Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Snoro indeliu sutarties salygos

Buffalo
Buffalo
Rašyti privačią žinutę

22 žinutės

Snoro indeliu sutarties salygos
INDĖLININKAS, sudarydamas Sutartį, gali pasirinkti tokius Sutarties automatinio pratęsimo variantus:
4.1. pasirinkus Sutarties automatinio pratęsimo variantą „Indėlis“, Sutartis, praėjus 7 (septynioms) kalendorinėms dienoms nuo indėlio termino pabaigos pratęsiama automatiškai indėlio sumai, jei Sutarties pratęsimo dieną banko sąskaitos likutis yra ne mažesnis už indėlį;
4.2. pasirinkus Sutarties automatinio pratęsimo variantą „Indėlis ir palūkanos“, Sutartis, praėjus 7 (septynioms) kalendorinėms dienoms nuo indėlio termino pabaigos pratęsiama automatiškai indėlio sumai, pridėjus priskaičiuotas palūkanas, arba tik indėlio sumai, jei Sutarties pratęsimo dieną banko sąskaitos likutis yra mažesnis nei indėlis su priskaičiuotomis palūkanomis, bet ne mažesnis už indėlį.


Gal galetumet man paaiskinti kodel reiketu laukti 7 kalendorines dienas to "automatinio" pratesimo? Niekur dar nemaciau tokiu automatinio indelio pratesimo salygu.

Na paskaiciuokime: tarkime dedu indeli litais i Snora menesiui (30 dienu) su "autimatiniu" pretesimu (6% metiniu palukanu), pasibaigus terminui i saskaita grizta pinigai ir ten su 0.25% metiniu palukanu(tuo atveju jei indelis nemazesnis nei 2000 Lt) stovi 7 kalendorines dienas kol indelis pratesiamas.
Su tokiomis automatinio pratesimo salygomis efektyvioji metine(360d.) palukanu norma iseina 5.1075%, o jei indelis mazesnis nei 2000 Lt tai tik 5.0612%. Kai tuo tarpu nebunant 7 dienu prastovu iseina 6.1678 %.
Tokia tad matematika, bet ar atkreipiate demesi i sutarciu salygas jas pasirasinedami?
Whenever I hear, It cannot be done, I know Im close to success.
rassa
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +3 / -3 )

atkreipeme.Todel jokiu pinigu banke nededame ( bent Lietuvoje ),nes tai yra tik nuostolis.Jeigu dar atsizvelgsime i infliacija,tai banku indeliu metines palukanos jos net neatperka.Pinigai turi daryti pinigus,o ne nuostoli nesti.Bankas ima indeli,nes tai yra jo vienas is uzdirbimo budu,o 7 dienu pralaukimas yra dar viena "mazoji" uzdirbio dalis.
Baltas
Baltas
Rašyti privačią žinutę

2110 žinutės
( +166 / -267 )

Buffalo- tai sutartis....ishsakyk savo punktus ir matysi....
egis.net
egis.net
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Tu nelauk kol prates automatiškai, o iškart internetu. Ir tiek to bėdos.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital