiki arbitrazo galimybe, bet SerZzz, niekur nerandu kad SEB skolintu uz tiek. Ju tinklalapyje skiltyje "Palukanu normos" pateikiamas Viliboras sutampa su tavo 5.380 be tai cia gi Viliboras, o ne uz kiek bankas paskolintu, skolinant dar dasidetu marzha (gal net isvis neskolintu)... Ar tu kazkur kitur ziurejai?
SerZzz

26 žinutės

To dee,

Tai vat as ir sakau kad gal neteisingai supratau tiesiog skaicioklei paziurejau nuoroda palukanos. Taip ten VILIBOR. Tai speju jei imi vartotojo paskola tai VILIBOR(5,380%)+ SEB paskolos procentas. O tai kaip tada suzinoti tiksliai kiek man reikes moketi % uz paimta paskola.

Paciam SEB puslapyje neradau tokios infos ar SEB, priklausomai nuo kliento, pats nustatineja uz kokius % jam paskolinti babkes. Ateis Jonas noredamas paskolinti 5000 Lt jam bus toks pasiulymas 5.380%+SEB 3%=8.380% per metus. Ateis kitas pvz Petras ir jam bus jau priktaikiti ne 3%, o 5% per metus.
dee
Rašyti privačią žinutę

82 žinutės
( +16 / -8 )

Tai jo jo, palukanu % skirsis atitinkamai kokia suma ir kokia tavo kredito istorija. Kiekvienas atvejis yra atskiras ir atskirai pritaikomas/derimasis. Kuo maziau rizikingas klientas esi tuo mazesni %, jei esi rizikingesnis - turi prasta kredito istorija, neturi uzstato, pastoviu pajamu, tai paskolos turbut isviso negausi.
SerZzz

26 žinutės

Aciu
regimantaspa
regimantaspa
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Krizė baigsis tada, kai bankai vėl pradės skolinti pinigus normaliomis sąlygomis. Ekonomika ir verslas yra labai stipriai priklausoma nuo kreditavimo sąlygų. Ekonominės krizės pabaiga niekaip nesusijusi su data. Ji gali baigtis šiandien arba už 10 metų. Viskas priklauso nuo bankų.

Bankų elgesį įtakoja pinigų stygius vakarų pasaulyje. Dėl aukštų naftos kainų, milžiniški kiekiai pinigų iškeliavo į nafta turtingas šalis (Rusiją ir OPEC). Taip pat į Kiniją ir kitas Azijos šalis, kur pagaminama didžioji dalis plataus vartojimo prekių. O mūsų komerciniai bankeliai yra tik pumpurėliai didelio medžio, todėl nenuostabu, kad kai medis džiūna, pumpurėliai vandens (pinigų) gauna mažiausiai.
Vakarų pasaulis turės imtis rimtų reformų šioje srityje. Dabar USA visi yra euforijoj po prezidento rinkimų, tačiau didelių pinigų kiekių įmetimas į rinką yra tik laiko klausimas, nes amerikiečiai tuoj pajaus vis gylėjančią krizę
Uranas
Uranas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Sveiki,cia viskas labai paprasta,kuo bankas daugiau siulo uz indelius tuo daugiau klijantu pritraukia,bet yra ir bloga to puse ir brangiau skonina isduoda paskolas uz didesnius %.Kuo indelis brangesnis tuo is skolinimas brangesnis,lesu pritraukia is fiksuotu obligaciju trakim metam 8% bankas perskolina uzsidirba 200%.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital