Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Prašau pagalbos

marmaliade
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Sveiki, man reiktų pagalbos, bandau apskaičiuoti įvairius dydžius, bet niekaip nnerandu iš kur būtų galima gauti duomenis apie bazinę pelno normą, įmonės betą, 5 metų laikotarpiu, rinkos grąžos normą, įitie duomenys man reikalingi apskaičiuoti WACC. Gal kas galite pagelbėti? Žinau, kad analitikai šituos duomenis kažkaip suranda...
mattux
Rašyti privačią žinutę

164 žinutės
( +16 )

marmaliade, beta galima apsiskaiciuoti paciam B=Cov(r_index,r_company)/Var(r_index). Arba naudojant regresine analize - lengvesnis budas. Visus kitus parametrus (risk free rate, market premium) galima rasti is istoriniu duomenu, jei imanoma gauti pakankamos ilgos istorijos duomenu.
Lengviausias budas, gauti priemima prie Bloomberg, jie pateikia visus skaiciavimus CAPM ir WACC.
arnoldas1
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

turiu nusipirkes Cambridge Mineral Resources (“CMR”) share.ta kompanija nupirko.kas nutinka shares?man siulo parduoti.nezinau kaip daryt?
Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

idomu kokie istatymai UK del akciju priverstinio pardavimo, bet pvz jeigu lietuvos kompanija turi 99% akciju, tu esi priverstas parduoti savo turimas akcijas. taigi turi kelias galimybes. tiketis kad kompanija nesupirks visu akciju ir neprieis to, kad tu busi priverstas parduoti. o kitas variantas laikyti.
dabartine tavo CMR @ kaina yra 0,34p/@. 52week auksciausia kaina 2.35p. faktiskai siulo parduot dugne. bet idomu kiek tau siulo.
Gazikas
Gazikas
Rašyti privačią žinutę

71 žinutės

Kosmetikos sektorius kyla, net ir nedidelės parduotuvės, kurios kremais prekiauja, daro nemažas apyvartas.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital